IRC-Galleria

[Cin]

[Cin]

Romantically challenged

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.05.2007 13:29

No se siitä tauosta sitten....
Täällä mie taas oon silmät ristissä kun oon nukkunu ehkä kolme tuntia ja muutenkin olo aika mielenkiintoinen. Ja töihinhän sitä olis lähdettävä. Käytin eile "vanhoja" piilareita ja nyt on silmät ihan punaset, näyttää aika hyvältä.

Oltiin porukalla Tiudella alottelee ja siitä sit GM:ään. Tuttuja ei hirveesti ollu, mut eipä se mitään haitannu, hauskaa oli. :) Juteltiin M:n kaa jonkun äijän kaa ehkä tunti englantia/ruotsia, sille meni ihan täydestä et ollaan ruotsalaisia ja neljän viikon lomalla Suomessa. Ens viikonloppuna Hesaan ja sit kotiin Tukholmaan. Raukka ei tosiaan tajunnu et myö ymmärretään mitä se yksinään välillä mutis suomeks, oli vähän pokassa pitämistä. :) Ruotsalaisuudesta tuli vielä mieleen et yks eukko yritti saada miut vittuuntumaan kysymällä et miltä maistu "mein" neljäs sija. Sanoin et tällä kertaa ei kyetty parempaan, ens kerralla sit kaadetaan finaalissa Suomi. ;) Sen + amazon-kaverin kaa aina väännetään Suomi-Ruotsi-jutuista kun on jääkiekon MM-kisat tai olympialaiset. Mut toki mie oikeesti oon Suomen puolella, kunhan haluun olla ärsyttävä.

Ainii! Ihanainen Mari sano et jos lainaan sille rahaa, ni Ilosaari vois olla ihan jees. ;) Meillä olis siellä varmasti yöpaikkakin kun asuu tuttuja, mut mie haluisin silti telttailla. Tai ainaki siinä tapauksessa et tällä kertaa saadaan se teltta pystyyn... Mut kunhan nyt ensin päätetään lähetäänkö vai ei.

Ja sit lisää vettä et olo kohenee, oke mo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.