IRC-Galleria

^enkeli_tyttö^

^enkeli_tyttö^

mailman pienin enkeli

voi elämä miten tylsää :(Sunnuntai 25.03.2007 19:16

tämä vlk on ollu paskin taas aikoihin mikään ei oo taas mennyt niin kun mä sen olisin toivonut ja halunut menevän vittu et otaa niin päähän hitto et kerrakin kun olis ollu kivaa niin kaikki menee mönkään sit ja oikein kunnol :( ette voi uskoo että kuika paljon nyt just mua vitutaa saatana jos tää toistuu niin emt mitä teen..!!! kukaan ei voi tietää miltä tää tuntuu ja näytää kaverit osaa sen mun ilmeistä jo tulkita no melkein kaikki niistä mutta suurin osa... :/ mut toivon mukaan ensi viiko ja sen vlk olis paljon parenpi ja valosanpi munkin osalta :D mut tuskinpa se on sitä yhtä tuskaa se kumminkin taas on :( mut onneksi kaverit joskus ja jotkut myös osaa pitää mun kans hauskaa...mut taas toiset ei sitäkään vähää pidä mua kaverinaan vaikka niin vois luulla :(( mikä siinäkin on?kait mussa on sit niin paljon vikoja toivotavasti kaikkilla muilla on sit ollut onnistunut vlk??
ja vitutus vaan kasvaa koko aika mitä pidemälle tässä mennään ja on menty :( kohta mulla alkaa kasvaa sarvet päähän tän vitutuksen takii ;D tais tulla kyllä nukutuukin tosi huonosti tämän takii mut sekään ei ole mun kohdalla mitään uuta..!!

ETTÄ NÄIN TÄLLÄ KERTAA VAIHTEEKSI :((( VITTU KU VOIS SANOO PARI VALITUU SANAA JA MYÖS HUUTAA NIIN PALJON KUN JAKSAA !!!! MUT MÄHÄN OONKIN NIIN RAUHALINEN YKSILÖ IHAN AINA ;D
haha niin taidan olla voite sen uskoa ketä haluaakin :D mähän oon niin rauhalinen persoona kun olla ja saataa ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.