IRC-Galleria

^^Loco

^^Loco

Vapauden siivet <3

Mitä sä aiot jättää sun lapsilles??Perjantai 27.03.2009 01:18

Siinä hyvä kysymys, toivottavasti muutakin kun tyhjiä jogurtti purkkeja.
Täs yks yö mietin tota kovastikin kun kattelin mun nukkuvaa poikaani... Rupesin miettii et mitä oon omilta vanhemmiltani saanu ns. elämäneväiks.
Kotona oli kova kuri, vanhempia kunnioitettiin, oli selvät rajat ja PALJON rakkautta ja sen saman haluisin opettaa omalle pojalleni.
Meille myös kerrottiin pienestä asti Jeesuksesta ja luettiin yhessä raamattua ja oon huomannu et nekin sisarukset jotka ei uskossa enää ookaan niin monissa asioissa turvautuu kuitenkin Jumalaan vaikkei sitä ehkä kehtaa myöntää, mutta kyllä se usko sydämeen jollakin tapaa kuitenkin jää. Ja se on kans sellanen asia josta haluan Samuelille pienestä asti kertoo koska kyllä se elämää rikastuttaa ja ainakin ite oon kiitollinen siitä että oon saanu kasvaa uskovaisessa perheessä ja raamatustahan Samuelin nimikin tulee :)
Muistan ku alotin koulun niin isä sano et sisarusten pitää pitää toistensa puolta koska jonain päivänä teillä ei oo kun toisenne. Ja musta meillä onkin hyvät välit toistemme kanssa, vaikka tietysti välillä jotain kinaa tulee mut aina ne on sovittu ja meitä kun on monta niin aina löytyy joku jolta apua saa kun tarvii ja isä kun kuoli niin hyvin otti veljet ns. isänpaikan ja piti pikkusiskoistaan huolta. KIITOS <3
Kun oltiin pieniä niin meillä oli jos jonkinmoista yritystä aina pystyssä tai sitte oltiin torilla myymässä siinä kyllä oppi ettei raha kasva puussa, se olis hyvä näyttää monille tän päivän lapsille jotka saa kaiken mitä vaan haluaa.
Ja meijän äiti on kyllä ihan ykkönen se huolehtii vieläkin kaikista lapsistaan ja auttaa miten vaan millonkin voi, kuuntelee aina tyhminmätkin huolet ja soittelee sillon kun oon kipee, se ei koskaa oo näyttäny huonoja päiviään tai huutanu, tai itseasiassa oon kohta 20 ja äiti on kerran meille kolmelle nuorimalle ärähtäny, eli se on ainoo kerta minkä oon 20 vuodessa kuullu äitin huutavan ja sekin oli vaan sanat "nyt loppu" ja äiti oli sillon kipeenä ja mehän tietty tapeltiin. Nii ja vaikka äiti olis kipee niin se ei silti malttais olla paapomatta meitä lapsia... OOT ÄITI RAKAS

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.