IRC-Galleria

^^Loco

^^Loco

Vapauden siivet <3

Tällästä tänään...Torstai 30.10.2008 00:49

On päiviä jotka alkaa jo aamusta huonosti ja sit illalla aattelee, et onneks päivä on ohi ja huominen parempi... vaan entä jos se seuraava aamu alkaa entistä huonommin jne... eli illalla vaan aattelet et mitenköhän huono päivä on huomenna tai kenties viikon päästä TAI vuosien päästÄ, ELI JATKUUKO SE SAMA "PASKA" aina vaan.. Tai miten saat ne huonot päivät muuttumaan hyviks se mua enemmän kiinnostais, et teenkö mä ite niist mun päivistä huonon vai joku muu, auttaako se jos muutetaan uuteen asuntoon? tai kenties se että saan vähän lomaa ja voin lepuuttaa hermoja? nukkuminen? puhuminen? lenkkeily? vai nää kaikki yhdessä. No eiköhän tää elämä taas raiteilleen palaa, mut anteeks kaikille, en oo ehkä ihan maailman parhaalla päällä...

Huominen ehkä parempi, aamusta lähetään käymään kylmäkoskella ja sit sieltä hyppään pojan kans nönikselle yöks tai pariks...

Mun kiltti lapseni...Maanantai 27.10.2008 20:40

Huh huh, on tänää ollu taas sellanen päivä et toivottavasti ei toista samanlaista ihan heti tuu, ei voi ku sanoo et kaikkee noi lapset keksii... Oon pessy pyykkiä ja siivoillu, sillä aikaa ku puin päälleni samppa oli hakenu jääkaapista kermapurkin ja levittäny sen lattialle, päälleen ja nojatuoliin sit se pyöri siin kermalätäkössä ihan onnessaan ja nauro (eipä siin itekää oikee muuta voinu) no vein pojan pesulle ja jatkoin siivoomista. Sain siivottua ja aattelin et nyt juon ihan rauhassa kahvit, sillä aikaa se löys eteisestä roskiksen jonka levitti ympäri eteistä ja tietysti sielä oli kahvinporoja jotka oikeen tarras tohon eteisen mattoon.... Ja nyt, ei voi olla totta, nyt se hajotti ton yhen sydän "maljakon".... jee jee no toivottavasti se ei nyt enää keksi mitään, tai parempi ku en sanois mitään... tossa se ihan onnessaan nyt jytäilee ja selittää jotain... On se vaa ihana vaikka aika täystuho

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 00:48

Kauhajoen koulussa kuolleiden muistolle

Se hiljainen hetki pidetään myöhemmin, mutta tiedossa on jo kuolleita. Ota osaa suureen suruun, kopioimalla tämä omaan päiväkirjaasi ja lisäämällä mukaan oman nimesi/nimimerkkisi.

Suremme liian aikaista pois menoanne: jarsta^,ebllla`, Eetu] , jasmiina`, pjauliina , pinjäu, nanniå , iNNOCENCE` . santtutatti` ,^vipsu^ , RedHead85 , J-e-nn-a , _hömppäpömppä_ , enkeli_86, eva80, ^^Loco

oli pakko kopsata meriltä...Maanantai 11.08.2008 03:39

ALA-ASTEEN KOEVASTAUKSIA

# joillakin naisilla on hyvin suuret rinnat, kun taas toiset ovat lähes yläosattomia.
# Naisilla on koreja ja miehillä salkut.
# Joillakin miehillä on karvaa selässä. Erityisesti rikollisilla ja uimavahdeilla.
# Naiset muodostuvat munasoluista ja ajattelevat enemmän.
# Kun tulee murrosikään niin vartalo muuttuu niin paljon, ettei sitä melkein enää tunnista. Pojat saavat kasvuja, kun taas tytöistä tulee pehmeämpiä. Sitten huomaa, että tyttöjä ja poikia voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin.
# Hedelmöityshetkellä äiti sulaa yhteen isän kanssa.
# Jos isän siemen ei kohtaa äidin munasolua, niin siitä tulee vain tavallinen munakas.
# Gynekologi on sellainen, joka katsoo ihmisten yksityisiä omaisuuksia.
# Sielu muistuttaa muovipussia. Se on ohut ja läpinäkyvä ja vetää noin 4 litraa.
# Lihakset ovat pieniä ilmapalloja, jotka on täytetty pinaatilla.
# Kaula on varsi, johon pää on kiinnitetty.
# Ihminen on tajuton, kun hän unohtaa kaiken mitä on oppinut koulussa.
# Silmät ovat ihmisen tärkeimmät rauhaset.
# Ihmisen suolissa on mutaa.
# Aivot uivat ympäriinsä pään sisällä.
# Jos olet kävelyllä ja aivot putoavat päästä, niin emme löydä tietä kotiin, sillä emme enää pysty ajattelemaan selvästi.
# Aivot ovat piilossa otsan takana.
# Neekereillä on musta iho, mutta ei ole hienoa sanoa sitä ääneen.
# Joillakin ihmisillä on appelsiini-ihoa, erityisesti arabeilla ja pakolaisilla.
# Ihmisten ja eläinten ero: kun siat ovat tarpeeksi lihavia, ne syödään.
# Äitini on todella kaunis, koska hänellä on niin pitkät tissit.
# Vanhat naiset ovat melkein loppuun käyttäneet vartalonsa ja ovat usein niin loppuun palaneita, että haisevat palaneelta.
# Vanhoilla ihmisillä on krooniset vartalot ja eivät koskaan parane.

