IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
19.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 2327 (1.7.2008 alkaen)
Koko
176 jäsentä
Tyttöjä: 92 (53 %)
Poikia: 84 (47 %)
Keski-ikä
34,0 vuotta
Otos: 119 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,1 vuotta

Jäsenet (176)

Suolanzhi[zetro]guitarist_Jeesuksen-OmasitruunalimePöBö2jasmi_cubaNicodemus7MikkelinLadyMikkelin_GunuhaBaton_sönkkövaldehNelli82Cattibriean_juThaMe
« Uudemmat -

KayinMaailmanrauhan alku.Luonut: KayinPerjantai 23.08.2013 10:43

Te ahdasmieliset vihaa täynnä olevat ihmiset joita myös muslimeiksi ja kristityiksi kutsutaan, ottakaa oppia velijistänne ja sisaristanne:
556505_519784081442633_609980928_n.jpg

Jos kaikki uskovat olisivat tällaisia, meillä olisi varmaan jo maailmanrauha.

DaealisYlösnoussut huijariLuonut: DaealisMaanantai 22.04.2013 19:11


Uuden testamentin sankarimme Jeesus ei selviydy puhtain paperein raamatun tarkastelusta. Jeesuksen kerrotaan nousseen ylös kolmantena päivänä. Puuttumatta siihen, että aikaa on hädin tuskin kulunut kahta päivää, tarinan epäkohdat ylösnousemuksen jälkeen ovat jokaisessa gospelissa selkeät.

Ylösnousemuksesta on kolme erilaista tarinaa, mutta jokainen niistä antaa syitä uskoa, että ylösnousemus oli vain huijaus murtuneiden seuraajien kustannuksella. Tähän teoriaan tuo lisäuskottavuutta itse tarinoiden lukeminen. Samaisten tarinoiden, joiden tarkoitus on herättää usko lukijoissaan.

Johanneksen evankeliumi kertoo Maria Magdalenan saapuneen haudalle, eikä hän tunnistanut Jeesusta, vaan kuvitteli tämän olevan puutarhuri. Jeesus oli poistanut Mariasta 7 demonia(Luuk 8:2 ja Mark 16:9) ja siitä lähtien Maria oli seurannut häntä useamman vuoden ajan, ottaen jokaisen Jeesuksen sanan sydämeensä. Hänet mainitaan evankeliumeissa useammin kuin monet muut opetuslapset. Siltikään hän ei tunnistanut ylösnoussutta Jeesusta haudan ulkopuolella, ennen kuin tämä paljasti olevansa Jeesus.

Matteuksen evankeliumissa 11 opetuslasta näkee ylösnousseen Jeesuksen. Vaikka he olivat muutamaa päivää aiemmin istuneet Jeesuksen kanssa pöydässä murtamassa leipää, vaikka he olivat viimeiset kolme vuotta viettäneet lähes kaiken aikansa hereillä tämän miehen kanssa, joka on kertonut heille tulevat tapahtumat, he eivät pystyneet tunnistamaan miestä varmasti Jeesukseksi.

Luukkaan evankeliumissa Jeesus ilmestyy kahdelle seuraajalleen(Luuk 24:13-). Nämäkään eivät häntä tunnista matkallaan Emmaun kylään, mikä on reilun 10 kilometrin päässä Jerusalemista. Kaksi tuntia he puhuvat Jeesukselle, eivätkä tunnista opettajaansa. Kun he saapuvat Emmaun kylään, osa heistä tunnistaa hänet, toiset epäilevät yhä.

Jesus oli ollut kuolleena noin 39 tuntia: Perjantain kolmelta iltapäivästä sunnuntain aamukuuteen. Tässä aikavälissä kaikki häntä kolmen vuoden ajan seuranneet ihmiset unohtivat hänen ulkonäkönsä niin täysin, etteivät tunnistaneet miestä heidän edessään yhdessäkään kolmesta evankeliumin kertomuksessa.

Jeesusta oltiin myös ruoskittu ja kidutettu päiviä ennen ristiinnaulintaa. Kuollessaan Jesse oli täynnä mustelmia, vuotavia avohaavoja ja arpia. Ruumiin pesunkin jälkeen haavat ja arvet olisivat olleet niin selkeästi näkyvillä, että hänet olisi tunnistettu pelkästään groteskin muotonsa puolesta. Sen sijaan yksikään evankeliumi ei sano sanaakaan muista kuin käsien ja jalkojen rei'istä. Pitäisikö meidän siis uskoa, että Jeesus paransi 90% haavoistaan, mutta jätti käsiin ja jalkoihinsa reiät nostalgiasyistä?

Opetuslapset halusivat Jeesuksen nousevan kuolleista niin lujasti, että heitä huijattiin. Huijari osoitti myös klassisia kulttijohtajan elkeitä, kun opetuslapset Luukkaan evankeliumissa epäilivät hänen aitouttaan ja hän vastasi vihaisesti sättimällä heitä hidasälyisiksi ja heikkouskoisiksi.

DaealisAbortti on ekotekoLuonut: DaealisLauantai 06.10.2012 19:30

Nainen joka kierrättää kaiken mahdollisen 40-kertaistaa hiilijalanjälkensä kahdella kakaralla. Jos et hanki kakaroita voit huoletta ajella töihin ja takaisin kokonaisella letkalla maastureita heilutellen persettäsi ikkunasta piereskellen styrofoamipakkauspähköitä ilmakehään ja siltikin tuottaa vasta murto-osan siitä tuhosta, mitä yksi sinappikone saa aikaan.

Eli jos haluat pelasta maailman, kokeilen analia. Anaali on ekoteko ja abortti on vihreää.

Setha-Luonut: SethaKeskiviikko 24.11.2010 22:52

Kirkkaus Kuninkaan,
puettu kunniaan.
Maa nyt iloitkoon.
Hän valoon kietoutuu,
ja pimeys piiloutuu.
Se eessään pakenee.


Niin suuri Hän on!
Laulakaa;
Niin suuri Hän on!
Pian kaikki nähdä saa,
niin suuri Hän on!


Ikuinen Hän on,
on aika kädessään.
On tulevaisuutein,
Hänen kädessään.
Kolmiyhteinen,
Jumalamme on;
Uhrikaritsa!


Sun nimes korkein on
Ylistyksen arvoinen
Mä tahdon laulaa;
Suuri Hän on!

Setha-Luonut: SethaMaanantai 01.11.2010 00:02

Silmät Täydellisen Rakkauden.

SorinPuutarha ja käärmeLuonut: SorinKeskiviikko 14.04.2010 19:49

Tulipa muuten mieleen tässä käärme peliä pelaillessa, olen muuten aika hyvä siinä. Käärmeeni on aina iso ja ahnas. Joka tapauksessa tuli mieleen vanha tarina käärmeestä, naisesta ja puutarhasta. Siellä mies ja nainen telmivät onnellisina tietämättä mistään mitään. Kunnes eräänä päivänä käärme luikerteli naisen puutarhaan ja siellä vähän maisteltiin kiellettyä hedelmää. Alettiin myös ymmärtää vähän maailmasta, niin hyvästä kuin pahasta. Alettiin siis muodostaa omia mielipiteitä ja saatiin kyky luoda omia, paratiisissa telmiviä pikkusia, joille voitiin olla kuin jumala. Mistähän tämän tarinan inspiraatio on mahtanut tulla?

Setha[Ei aihetta]Luonut: SethaTorstai 01.04.2010 23:17

Love the Lord your God
with all your heart and
with all your soul and
with all your mind and
with all your strength♥
« Uudemmat -