IRC-Galleria

[Cin]

[Cin]

Romantically challenged

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2007 17:40

Noni. Mie pidän nyt taukoa kaikesta päättömästä juhlimisesta, ei tästä muuten tuu mitään..

Eilen lähin suoraan töistä (tai no, kävin ostaa siideriä ja vein L:n hoitoon) yhteen sellaseen toimikunnan kritiikkipalaveriin / saunailtaan. Töitten takia ehin paikalle melkein tunnin muita myöhemmin ja päättelin et tottakai ne on ekana pitäny sitä palaveria ja mie kun meen paikalle, siellä syödään, juodaan ja saunotaan jo.
Noh, päätin sit kiskasta automatkalla vähän siideriä etten oo ihan kauheesti muita jälessä ja siltä varalta et siellä on jotain huonoo juomista (kuten omppusiideriä ja kaljaa).
Se ei ollu hyvä idea.

Pihalla huomasin et siellä se porukka istuu päärakennuksessa ja näyttäis ihan siltä et kokous on vielä menossa. No, mitä se haittaa jos oon vähän hiprakassa kun tuttuja ne on kaikki. :-)
Mut eipäs ollukaan. Siellä olikin myös jotain extraporukkaa ja ikäjakauma 75-20v.
Sinne mie sit posket punasina hipsin paikalle ja yritin näyttää vesiselvältä ettei kukaan huomais. Mihinkään keskusteluun en paljon osallistunu kun en ees tajunnu mistä puhutaan (mitä ihmettä on maamatot??), istuin itekseni hymistellen kuoharilasin kaa ja toivoin et palaveri olis ohi ja pääsisin ettii vessaa.
Sit kun vihdoin oli aika käydä ruuan ja juomien kimppuun (mie olin sitä ennen juossu pari kertaa ulkovessassa kun vähän alko se siideri vaikuttamaan), löysin oikein mainiot sidukat ja terävemmät. ;-)

Niitä sit porukalla tuhottiin puoleen yhteen, minkä jälkeen muistaakseni oon Paun kyydillä tullu kotiin ja sit vaikka miun piti oottaa et ne nappaa miut taas kyytiin, ni hyppäsinkin toiseen kyytiin ja menin Gigliniin. Loppuilta siellä (jonotettiin Tiuden kaa melkein tunti) shottien ja kumppaneitten kaa (joku tarjos ihan älyttömästi juomia) ja seuraavaks muistankin et oltiin pihalla ja yritettiin selvittää kuka on menossa kenenkin poreammeeseen ja kenellä on muuten vaan jatkot.

Joskus ennen kuutta oon tullu kotiin nukkumaan, koska sillon oon laittanu Jattikselle viestin et venähti vähän juttu K:n kaa mut nyt oon kotona. Oli muuten aika kiva kun oli niin valosaa sillon klo 04-06 ja linnut lauleskeli. Jossain Armadan kulmillahan mie taisin sillon olla. Juteltiin K:n kanssa vähän kaikesta maan ja taivaan väliltä, en ees muista puoliakaan. Lähinnähän mie ihmettelin niitä sen silmäripsiä, niistä olis moni tyttö kateellinen. :-))

Mut joo...ei jaksa enää noin pitkiä iltoja ja älytöntä kännäämistä. Nyt tauko.

[ Ainii! Se vielä et miulla oli töissä asiakkaana sellanen nuori mies joka tuoksu Niin hyvältä, et voisin elää ihan vaan sitä haistelemalla. Oi että!
Ja sainhan mie myös ruusun ja lyhyen lauluesityksen joltain tuntemattomalta mieheltä, vähän olin ehkä hämmentyny. :-D ]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.