IRC-Galleria

^^rising_sun^^

^^rising_sun^^

I Lهvع Yهu ♥

hyi helvata mikä olo!!Perjantai 21.09.2007 23:22

ei ehkä olis kannattanu mennä kouluu tänää, olo vaan paheni! yskin ja kuumetta oli 39astetta ja joka paikka kuolee... tääl on kyllä liikkeellä keuhkoputkentulehdusta ja keuhkokuumetta mut bläh! mulla on kuitenki antibioottikuuri poskiontelotulehduksen takia! sattuu vaa perkeleesti tissien alle ku yskii sellast kamalaa ikivihreetä :D nyt on hyvä olo ku otin 1grammasen panakodin.. :)

tänää oli sit ruottin sanakoe ja emmä sellasest tienny ja varsinki ku oli kipee niin tiesin yhen sanan :D eli oliko vähä turhaa tehä se? velkasuhteen tunnil oltii vähä pihal tai mä ainaki :D ei muut kait ollu... mut kiva jumii koneella ku pää halkee.. O_o ei nytkä mikää herkku olo oo mut parempi ku kuume laski ja ei särje pää enää!

tän tytön piti kunnol ryypätä tänä vkl mut voi olla et jää juomatta :D ikävä kultaa, onneks se tulee kohta töistä! toivottavasti en tartuta tätä tautia siihen! ja onneks se jaksaa mua ja mun kiukutteluu, kohta pitäis helpottaa, lääkäri ens keskiviikkona niin saadaa asiat EHKÄ järjestykseen :)

mut nyt hetkeks nukkuu ja sit kahtoo bb :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.