IRC-Galleria

Vappu 2008Keskiviikko 07.05.2008 22:41

Oli kyllä ihana vappu...en ole koskaan viettänyt vappua kenenkään muun kun kaverin/kavereiden tai vanhempien kanssa, mutta tänä vuonna vietinkin sen enkelini kanssa :)

Aamulla menimme jumboon ostamaan paljon herkkuja ja vappupallot (mulla oli semmoinen kiva pallo, missä kaksi delfiiniä pussas ja pallo oli siten sydämenmuotoinen) ja Ristolla semmoine Homer-pallo :p Tuolla ne on vieläkin...miun pallosta on jo tosin vähän ilmat pihalla :(
Ostettiin sieltä mulle semmoinen ihana sininen vappuhattu, joka oli mun päässä koulussakin. Opettaja tykkäs ja sanoi "I really like your hat!". Hih semmoinen ihana amerikaano :) Tänäänkin kysyi "how did you and our hat do last week?" :D <3

Noh, ilta oli valitettavasti aika pitkä. Minulla oli teatteriharkat suoraan koulun jälkeen ilta seitsemään asti. Risto tuli sitten minua vastaan, kun asutaan siinä ihan teatterin vieressä ja tehtiin pieni lenkki kotiin kävellessämme. Huhuh, Heureka oli ihan täynnä juopuneita teinejä ja vähän vanhempia ja nuorempia ihmisiä. Ei kyllä houkuttanut yhtään mennä mukaan...pyh! Meillä oli omat suunnitelmat :)

Kotona me sitten mentiin parvekkeelle ja viereisellä partsilla naapurit grillasi...ah, tuoksu oli sanoinkuvaamaton. Me teimme lämpimiä voileipiä ja nautiskelimme sitten niitä siinä ja lipitimme simaa (vanhempien tekemää) ja hotkimme munkkeja. Hmmh...mun laihdutus yms makealakko alkoi hyvin, mutta nyt viime viikolla olen sortunut useampaan otteeseen kaikkeen pahaan...hyi.

Vappupäivänä menimme vanhempieni kanssa Ullanlinnaan piknikille valkolakit päässä...Risto sai ajaa isän jaggea...ei käynyt kateeksi...itse en uskaltaisi kun romuttaisin kuitenkin heti.

Ihana päivä, ihana vappu...parasta seuraa :) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.