IRC-Galleria

Turussa 20.10.2007Keskiviikko 24.10.2007 17:04

Lauantaina kävimme Töryssä...siis Turussa (no ei, on se ihan kiva paikka, vaikka Helsinki onkin parempi!). Matka alkoi aamuyhdeksän maissa Lahdesta punaisen omakotitalon pihalta. Matka oli pitkä mutta viihtyisä, ja sen hauskuuden kruunasi Kikka Parhaat kokoelma-cd sekä iki-ihanat Skorpparit - ja pieni kaakaotauko mukavassa hirsimökkikahvilassa.

Matkan varsinainen syy oli hakea seuraavan päivän tupareihini ilmainen kakku, jonka voitin häämessuilta joskus helmikuussa (hah, minä voitin et sinä!!). Oli kyllä hauska ihan muutenkin vaan kierrellä paikkoja ja ottaa kuvia ja videoita :) Tuli myös törsättyä kaupoissa. Mukaan tarttuikin semmoinen neljän lohkon vati, kaksi kirjaa, huivi sekä joululahja äidille ja isälle. Ristollekin saatiin uudet housut. Yhteisinä hankintoina oli kaksi teepussia teekokoelmaamme (laskelmieni mukaan kotona on jo 24 eri teelajia) sekä todiste Turun reissusta eli kortti :)

Rosson tarjoamien maukkaudiden pizzojen ja jälkiruokien jälkeen kävimme hakemassa ilmaisen Lime-kakkuni. Kakku oli todella maittavan näköinen ja Verkahovin henkilökunta aina yhtä ystävällinen (:

Sitten vain matka kohti Lahtea tyytyväisin mielin. Parin pysähdyksen jälkeen pääsimme viimein takaisin Lahteen ja sieltä sitten kohti rakasta Vantaata <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.