IRC-Galleria

^enkeli_tyttö^

^enkeli_tyttö^

mailman pienin enkeli
Esittely
Skorpioni on veden merkki, kiinteä merkki, jota Mars hallitsee Venuksen ollessa maanpaossa ja Kuun alenemassa. Luonnossa se liittyy käymis- ja hajaantumisaikaan.

Se samaisteletaan rämeisiin ja elottomaan vedenpintaan, jonka alla elämä on vilkasta. Tämä tähtimerkki symbolisoi rakastajaa, etsivää ja vakoilijaa.

Hänen metallinsa on rauta. Hänen kivensä on almandiitti (violettiin taipuva tummanpunainen granaatti) ja pyrooppi (oranssinruskea granaatti). Hänen värinsä on punainen ja hänen päivänsä tiistai.

Temperamentti
Skorpioni-ihminen kuuluu hitaiden luonneryhmään.

Terveys
Tämä tähtimerkki liittyy sukupuolielimiin ja peräaukkoon. Skorpioni-ihmisellä nämä ruumiinosat tulehtuvat helposti ja hänelle tyypillisiä tauteja ovat tippuri, kivestulehdus, kuppa, kohdun tulehdus, munasarjavaibat ja peräsuolen syöpä. Esinahan ahtaumaa esiintyy niin ikään. Liikalihavuutta ja ruumiin toimintaan liittyviä epäsäännöllisyyksiä.

Luonne
Skorpioni ihmisellä on värikäs luonne, mutta valitettavasti ystävät ymmärtävät häntä vain harvoin. Hänen ajatusmaailmansa on kuin suovesi: näennäisesti seisovan pinnan alla hänellä on suunnattomia voimavaroja, jotka ilmenevät hänen päättäväisyydessään lyödä mikä tai kuka tahansa, joka on häntä vastaan.

Hän on tarmokas, spontaaninen, äkillinen ja hyökkäävä. Hänen työ- ja toimintakykynsä sekä tuotteliaisuutensa ovat merkittävät. Hän ilmaisee tunteensa ja mieltymyksensä varauksettomasti. Yhtä kiihkeästi hän osoittaa jotakin kohtaan tuntemansa vastenmielisyyden.

Skorpioni-ihmiset ovat röyhkeitä. He ovat joustamattomia, mikä tekee heistä määräileviä, koska he ilmaisevat näkemyksensä aggressiivisesti ja väkivaltaisesti. Skorpioni on jatkuvassa taistelussa jotakuta tai jotakin vastaan. Hän on ärtyisä, taistelunhaluinen ja kostonhimoinen.

Hän on älykäs olento ja aina kiinnostunut salatuista asioista sekä elämän ja kuoleman mysteereistä.

Seurallinen käyttäytyminen
Seuraelämässä Skorpioni on aina hyökkäys- tai puolustuskannalla. tämän vuoksi on selvää, ettei hänen kanssakäymisensä yhteisössä ole aina kovin sopusuhtaista.

Hän on pisteliäs ja teräväkielinen. Hän on vaarallinen vihollinen. ystävänä hän onuskollinen, mutta kanstaa samalla kaunaa loputtomiin. Hän ei kumartele muiden edessä ja häntä joko seurataan sokeasti tai ei ollenkaan. Hän tekee muista pilkkaa ja on tavattoman määräilynhaluinen.

Häntä ihaillaan tietojensa ja uhrautuvaisuutensa vuoksi, joka saattaa viedä hänen oman elämänsä perikatoon. Häntä pelätään hänen arvostelevaisuutensa, ivallisuutensa ja jonkin verran petollisen luonteensa takia.

Tunne-elämä
Skorpioni on aistillinen henkilö, joka nauttii ruumiillisista iloista. Häntä viehättää aina kumppanissaan tämän ruumiillinen kauneus. Hänen mieltymyksiään säätelee voimakas fyysinen vetovoimansa ja alkukantaiset tunteet, joiden kyllästämä hän on. Hän rakastaa rajusti, raa'asti ja intohimoisesti.

