IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
19.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 337 (1.7.2008 alkaen)
Koko
174 jäsentä
Tyttöjä: 91 (53 %)
Poikia: 83 (47 %)
Keski-ikä
37,8 vuotta
Otos: 118 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,9 vuotta

Jäsenet (174)

nappijodaminnilotta[zetro]Dimitri_SAläxandersoughtoutLeiffi_Kouvolalotz^^Smplr89Halipula_92^_^-^_^mettolaUltraMahaluhraCofHotSpotmizz_hagertniranda
« Uudemmat -

DaealisYlösnoussut huijariLuonut: DaealisMaanantai 22.04.2013 19:11


Uuden testamentin sankarimme Jeesus ei selviydy puhtain paperein raamatun tarkastelusta. Jeesuksen kerrotaan nousseen ylös kolmantena päivänä. Puuttumatta siihen, että aikaa on hädin tuskin kulunut kahta päivää, tarinan epäkohdat ylösnousemuksen jälkeen ovat jokaisessa gospelissa selkeät.

Ylösnousemuksesta on kolme erilaista tarinaa, mutta jokainen niistä antaa syitä uskoa, että ylösnousemus oli vain huijaus murtuneiden seuraajien kustannuksella. Tähän teoriaan tuo lisäuskottavuutta itse tarinoiden lukeminen. Samaisten tarinoiden, joiden tarkoitus on herättää usko lukijoissaan.

Johanneksen evankeliumi kertoo Maria Magdalenan saapuneen haudalle, eikä hän tunnistanut Jeesusta, vaan kuvitteli tämän olevan puutarhuri. Jeesus oli poistanut Mariasta 7 demonia(Luuk 8:2 ja Mark 16:9) ja siitä lähtien Maria oli seurannut häntä useamman vuoden ajan, ottaen jokaisen Jeesuksen sanan sydämeensä. Hänet mainitaan evankeliumeissa useammin kuin monet muut opetuslapset. Siltikään hän ei tunnistanut ylösnoussutta Jeesusta haudan ulkopuolella, ennen kuin tämä paljasti olevansa Jeesus.

Matteuksen evankeliumissa 11 opetuslasta näkee ylösnousseen Jeesuksen. Vaikka he olivat muutamaa päivää aiemmin istuneet Jeesuksen kanssa pöydässä murtamassa leipää, vaikka he olivat viimeiset kolme vuotta viettäneet lähes kaiken aikansa hereillä tämän miehen kanssa, joka on kertonut heille tulevat tapahtumat, he eivät pystyneet tunnistamaan miestä varmasti Jeesukseksi.

Luukkaan evankeliumissa Jeesus ilmestyy kahdelle seuraajalleen(Luuk 24:13-). Nämäkään eivät häntä tunnista matkallaan Emmaun kylään, mikä on reilun 10 kilometrin päässä Jerusalemista. Kaksi tuntia he puhuvat Jeesukselle, eivätkä tunnista opettajaansa. Kun he saapuvat Emmaun kylään, osa heistä tunnistaa hänet, toiset epäilevät yhä.

Jesus oli ollut kuolleena noin 39 tuntia: Perjantain kolmelta iltapäivästä sunnuntain aamukuuteen. Tässä aikavälissä kaikki häntä kolmen vuoden ajan seuranneet ihmiset unohtivat hänen ulkonäkönsä niin täysin, etteivät tunnistaneet miestä heidän edessään yhdessäkään kolmesta evankeliumin kertomuksessa.

Jeesusta oltiin myös ruoskittu ja kidutettu päiviä ennen ristiinnaulintaa. Kuollessaan Jesse oli täynnä mustelmia, vuotavia avohaavoja ja arpia. Ruumiin pesunkin jälkeen haavat ja arvet olisivat olleet niin selkeästi näkyvillä, että hänet olisi tunnistettu pelkästään groteskin muotonsa puolesta. Sen sijaan yksikään evankeliumi ei sano sanaakaan muista kuin käsien ja jalkojen rei'istä. Pitäisikö meidän siis uskoa, että Jeesus paransi 90% haavoistaan, mutta jätti käsiin ja jalkoihinsa reiät nostalgiasyistä?

Opetuslapset halusivat Jeesuksen nousevan kuolleista niin lujasti, että heitä huijattiin. Huijari osoitti myös klassisia kulttijohtajan elkeitä, kun opetuslapset Luukkaan evankeliumissa epäilivät hänen aitouttaan ja hän vastasi vihaisesti sättimällä heitä hidasälyisiksi ja heikkouskoisiksi.

DaealisAbortti on ekotekoLuonut: DaealisLauantai 06.10.2012 19:30

Nainen joka kierrättää kaiken mahdollisen 40-kertaistaa hiilijalanjälkensä kahdella kakaralla. Jos et hanki kakaroita voit huoletta ajella töihin ja takaisin kokonaisella letkalla maastureita heilutellen persettäsi ikkunasta piereskellen styrofoamipakkauspähköitä ilmakehään ja siltikin tuottaa vasta murto-osan siitä tuhosta, mitä yksi sinappikone saa aikaan.

Eli jos haluat pelasta maailman, kokeilen analia. Anaali on ekoteko ja abortti on vihreää.

Setha-Luonut: SethaKeskiviikko 24.11.2010 22:52

Kirkkaus Kuninkaan,
puettu kunniaan.
Maa nyt iloitkoon.
Hän valoon kietoutuu,
ja pimeys piiloutuu.
Se eessään pakenee.


