IRC-Galleria

^^Loco

^^Loco

Vapauden siivet <3

Blogi

« Uudemmat -

!!!!!!!!!!!!!!!Keskiviikko 12.05.2010 18:45

mattoja, verhoja, vaatteita (lasten,aikuisten) lastenhoito tarvikkeita, dvd-leffoja yms. halvalla!!!! operaatio roinan hävitys käynnissä

plääh....Maanantai 24.08.2009 20:44

EI OO TAAS MIKÄÄN HYVIN.............. hölkkä vois auttaa mut eipä täs kauheesti hölkkäillä

miettiii...Maanantai 08.06.2009 00:48

Olisko hullua pitää Sampan synttärit sittenki jo viikon päästä eli 14pv kun se 20pv on juhannus eikä kukaan sillon pääse ja sit taas viikko sen jälkeen on sandralla synttärit ni en sillon viitti pitää... ja siis mielelläni pitäisin sille synttärit ku on kaikki niitä varten jo hankittu..?

[Ei aihetta]Torstai 30.04.2009 01:15

Äh, mistään ei saa töitä, vaikka kuka nyt palkkais paksuna olevaa... taidan laittaa kohta kaupan ilmotustaululle lapun. Melkein kaikki kelpaa, mielellään siivoushommat ku ne mä ainaki osaan, nii ja lastenhoidon.... Höh höh

...Torstai 23.04.2009 14:59

Kohta tarttis hipsiä neuvolaan... Sääksjärvellä on tupperi tukku ja mun pitäs hakee sieltä tavaroita mutta kun en millään ny keksi miten sinne pääsisin ku ei oo oikee rahaa/innostusta bussilakaan lähtee... no en tiä, kai mä jotenki ne sieltä saan

Ääh..Keskiviikko 22.04.2009 00:07

Melkein mahdun vielä vaatteisiini... :) on se kiva kun jo täs vaihees alkaa tekee tiukkaa

huh huh, ilta-sanomista kopsasinLauantai 11.04.2009 20:06

Amerikkahan tunnetaan kummallisista laeistaan, joista jotkut ovat jäänteitä jopa satojen vuosien takaa. Nämä kaksinaismoralismin, omituisuuden ja riettauden sekoituslait saavat varmasti hymyn huulille.

Thefrisky.com ja associatedcontent.com -sivustot ovat koonneet listat, jotka saavat aikaan naurunremakkaa, ainakin meissä vahingoniloisissa suomalaisissa.

1. Californian Bakerfieldissä sinun täytyy ehdottomasti käyttää kondomia, jos aiot harrastaa seksiä itse Saatanan kanssa.

2. Floridassa piikkisian kanssa lempiminen on kiellettyä. Tämä ei ilmeisesti estänyt kansaa harrastamasta seksiä muidenkin eläinten kanssa, joten nykyinen senaattori kielsi eläinseksin kaikissa sen muodoissaan reilu kuukausi sitten.

3. Minnesotan osavaltiossa ei katsota hyvällä rakastelua elävän kalan kanssa. Mutta osavaltio kuitenkin hyväksyy kuolleen kalan kanssa lempimisen!

4. Dyersburgissa Tenneseessä on laitonta, jos vapaa nainen pyytää herrasmiestä ulos. Ilmeisesti kaupungissa ei harrasteta seksiä kovinkaan usein.

5. Merryvillessä, Missourin osavaltiossa kukaan nainen ei halua piilotella vyötäröään, sillä korsetin pitäminen on laitonta. Lain mukaan keneltäkään punaveriseltä amerikkalaiselta mieheltä ei tulisi riistää oikeutta ihailla naisen kurvikasta, peittämätöntä vartaloa.

6. Washingtonin osavaltiossa on täysin laillista harrastaa petipuuhia eläimen kanssa, kunhan elikko painaa alle 40 paunaa eli n. 18 kiloa. Melko epätasa-arvoista.

7. Pääkaupungissa Washingtonissa (jota ei pidä sekoittaa osavaltion kanssa) on laitonta harrastaa seksiä muussa kuin lähetyssaarnaaja-asennossa.

8. Utahissa (joka on suurin internetpornon kuluttajaosavaltio Amerikassa) seksi, oraaliseksi ja itsetyydytys ovat kiellettyjä ja voivat johtaa vankeuteen. Toisaalta eläimiin sekaantuminen on ookoo, niin kauan kuin sitä ei tee rahasta.

