IRC-Galleria

morjensKeskiviikko 27.02.2008 12:16

sateenvarjo.

Napanuora ensiasuntoon katkeaa! Maanantaina murtauduttiin Äidin kanssa mun vanhan asunnon kellariin. Olin siis hukannut kellarin kanahäkin avaimen ja kävi ilmi, ettei vuokranantajallakaan ollut kopiota avaimesta. Onneksi Norpe jeesi tässäkin hädässä, äiti kävi lainaamassa maailman hurjimmat pihdit! Niillä kun sain paukauttaa lukon rikki, niin tuli oikein mahtava fiilis. Uppos kuin veitsi voihin... Kliseistä, mutta kerrankin niin paikkaansapitävää!

Eilen Temen kans roudattiin sängyn osat uudelle kämpälle, kävellen tietysti :). Mahtaa näyttää hauskalta kun joka toinen päivä roudataan jotain sängynpäätyjä ja lamppuja sun muuta.

Tänään klo 11 Porvoon uusiokeskus tulee noutamaan multa roinaa :D. Voi voi. Lähtee kirjoituspöytä, nojatuoli, pöytä ja vanha telkkari (jos siinä on scarttipaikka). Täytyy vähän lintsata töistä, mutta ei voi mitään, huomenna täytys kämppä olla tyhjä ja putsplank seuraavaa asukkia varten. Apuvata. Oho kello on jo kybä, pitää henkisesti valmistautua tapaamaan uusia ihmisiä, jotka toivottavasti vie roinan mennessään :). Jee ei kaatopaikan täyttöä! Miksei kaikki vie niiden tavaroita uusiokeskukseen? Mä aion mennä sinne shoppaan jotain ulkokäyttöön sopivaa pöytää meidän parvekkeelle ja ties mitä. Meillä on niin jäätävän kokonen parveke, et sinne mahtuis sirkus! Piensirkus, ehkä kirppusirkus. Kesällä kasvattelen siellä tomaatteja ja kurkkua, ehkä mausteitakin kukkalaatikoissa. Ja mansikkaa amppelissa! Mans mans mansikka. Ostan lepolassen ja siitä kurotan tomaattiin, kurkkuun ja mansikoihin ja teen niistä kesäsalaatin... Eikä mun koskaan tarvitse liikkua! Olen myös suunnitellut, että kesällä pystytän parvekkeelle teltan (no varmaan mahtuu!) ja kalustan sen pienellä pöydällä, makuualustoilla ja makuupusseilla. Sitten kutsun epämääräisiä hiippareita sinne nukkumaan ympäri maailmaa tai ihan vaan Porvoota! Tai kenties muutan sinne itse ja katson televisiota ikkunan läpi ja kun haluan vaihtaa kanavaa, niin raavin epätoivoisesti ikkunaa ja näytän Teemulle sormimerkein mitä kanavaa haluan katsoa. Syön vain kurkkua ja tomaattia ja lauantaisin mansikoita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.