IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.03.2008 17:42

Tänään mä kiitän Luojaa siitä, että on antanut miehelle lyhyen muistin. Vai onkohan Luoja antanut tämän lahjan naiselle? Käyttäen miestä välinearvona. Ehkä, mutta tätä enempää sumplimatta, voisiko olla mitään pelottavampaa, kuin se, että mies muistaisi yhtä hyvin jokaisen tekemättä jääneen kotiaskareen tai maksamatta jääneen kauppareissun? No voisi.
Mä muistan varmaan jokaisen tiskaamani tiskin, tiskauksen päivämäärän ja kellonajan sekunnilleen. Noin lähestulkoon. Rakas taas ei edes huomaa, jos jotakin asunnon puhdistusta tapahtuu, ei sitä vaadi, mutta huomaamattani kuitenkin sitä tekee.
Mä tiedän voivani huoletta jättää tiskaamatta, pyykit pesemättä ja astiat olohuoneeseen. Kukaan ei tule mäkättämään päin naamaa, siitä kuinka siistinä asunnon haluaa pitää ja "kun sä et kanna korteasi kekoon". Mikä onni! Mikä helpotus! Vaan miksi en käytä tätä hyväkseni? Silmäkulmaa oikein pistelee kun näen olohuoneen pöydällä ruokailuastian, tuijotan sitä odottaen, että se itse lentäisi keittiöön ja tiskaisi itsensä. Lopulta vien sen. Sitten kerään silmäkulmassa roikkuvan sukan pois sohvalta. Kastelen kuihtuvat kukat. Pyyhin ketsupin pöydästä. Kultamuru tulee kotiin ja mulla ei tässä vaiheessa ole enää muuta sanottavaa kuin "mikset sä aamulla vienyt biojätteitä roskikseen?" Se on löyhkännyt mun nenään koko päivän kun olen kerännyt sun sukkia ja pessyt sun ketsuppitahroja. Ketä kiinnostaa? Miksi pitää oikein ääneen sanoa, miten erinomaisen huolehtivainen ja hyvä on? Kaksi viikkoa tekemättä mitään ja kyllä se muru huomaa mitä tapahtuu, kun rakas ei häärää siivoten kaikkea "turhaa pientä". "Istu nyt alas, mitä sä hääräät". Mä siivoon tänään, jottei huomenna tarttis tuplana. Turha valittaa, ettei se siivoa, kun en jätä mitään siivottavaa! Mä olen vain niin kertakaikkisen täydellinen. Nalkuttamista lukuunottamatta.

Pitäis relata. Mut toisaalta houkuttaa niin vempeleesti asunnon siistinä pitäminen. Voi kutsua vieraita milloin haluaa, joutumatta siivoamaan ihan ylettömästi. Joka päivä! Voi kävellä kahlaamatta ja väistelemättä. Mut vois relata ja siivota. Päättää, et mä teen tän ja sillä sipuli, murru voi sit tehdä jotain muuta, esimerkiks viedä mut syömään tai dokaamaan.

Tälläst tuli mieleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.