IRC-Galleria

^^Loco

^^Loco

Vapauden siivet <3

tämmöstä tänään...Lauantai 05.07.2008 02:09

Eilen illalla tongin pojan sängyn alta sen tuttia ja naksautin selkäni jotenki tosi kivasti, sen ja kaiken muun seurauksena nukuin viimeyönä n.4 tuntia, poika olis nukkunu 11:sta mut meikä heräs siin puol ysi, enkä tietenkää voinu nukkua ku muistin mitä kaikkee pitäs tän päivän aikana ehtiä tekeen.

Olin saanu imuroitua ja tiskattua ku aloin onnessani peseen pyykkiä, vessanlattia oli hieman märkä ja kun tulin sieltä pihalle ni huomasin et eteisen muovimatto ja märkä jalka ei oo kauheen kiva yhdistelmä, oikeejalka lipes ja sain kyllä ovenpielestä kiinni mut löin vasemmanjalan isonvarpaan silleen pikkasen lujaa kynnykseen. Se särki koko päivän ja nyt huomasin et siit on tullu musta, taitaapi olla hiusmurtuma tjn.

No mut eipä mitää, vein pyykit ulos ku aurinko paisto niin ihanasti... hetkenpäästä se meni pilveen ja alko tihkuttaa, tuuli heitti osan pyykeistä maahan ja minähän hain ne viisaana sisään ettei ihan kastu ku alkaa kunnolla sataan, kiireellä revin ne pyykit sisään ja oli viä poikaki vaunuissa mukana.. No sisällä sit mietin et mihin saan kakskoneellista pyykkiä kuivuun, no sit ku vihdoin olin keksiny kaikille paikan ni eikö aurinko alakki paistaa taas ihan täysillä, eikä sitä sadetta sit tullukaan... jotenki niin meikäläisen tuuria...

jep jep, että sellasta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.