IRC-Galleria

hohoooo. Lauantai 02.12.2006 20:19

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain, mitä et ole vielä tiennyt. Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1."Miia, Mia on naisen etunimi. Se on ollut vuodesta 1984 suomalaisessa......."

2. "Kolmas haastateltu henkilö on Mia Aitokari Pernajan Isnäsistä. Mia aloittaa kyläasiamiehen tehtävät Itä-Uudellamaalla 1. kesäkuuta 2006....."

3. "This article is about the British singer M.I.A. For the acronym MIA, please see MIA..."

4. "Yhdestoista Big Brother-talosta häädetty asukas on 31-vuotias Mia. Viimeisellä viikollaan ja varsinkin viimeisinä päivinä piristynyt Mia oli selvästi......."

5. " Olli, Piritta ja Jani olivat jo aloittaneet BB-taloon ja toisiinsa tutustumisen, kun ovi aukeni jälleen ja Mia liittyi muiden asukkaiden seuraan...."

6. "Mia Keinänen on tanssija, koreografi ja tanssintutkija, joka on toimii tällä......."

7. " MIA: Rhapsody has all the latest music by MIA, including popular playlists, picture galleries, music videos and the biggest online music catalog."

8. "Mia Halosen työuraan mahtuu monenlaista: näyttelemistä Los Angelesissa, TV-produktioita.."

9. "MIA on DWP. In search of wise council on the Owens Valley mess. By JEFFREY ANDERSON. Wednesday, March 29, 2006 - 7:00 pm...... "

10. "LAUNCHcast Radio Stations that play M.I.A.: ... No Cost M. I. A. Ringtones for your phone All Wireless Carriers. Limited Time Offer. www.bestfreedeals.com....."

:D niin että moi oon mia, oon muusikko, turhajulkkis, tanssija,tanssintutkija,koreografi ja kaikkea mitä ette oo osanneet kuvitellakaan ;D muahah. u____u

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.