Hän on täydellinen rakastaja. Hän rakastaa voimakkaasti ja kun se on ohi, se unohtuu häneltä täydellisesti. Siitä huolimatta Skorpioni on uskollinen puolisolleen.

Jos hän havaitsee rakkausasioissa houtuvansa pilkan kohteeksi, siitä on kauaskantoisia seurauksia ja hänen kostonsa on hirvittävä.

Ammatit
Skorpioni-ihminen on usein erittäin älykäs. häntä viehättää lääketiede, erityisesti joku kirurgian ala. Hän on kiinnostunut ihmisruumiista, ydinfysiikasta ja astrofysiikasta. Kemia ja psykoanalyysi ovat myös hänen suosiossaan.

Hänen kiinnostuksensa mystiikkaan ja tuntemattomaan saa hänet tutkimaan okkultismia. Häntä viehättää luolatiede. Vähemmän älyllisellä tasolla hänen mielenkiintonsa kohteita ovat metallurgia, metalli- ja rautatehtaat. Kaikki rautaan (Mars-planeetan symboliin) liittyvät ammatit sopivat hänelle.

Hänestä saattaa tulla asetehtailija tai asekauppias tai jopa mestarimiekkailija (urheilulajeista puhuttaessa hän kunnostautuu nimenomaan miekkailussa). Hän saattaa myös valita poliisin, etsivän tai vakoilijan ammatin. Mikäli hänestä tulee taiteilija, on kuvanveisto hänen alansa. Marsin vaikutus voi myös johdattaa hänet sotilasuralle ja siinä tapauksessa hänestä tulee erinomainen strategi.

t: kiltti enkeli
p.s Vaikee luonne, mut aika ihana ja mullahan on ihana luone mut sen näkee musta vain ne harvat joille sen näytän ;) mut myös mun kans ei kannata leikkiä koska siitä ei seuraa kovin hyvää kellekään ketä niin tekee ;D

muistame kauhajoen tapamia tällä tavalla :/Keskiviikko 24.09.2008 12:09

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa.
Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.
Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

kai SÄ muistat??Lauantai 13.09.2008 01:45

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)

Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan.
XL5 - Sydäntenmurskaaja

Sä katsot salaa ja sä hymyilet,
Sä haluut uuden mahdollisuuden.
Sä liikut lähemmäs ja ymmärrä et,
Mä susta enempää halua en.

En enää milloinkaan rakastua
Saa suhun uudestaan.
En milloinkaan, on rakkautesi
Liian vaihtelevaa.

En enää milloinkaan
Rakastua saa uudestaan
Sunlaiseen tunteettomaan
Sydäntenmurskaajaan.

Sun märät huulet heittää sanoja,
Ne sataa päälleni niin viattomina.
Sun kuuma hengitys mun korvassa,
Sä kosketat mua ja mä herään unesta.

(tänään olis tullu täyteen exsän kans 11vuota :) mutta hyvä että ei tullut..vaikka se olikin mun ensi rakkaus..se jää muistoihin hyvinä sekä huonoina muistoina ja ei kun eteen päin vaan jatkan aikamatkaani --->)

t: särkynyt enkeli

mä oon taas niin tyytyväinen :)Lauantai 28.06.2008 05:17

hmm mistäköhän tällä kertaa no sain siivotuu oikein kunnolla kerrankin lähes 4 jäte säkiä lähte paskaa pois mun kämpästä ja sain uuden teevee tason ja kaapit siihen ja vaihetuu vähän järjestystä täs näin jotain pieäntähän sitä pitää aina tehä ;) kunpa näkisite sen niin en tiiä mitä sanoisite siitä ;D mut joo ny nukkumaan päivän ahkeroinin pääteeksi ;) huomista odoteles täs vaan öitä kaikille tasapuolisesti :)


