IRC-Galleria

^KultaPieni^

^KultaPieni^

muori puori

Johan on ollut päiväMaanantai 18.02.2008 22:33

Tänään vein tytön ja ajattelin kerkeäväni tehdä yhtä sun toista, mutta sitten soikin puhelin. Henkilöstö vuokrauksesta, että oletko valmis lähtemään töihin tänään mahdollisimman nopeasti? No, sitten se alkoi. Sairasloma sijaisuus urakka Mukkulan Sinuhella klo10-15:30. Vähän oli kiva toimia nopeasti ja sitten mennä vaan kesken päivän. Olin paikalla klo12 ja pahinpaan ruuhka aikaan. Sai kyllä jalat tehdä askelia pitkin poikin, kun töitä riitti. Kivaa oli ensimmäinen päivä ja toivottavasti loputkin kolme päivää eli töitä on ainakin ma-ke. Saa nähdä, että miten sitten sen jälkeen. Kauan on sitten itse henkilö poissa. On se kiva mennä nopealla varoituksella tekemään jotain, kun tässä ollaan oltu vaan kotona ja mietitty jotain tekemistä.

Toinen päivä meni aivan siivillä. En katsonut kelloa moneen kertaan, mutta sitten meinasin jopa olla ylitöissä ja myöhästyä Hennulin hausta päiväkodilta. Ainakin oli täysi päivä. Pidin vaan ruoka tauon jonne en olisi mennyt ellei mulle olisi sanottu, että se on sun vuoro syödä välillä :D Tupakkia meni siis päivän aika yksi kappale. Aski kestänyt jo monta päivää, jee säästyy rahaa. Ei kerkeä edes tehdä mieli, kun paiskii koko ajan jotain ilman seisomista ja miettimistä mitäs seuraavaksi. Onneksi osaan itsekin keksiä jotain tekemistä niin ei tarvii aina mennä muilta kysymään mitäs teen seuraavaksi.

Kolmas päivä meni kotona, kun olin kipeä vaihteeksi, että ei kovin hyvin mennyt koko työ reissu, mutta sinne päin kuitenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.