just juu...Torstai 24.07.2008 02:08

Tää päivä alko niin lupaavasti auringonpaisteella ja kaikki oli hienosti iltaan asti, eilinen oli ihan paska päivä.... joskos sitte huominen olis kokonaisuudessaan molempia parempi, harjotukset olis kirkossa klo 14, sit saaki alkaa kunnolla jännittää lauantaita.

tämäkin vielä...Lauantai 19.07.2008 04:09

Oon sit sillee kivasti tulos kipeeks, nenä vuotaa ja kurkkua kutittaa silleen etten saanu nukuttua. Laihiski meni sitte ihan kivasti taas juu ku pitää keskellä yötä kiskoo teetä ja jäätelöö et sais ees hetkeks tän kutinan pois ja pääsis nukkuun.... jos joku ihmettelee kirkos et kuka niiskuttaa tai yskii ni se oon hyvinki varmasti minä...

tämmöstä tänään...Lauantai 05.07.2008 02:09

Eilen illalla tongin pojan sängyn alta sen tuttia ja naksautin selkäni jotenki tosi kivasti, sen ja kaiken muun seurauksena nukuin viimeyönä n.4 tuntia, poika olis nukkunu 11:sta mut meikä heräs siin puol ysi, enkä tietenkää voinu nukkua ku muistin mitä kaikkee pitäs tän päivän aikana ehtiä tekeen.

Olin saanu imuroitua ja tiskattua ku aloin onnessani peseen pyykkiä, vessanlattia oli hieman märkä ja kun tulin sieltä pihalle ni huomasin et eteisen muovimatto ja märkä jalka ei oo kauheen kiva yhdistelmä, oikeejalka lipes ja sain kyllä ovenpielestä kiinni mut löin vasemmanjalan isonvarpaan silleen pikkasen lujaa kynnykseen. Se särki koko päivän ja nyt huomasin et siit on tullu musta, taitaapi olla hiusmurtuma tjn.

No mut eipä mitää, vein pyykit ulos ku aurinko paisto niin ihanasti... hetkenpäästä se meni pilveen ja alko tihkuttaa, tuuli heitti osan pyykeistä maahan ja minähän hain ne viisaana sisään ettei ihan kastu ku alkaa kunnolla sataan, kiireellä revin ne pyykit sisään ja oli viä poikaki vaunuissa mukana.. No sisällä sit mietin et mihin saan kakskoneellista pyykkiä kuivuun, no sit ku vihdoin olin keksiny kaikille paikan ni eikö aurinko alakki paistaa taas ihan täysillä, eikä sitä sadetta sit tullukaan... jotenki niin meikäläisen tuuria...

jep jep, että sellasta...

Missä menee nukkumatti..Perjantai 04.07.2008 05:52

Taisi hypätä meijän talon yli, ei meinaan uni tuu sitte millään... oon käyttäny nyt 75m sellasta lilaa nauhaa hääkoristeisiin, no onpahan ainaki tullu jotain tehtyä mut olis se kiva nukkuakki, mut heti ku saan pään tyynyyn mieleen tulee aina vaan uusia asioita mitkä pitäs viä hoitaa. Onneks mä sain nyt sampan kans "sovittua" et se saa olkkariin majan ja leikkii siinä ja mä saan tehä tinon kans rauhassa noita hääjuttuja.

Kangasalan tk....Maanantai 30.06.2008 00:29

Oli sitte perjantaina hyvä päivystävä lääkäri, ei kattonu ees pojan suuhun tai ottanu tulehdusarvoja johon oltais tarvittu vaan pieni pisto sormenpäähän, tänää mentiin uusiks lääkärille ja hoitaja tuli heti kattoon ne arvot ja selkis et pojalla on ne kohollaan eli taas on joku tulehdus meneillään. Eipä tän päivänenkään lääkäri sitä sit selvittäny et mikä tulehdus mahtaa olla kyseessä mut laitto nyt ainaki lääkekuurin.

kuumetta, kuumetta...Lauantai 28.06.2008 02:53

Samuel on taas kuumeessa, viime perjantaina alko sit maanantai ja tiistai oli kuumeetonta ja nyt taas keskiviikosta asti joka ilta ainaki 37,8. Oltiin tänään lääkärissäki, kaikki oli ok ja ku poika kerran juo ja on vielä pirtee ni ei hätää. Sitte jos kuumeilu vielä jatkuu tai poika nuupahtaa ni takas lääkäriin, suppoja on menny jo kolme, soitin tayssiin ni ne sano et kuuden tunnin välein voi antaa eli seuraavaks kahdelta ja sampalla on nyt jo melki 39 kuumetta.. Tossa se kitisee mutta jaksaa silti repiä kaapista kaikki alas. Inhottaa vaan jos se raukka menee taas samaan kuntoon ku 1 1/2 kk sitte ku sillä oli samanlaista kuumeilua, mut sillon siltä oli ihan veto pois. Samuel raukka on ehtiny yhen vuoden aikana sairastaa kuumetta enemmän ku monet kymmenessä vuodessa.