t: särkynyt enkeli
mulla on häviny mun mp3 soitin juhanuksena ja nyt sit oon ilman musaa kun oon liikeellä ei siitä tuu mitään en osaa kulkee ilman sitä laiteta ennä..mut eilen menin tilaan uuden nettistä eikä edes ollu kallis yhtään ;D ja nyt sit pitää ootaa viikko et saan sen ;D viikko miten mä tän kestän no kai hyvin kun oon kipee niin ei tarvii liikuu oikeestaan mihinkään mitä ny lääkäreis pitää juosta ja nähä pari hyvää kaverii ;D hmm saas nähä mitä siitäkin tulee ja varsinkin vlksta jos suostun näkee yhden tosi mukavan tyyppin ;)) tiedän kyl et oon taas paniikis kun sen kohtaan vaik se ei oo mun exsä vaan yksi hyvä tyyppi vaan.. ;)) mut tällänen se mun uusin laite on sit nyt.. :)

t: särkynyt enkeli

mulla alko loma ;DSunnuntai 22.06.2008 20:00

joo juhanus meni ihan jees mutta aika rauhalisesti :) en edes otanu tipaakaan alkoholii voiteko käsitää ihan vesi selvä juhanus ;D ei oo todelista mun kohdalla usein kun juoan nykysin ;)) ja nyt sit oonkin lomalla ja suoraan kipee et kivat teille vaan ;D räkä tentää ja pää niin vitun kipee ja oksetaa et jee jee hyvin tääkin alko taas :) mut huomen vähän ostoksille ku on ylimäärästä pätäkää ;) pitäs saada ;) uikarit ja uusii paitoi hmm onko vapaa ehtosii mukaan lähtiöit valkaan niintä mun kans? ;)


t: särkynyt enkeli
JOS SAISIT MINUT SINUN HUONEESEEN
LUKITTUNA 24 TUNNIKSI JA SAISIT TEHDÄ KANSSANI IHAN MITÄ VAIN, MITÄ TEKISIT?
JÄTÄ KOMMENTTI JA SITTEN KOPIOI TÄMÄ OMAAN PÄIVÄKIRJAASI
JA KATSO MITÄ MUUT SANOVAT SAATAT YLLÄTTYÄ..
JOS ET VASTAA JA KOPIOI TÄTÄ NIIN OLET VALITETTAVASTI PELKURI!

kuoli nauruun ;D Sunnuntai 04.05.2008 15:08

Miksi mies nukahtaa heti seksin jälkeen?
- Että nainen voi rauhassa runkata homman loppuun.

Miksi miehet kuluttavat niin paljon kaloreita naidessaan?
- Koska panon jälkeen he juoksevat ympäri kaupunkia kehumassa siitä kavereilleen.

Miksi miehet pitävät kalastuksesta?
- Koska silloin heillä on mahdollisuus kerrankin elämässään kuulla naisen suusta sanat: "Vau miten iso!"

olipas taas perkele vappu :)Torstai 01.05.2008 22:20

joo kyllä vappu oli kyseessä ;D oli kyl paras vappu ikinä ja sen mukaset menot ;D hmm olo on sen mukanen ollu tän päivän huhu mikä krapula en ennä koskaan juoa se on varma onneksi ei muisti pätki muistan niin selvästi kaiken mut kyllä olis hauskaa ;D kiitos siitä kuuluu kavereille jotka mut hauskan pitoonsa otivat ;D niin kun meijän kolmiko sanoo ystäviä ei pulaan jätetä ei sitten missään tilanteessa ja se pätee kaikeen + muillekin olen sanonut ton ja en ikinä jätäs ketään pulaan..HYVÄÄ VAPPUA VAAN KAIKILLE TASA PUOLISESTI :) pitäkäähän lippu korkeella :)

t: sekopää juopo