9. Connorsvillessä Wisconsinissa mies ei saa ampua aseellaan, kun hänen naisensa on saamassa orgasmia. Sen sijaan mieskumppanin orgasmin aikana saa ampua aseella.

10. Vielä viimeinen! Massachusettsissa ei saa harrastaa seksiä rodeopellen kanssa, kun hevoset ovat läsnä. Miksihän laki ei loppunut kanssa-sanaan, vaan hevoset piti vielä mainita erikseen. On varmasti tapahtunut jotain karmivaa, mikä on johtanut lain (näinkin tarkkaan) säätämiseen.

rakastakaa toisianneTiistai 07.04.2009 01:37

"Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäni häneltä pyydätte. Tämän käskyn minä teille annan: rakastakaa toisianne."

Mitä sä aiot jättää sun lapsilles??Perjantai 27.03.2009 01:18

Siinä hyvä kysymys, toivottavasti muutakin kun tyhjiä jogurtti purkkeja.
Täs yks yö mietin tota kovastikin kun kattelin mun nukkuvaa poikaani... Rupesin miettii et mitä oon omilta vanhemmiltani saanu ns. elämäneväiks.
Kotona oli kova kuri, vanhempia kunnioitettiin, oli selvät rajat ja PALJON rakkautta ja sen saman haluisin opettaa omalle pojalleni.
Meille myös kerrottiin pienestä asti Jeesuksesta ja luettiin yhessä raamattua ja oon huomannu et nekin sisarukset jotka ei uskossa enää ookaan niin monissa asioissa turvautuu kuitenkin Jumalaan vaikkei sitä ehkä kehtaa myöntää, mutta kyllä se usko sydämeen jollakin tapaa kuitenkin jää. Ja se on kans sellanen asia josta haluan Samuelille pienestä asti kertoo koska kyllä se elämää rikastuttaa ja ainakin ite oon kiitollinen siitä että oon saanu kasvaa uskovaisessa perheessä ja raamatustahan Samuelin nimikin tulee :)
Muistan ku alotin koulun niin isä sano et sisarusten pitää pitää toistensa puolta koska jonain päivänä teillä ei oo kun toisenne. Ja musta meillä onkin hyvät välit toistemme kanssa, vaikka tietysti välillä jotain kinaa tulee mut aina ne on sovittu ja meitä kun on monta niin aina löytyy joku jolta apua saa kun tarvii ja isä kun kuoli niin hyvin otti veljet ns. isänpaikan ja piti pikkusiskoistaan huolta. KIITOS <3
Kun oltiin pieniä niin meillä oli jos jonkinmoista yritystä aina pystyssä tai sitte oltiin torilla myymässä siinä kyllä oppi ettei raha kasva puussa, se olis hyvä näyttää monille tän päivän lapsille jotka saa kaiken mitä vaan haluaa.
Ja meijän äiti on kyllä ihan ykkönen se huolehtii vieläkin kaikista lapsistaan ja auttaa miten vaan millonkin voi, kuuntelee aina tyhminmätkin huolet ja soittelee sillon kun oon kipee, se ei koskaa oo näyttäny huonoja päiviään tai huutanu, tai itseasiassa oon kohta 20 ja äiti on kerran meille kolmelle nuorimalle ärähtäny, eli se on ainoo kerta minkä oon 20 vuodessa kuullu äitin huutavan ja sekin oli vaan sanat "nyt loppu" ja äiti oli sillon kipeenä ja mehän tietty tapeltiin. Nii ja vaikka äiti olis kipee niin se ei silti malttais olla paapomatta meitä lapsia... OOT ÄITI RAKAS

Meitsi taas loisti...Perjantai 27.02.2009 02:07

Joop, oltiin tänää kirpparilla ja minä sitten tietty taas ihan omissa maailmoissani sielä kiertelin ja havahduin siihen ku kovaan ääneen laulelin "A vid did dii di di di di, dii di di di" ja hyvä etten tanssinu sielä hyllyjen välissä, eikä se ollu ees ku ihan täys porukkaa ja joku vaari siinä hymyili ja varmaan mietti et mitä oon vetäny... mut joo, siis tästäkin kauniista laulusta saamme kiittää sannaa joka sitä täälä päivän lauleli ja mun ihanaa kummityttöö joka laulun keksi
« Uudemmat -