IRC-Galleria

Hih, viimeinkin on tämmöinen kirjoittamisen fiilis. Voisin tässä nyt sitten avoimesti paljastaa kaikille, kuinka ihanasti minun vuosi on lähtenyt käyntiin..:)

1.1.2008: Kello on muutaman sekunin yli puolenyön ja seisomme vanhempieni pihalla: minä, Risto, äiti ja isä. Vaihdamme haleja ja Riston kanssa tuli myös vaihdettua uudenvuoden pusu -> onnea uudelle vuodelle ^^

Ilotulitusten paukkeen rauhoittuessa lähdin Riston kanssa pienelle yökävelylle lähikortteleihin. Keskustelimme tulevaisuudesta ja yhtäkkiä Risto pysäytti minut, halasi minua ja sanoi toivovansa tämän hetken kestävän aina. Vastasin, että muita ihania hetkiä on kuitenkin yhä tulossa ja siihen hän vastasi, että näitä hetkiä on vain yksi. Sen sanoessaan hän polvistui eteeni, otti sormuksen taskustaan ja pyysi minua vaimokseen. Olin ällistynyt, sillä kosinta oli minulle yllätys. Olimme toki puhuneet siitä, mutta en osannut odottaa sitä sillä hetkellä. Vastasin onnellisena myönteisesti ja Risto pujotti rakkautemme symbolin vasempaan nimettömääni. Olimme kihloissa.

Kiirehdimme kotiin herättämään vanhempani kertoaksemme heille ilouutisen ja he olivat tietenkin todella onnellisia puolestamme - voisiko parempaa vävypoikaa toivoa :) Voisiko vuosi ihanammin alkaa? <3

3.1.2008: Tuona päivänä sain Ristolta syntymäpäivälahjani. En ollenkaan tiennyt, mikä se oli. Salaisuus säilyi salaisuutena kunnes astuimme Oopperatalon pihaan. Pääsin oopperaan! Ihana lahja, sillä rakastan teatteria, oopperaa ja balettia <3 Olimme katsomassa sellaista oopperaa kuin La Bohéme ja se yllätti positiivisesti..:)

4.1.2008: Syntymäpäiväni. 21 vuotta...ei kyllä uskoisi. Muistan niin tarkkaan päivän, kun täytin 18v. Niin se aika vain menee.
Lähdin Riston kanssa illalla vanhempieni luokse kakkukahveille. Isä oli tehnyt maukkaan ja upean voileipäkakun ja äiti taas hurmasi ihanalla juustokakullaan :) Paikalla oli minä, vanhemmat, Risto, isoveljeni sekä hänen tyttöystävänsä. Oli ihanaa juhlia rakkaiden kanssa :)

11.1.2008: Pikkuinen saapui taloon <3 Ostimme Riston kanssa puoliksi yhteisen kissanpennun (siamilainen), jonka nimesimme Nyytiksi (Oikea nimi Fin Twist* Flirtti). Nyyti on niin valloittavan suloinen ja se sopeutui uuteen kotiinsa yllättävän nopeasti, vaikka toki aluksi ikävöikin entisiä omistajiaan :) Aidan (kissani) ja Nyytin tutustuminen toisiinsa kesti pari päivää, mutta nyt ne ovat kuin pentu ja emo - parhaat kaverukset :) Uusi perheenjäsenemme <3

13.1.2008: Kävimme häämessuilla Wanhassa Satamassa Riston kanssa. Messut olivat isot ja sieltä sai paljon uusia mukavia ideoita, vaikka hyvin pitkälti olemme jo suunnitelleet paljon etukäteen. Siellä oli ihana kelttiläinen korukauppa, josta ostin Ristolle vihkisormuksen ja paljon koruja. Heh, eihän sitä vain voinut vastustaa. Kaikki oli niin kauniita :)
Ihanaa kun sulho on itsekin niin innoissaan mukana. Suunnittelemme kaiken yhdessä ja olemme jo saaneet huimasti aikaan kahdessa viikossa...ei tule liian kiireistä syksyä :)

19.1.2008: Tänään vietimme virallisesti kihlajaisia vanhempieni kotona. Paikalla oli meidän ja vanhempieni lisäksi kummitätini ja kaksi serkkuani (yksi ei päässyt paikalle) Riston vanhemmat ja pikkusisko. Oli oikein mukava ilta :) Kuvia räpsittiin kamalasti ja vanhemmat hurmasivat taas bravuuriherkuillaan, joita nautimme synttäreilläni :) Oli todella ihanaa olla isolla joukolla paikalla ja suunnitella häitä ja nauttia ihanien ihmisten seurasta :)


Tässä tammikuun tähän asti mukavimmat päivät. Muita yhtä ihania päiviä on kuitenkin vielä edessä :) Lupaava alku uudelle vuodelle <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.