IRC-Galleria

^enkeli_tyttö^

^enkeli_tyttö^

mailman pienin enkeli

Blogi

- Vanhemmat »

voi elämä miten tylsää :(Sunnuntai 25.03.2007 19:16

tämä vlk on ollu paskin taas aikoihin mikään ei oo taas mennyt niin kun mä sen olisin toivonut ja halunut menevän vittu et otaa niin päähän hitto et kerrakin kun olis ollu kivaa niin kaikki menee mönkään sit ja oikein kunnol :( ette voi uskoo että kuika paljon nyt just mua vitutaa saatana jos tää toistuu niin emt mitä teen..!!! kukaan ei voi tietää miltä tää tuntuu ja näytää kaverit osaa sen mun ilmeistä jo tulkita no melkein kaikki niistä mutta suurin osa... :/ mut toivon mukaan ensi viiko ja sen vlk olis paljon parenpi ja valosanpi munkin osalta :D mut tuskinpa se on sitä yhtä tuskaa se kumminkin taas on :( mut onneksi kaverit joskus ja jotkut myös osaa pitää mun kans hauskaa...mut taas toiset ei sitäkään vähää pidä mua kaverinaan vaikka niin vois luulla :(( mikä siinäkin on?kait mussa on sit niin paljon vikoja toivotavasti kaikkilla muilla on sit ollut onnistunut vlk??
ja vitutus vaan kasvaa koko aika mitä pidemälle tässä mennään ja on menty :( kohta mulla alkaa kasvaa sarvet päähän tän vitutuksen takii ;D tais tulla kyllä nukutuukin tosi huonosti tämän takii mut sekään ei ole mun kohdalla mitään uuta..!!

ETTÄ NÄIN TÄLLÄ KERTAA VAIHTEEKSI :((( VITTU KU VOIS SANOO PARI VALITUU SANAA JA MYÖS HUUTAA NIIN PALJON KUN JAKSAA !!!! MUT MÄHÄN OONKIN NIIN RAUHALINEN YKSILÖ IHAN AINA ;D
haha niin taidan olla voite sen uskoa ketä haluaakin :D mähän oon niin rauhalinen persoona kun olla ja saataa ;D

usko toivo rakkaus ja mun muistot <3 Torstai 22.03.2007 16:43

sä annoit mulle kerran syyn elää täälä se oli elämäni parasta aikaa kun sanoit että oot mailman ihanin enkä susta halua luopua koskaan sit eräänä päivänä toiveeni murtui kun sanoit että välität ja haluat toisen tämän päivän minä tulen aina muistamaan se oli päivistäni pahin koko elämäni aikana kaikki mitä minussa oli ollut jäljellä murtui samassa hetkessä oliko tämä minun kohtaloni tyttö kysyi pojaltaan? poika vastasi en minä tiedä mutta näin on vaan parenpi koska tämä oli jo pitkällä toisen tyttön kanssa..toinen tyttö sanoin että kai se sit on niin kun sinä sen näät ja tämä käveli pois itkusena ja hympäsi seuraavalta sillalta alas ja menetyi poika siinä vaihees mieti että mitä hän oli tehnyt tyttölle jota hän oli luvanut rakastaa mutta sit se loppukin yhtäkkiä jonkun pikku valheen takia koska poika oli vaan halunut näpäytää tyttöä ja testata että mitä tämä teki ja nyt poika syyti vaan itseänsä että mitä tämä oli tehnyt ja sit hän vaan käveli pois ja hänen elämänsä hajosi niin pahoin että lopulta hän murhasi itsensä..

ajatuksia<3Tiistai 20.03.2007 01:53

kerrankin taas vois sanoo et kaverit mulle sen ilon eteen tuoa ne on niin ihanii ja kun niiden kans saa vaan aikaa vietää niin siitä ei voi olla pitämättä <3 mut mun seuras kaikkilla onkin niin tylsää aina :D hehe ei tälläsen hullun ja sekopään seuras voikaan olla muuta kun tylsää :) no mut mä oonkin vaan mä enkä mikään muu enkä haluiskaan olla :)

kipee :(Sunnuntai 11.03.2007 18:51

ei oo kiva olla kipee yli 39,5 kuumees kauhee pää kipu joka paikkaan särkee et kait se pitäs nukuakin mut kun ei saa nukutuu kun koko aika yskitää ja ei pysty hengitää kunnol ees... :( ja muutenkin on niin kurja olo kaikki on päin vittua taas vaihteeksi...vittu tättä elämää mä sanon!! mut elämä on jota on pakko elää vaik ei itse sitä niin haluaisi mutta muiden takii täälä ennä ollaan..!!KAVERIT PITÄÄ MUT TÄÄLÄ ENNÄ ELOS NIIDEN ILOISUUS TUOA MULLE KANS NAURUA NAAMALLE...

niin miten on?Keskiviikko 07.03.2007 18:22

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan päiväkirjaas :)

lisää näitä mun ajatuksia ja runoja <3Keskiviikko 07.03.2007 17:30

Aamu on kylmä
Etkö sinäkään jaksaisi vielä nousta
Vaikket nuku enää Minun pieni rakkauteni
En haluaisi enää menettää ketään
Sinä kyllä tiedät
Älä unohda minua
Kun taas on mentävä
Älä unohda minua
Hiljaa hyvästeltävä
Opittava olemaan yksinoon itse kirjotanut tonkin :)
tättä ei sit saa kopioida täältä ketään ilman multa kysymätä..!!!!

ajatuksia<3Keskiviikko 07.03.2007 16:40

TYTTÖ KYSYI POJALTA ETTÄ ONKO HÄN POJAN MIELESTÄ NÄTTI? HÄN VASTASI EI. SIT HÄN KYSYI POJALTA ETTÄ HALUISIKO TÄMÄ OLLA TYTTÖN KANSSA IKUISESTI,HÄN SANOI EI. SIT TYTTÖ KYSYI POJALTA ET ITKISIKÖ POIKA JOS HÄN LÄHTISI POIS?POIKA VASTASI TAAS EI. NYT TYTTÖ OLI KUULUT TARPEEKSI KUN HÄN KÄVELI POIS KYYNELLEET VALUEN PITKIN HÄNEN POSKIAAN POIKA TARTUI HÄNEN KÄTEENSÄ JA SANOI TYTTÖLLE ETTÄ SINÄ ET OLE NÄTTI ,OLET KAUNEIN PÄÄLÄ MAAN.MINÄ EN HALUA OLLA KANSSASI IKUISESTI MINUN TARVITSEE OLLA KANSSASI IKUISESTI JA EN ITKISI JOS LÄHTISIT LUONTANI POIS MINÄ KUOLISIN..<3<3

toi texti merkitsee mulle todela paljon <3 oon itse kirjotanut ton ja se on omistettu muutamalle ihanalle tyyppille<3 tättä ei sit saa kopioida täältä ketään ilman multa kysymätä..!!
saa antaa palauteta että onko hyvä ja että mitä pidite :)
- Vanhemmat »