IRC-Galleria

^^Loco

^^Loco

Vapauden siivet <3

Blogi

- Vanhemmat »

Ystävät <3 <3 <3Torstai 30.03.2006 19:39

Ystävät on kivoja!

Tässä Krisse Salmisen loistava näkemys aiheesta:

Mulla on aina ollu ihan älyttömästi ystäviä. En muista missä tapasin ne ihan ensimmäiset mut varmaan ehkä syntymän jälkeen pian.

Ystävät on mulle tärkeitä kun niille voi avautua elämästä ja ne jaksaa kuunnella mua. Mä en jaksa kuunnella IHAN kaikkia mun ystäviä kert joillakin on tosi tylsät jutut ja huono ulosanti.

Ystävien kanssa on ihanaa pitää bileitä ja välillä haukkua niitä ystäviä ketkä ei päässeet paikalle tai on muuten vaan ärsyttäviä.
Ärsyttäviäkin ystäviä tietenkin tarvii. Jos kaikki ystävät olis ihan mielettömän täydellisiä niin vois helposti tulla kateuden ilmapiiri.

Kaikilla ihmisillä pitäis olla sekä miehiä että naisia ystävinä, sillä joku saunailtakin voi olla tosi erilainen ihan miesporukassa, oon kokeillu. Miehet on usein myös ystävinä reilumpia sillä ne harvoin kadehtii sun kuteita tai uumaa.

Jos mies ei kolahda romanttisessa mielessä ni kandee ottaa se ihan ystäväks... sillä saattaa olla meinaa ihanannäkösiä kavereita!

Suosittelen ystävyyttä myös vanhempien ihmisten kanssa sillä ne tajuaa täst elämästä paljon ja voi kertoa ihan mielettömiä tarinoita jostain dinosauruksista ja muista entisajan asioista.

Ystävyys on maailman hienoin keksintö ja toivon että kaikki ihmiset löytäis uusia ystäviä koko ajan ja paljon!

Ps. Jos sun kännykkä soi ihan koko ajan ni mieti onks sulla liikaa ystäviä vai ootko jakanu sun numeroa baarissa.

Pss. Saunomalla voi testata onks kyse ystävyydestä vai rakkaudesta.

Diipa daapa....tai jotai mukavaa, KIITOS!Maanantai 28.11.2005 03:57

Mä en vieläkään jaksais mitää, ei väsytä enkä kyl sais nukuttuakaan ku asiat vaan pyörii päässä. Koitin käydä lenkillä ja suihkussa, kuuntelin musaa, mut ei nekään auttanu, tarkemmin ajatellen ei se vika sen oo vaan mun, mä oon se joka ei osaa irrottaa ajoissa. Mä en kestä ajatusta siitä, mä olin sille jo ihan hetkisitten niinku ilmaa eli se taas vaan leikkii mulla... Koittaa varmaan vaan et onko sillä muhun enää mitään tuntumaa... onneks mä pääsen suomesta pian pois, tosin ennen sitä joudun katteleen sen yhen naamaa lähestulkoon joka hemmetin päivä... mitäköhän siitäki tulee..................................................................................................................
Juttelin aikasemmin mesessä yhen kaverin kans, se oli kyl taas vähän maistissa, mut en oo nähny tai jutellu sen kans moneen aikaan, se sai mut pitkästä aikaa hymyileen, ihanaa mä rakastan mun kavereita... mut silti ajattelen sitä kaikkee P*AA mitä se yks urpo on saanu mun pään täyteen..... jospa tää tästä ajan kanssa..........................................................................................................................

....................KUN VAAN JAKSAISKI ODOTTAA!!!!!!!!!!!!..................................................

no juuh...Maanantai 28.11.2005 00:36

Heha, tää päivä on ollu oikeestaa iha jees, mut illasta en tykkää.... (kaikki käy täälä aina valittamassa, mut ehkä mä nyt ymmärrän miks)

MÄ HALUISIN JONKUN JOLLE PUHUA!!!!!!!!

Mä haluisin kertoo jollekin miltä musta nyt tuntuu, mä en haluu uskoo että menin tekeen taas saman virheen ku yli kolme vuotta sitte, mä oon samassa jamassa ku sillon, SE pilas TAAS mun elämän ja kaikenlisäks mä tiän ettei se jälleenkään oo tosissaan, mut silti mun vaan pitää roikkua mukana, vaikka tiän et kohta sattuu ja lujaa...... viä hetki sitten kaikki oli hyvin... ei mitään ylimäärästä vaikka nähtiin, juteltiin niinku kaverit yleensä juttelee, mut sit sen piti alkaa kaiveleen vanhoja ja tässä sitä TAAS ollaan. PASKA OLO, mahaan sattuu ja pahaa tekee ku edes ajattelee, miten yks ihminen voi pilata jonkun elämän näin totaalisesti ja viä toiseen kertaan.... just ku kaikki oli taas hyvin......

JA VALI VALI VALI...... no minkäs teet

Plääh..!Tiistai 22.11.2005 02:54

Mä en jaksa enää, en oo koulussa, haluisin lähtee johki päin maailmaa mut en löydä ketään jolla olis tarpeeks rahaa, aikaa ja mielenkiintoo lähtee mun kans johki pariks viikoks seikkaileen :(
- Vanhemmat »