Niin suuri Hän on!
Laulakaa;
Niin suuri Hän on!
Pian kaikki nähdä saa,
niin suuri Hän on!


Ikuinen Hän on,
on aika kädessään.
On tulevaisuutein,
Hänen kädessään.
Kolmiyhteinen,
Jumalamme on;
Uhrikaritsa!


Sun nimes korkein on
Ylistyksen arvoinen
Mä tahdon laulaa;
Suuri Hän on!

Setha-Luonut: SethaMaanantai 01.11.2010 00:02

Silmät Täydellisen Rakkauden.

SorinPuutarha ja käärmeLuonut: SorinKeskiviikko 14.04.2010 19:49

Tulipa muuten mieleen tässä käärme peliä pelaillessa, olen muuten aika hyvä siinä. Käärmeeni on aina iso ja ahnas. Joka tapauksessa tuli mieleen vanha tarina käärmeestä, naisesta ja puutarhasta. Siellä mies ja nainen telmivät onnellisina tietämättä mistään mitään. Kunnes eräänä päivänä käärme luikerteli naisen puutarhaan ja siellä vähän maisteltiin kiellettyä hedelmää. Alettiin myös ymmärtää vähän maailmasta, niin hyvästä kuin pahasta. Alettiin siis muodostaa omia mielipiteitä ja saatiin kyky luoda omia, paratiisissa telmiviä pikkusia, joille voitiin olla kuin jumala. Mistähän tämän tarinan inspiraatio on mahtanut tulla?

Setha[Ei aihetta]Luonut: SethaTorstai 01.04.2010 23:17

Love the Lord your God
with all your heart and
with all your soul and
with all your mind and
with all your strength♥
Siis jumalauta menee hermo noihin Jehovan todistajien tuputtamiseen. "Oletko koskaan miettinyt kohtaloa?" "-No en oo kyllä" "Ota lappu ja lue ja valaistu. Herää ja tunne kohtalosi." Siis mitä vittua? Kirjoitin tuon jehovan todistaja vs. PIUSA keskustelun pohjalta meidän demon yhden biisinkin "Destiny is disease" ja tarkoitan sillä sitä, etten usko kohtaloon ja tavallaan myös sitä, että jehovan todistajuus ja muu liiallisuuksiin (painotan sanaa liiallisuuksiin) menevä uskonnollisuus ja hourailu on mielestäni sairasta. Tai se on sitten sairaus kun alkavat iholle tulla aivopesemään ja tyrkyttämään kotiovelle asti omia humputuksiaan. Tosin minun ovelleni ei ole enää uskaltautunut, kun avasin oven alasti kerran.

Kun asuin vielä äitini kanssa, meillä luki ovessa ja postiluukussa "Ei mainoksia" Niin eikös vittu niitä ollu siellä kaksin käsin lapattavaks roskiin. Mukana niitä vitun Herätäkää!-lehden mainoksia. "Liity ja pääset Taivaaseen" Vittu Jumala sitä ja Jeesus tota. En ole ateisti, mutta eikö ihminen saa itse päättää mihin uskoo, vai uskooko edes. Kyllä tulee tilanteita jolloin tokaisen "voi hyvä Jumala, miksi minä?" Mutta ei minun tarvii hurahtaa ja lukea Raamattua ja vittu tuputtaa omaa näkemystäni Jumalasta sun muusta potaskasta muille. Mieleeni palaa kysymys, että miten joku voi sikitä Pyhästä Hengestä ja silti sama hemmo syntyy Neitsyt Mariasta? Pyhä Henki oli ilmeisen irstas mies. Heh. "On sieltä tuleva tuomitsemaan, niin eläviä kuin kuolleita." Ensin rakastaa ja sitten se jo tuomiksee, hienoa. Ah, järjettömyyden ja turhuuden sietämätön keveys.

Asiasta pikkuiseen sivuhaaraan; jotkut sanovat, että kaikilla on suojelusenkeli, no mitenköhän ne sitten selittää sen, kun joku joutuu raiskatuksi tai raa'asti tapetuksi. Missäs se suojelusenkeli silloin on? Voiko kaikki hyvät jutut ja onnenkantamoiset selittää jollain saatanan suojelusenkeleillä ja pelastavilla voimilla? -Ei, se vaan on vitun hyvää tuuria, eikä mitään kohtaloa tai suojelusenkelin koskettavaa kättä. Mehän oltaisiin kuolemattomia ja onnellisia all the time, jos jokaisella olisi se enkelin suojeleva käsi pään päällä.

Kyllä me ihan itse muovataan meidän elämä. Ei kenestäkään tule pulsua vasten ihmisen omaa tahtoa. Jos sinusta tulee pulsu, niin ei siihen Jumalan rukoilemiset auta. Pitää ottaa ihteään niskasta kiinni ja ryhdistäytyä. Asiasta taas toiseen; Sitten nämä muutamat kaverit, jotka olen tuntenut pitkältä aikaväliltä, ovat hurahtaneet ja puhelun loppuessa särähtää korvaani joko lause "Jumala siunatkoon sinua." tai "Jeesus rakastaa kaikkia tasapuolisesti."

Tähän loppuun on pakko iskeä yksi repliikki Prinsessa Ruusunen elokuvasta. Pahatar tokaiseen Philipille "Nyt on vastassasi Pahatar, prinssi. Ja kaikki Helvetin voimat." Paras kohtaus, paras piirroselokuva!

ja sitten parit Nyasismin lyriikat ihan loppuun "I never believed in destiny and what the fuck I never did."
« Uudemmat -