IRC-Galleria

Kello on viisaria vaille pinaattilättyKeskiviikko 26.03.2008 15:46



Ei tainnutkaan olla muuta.
Vietin kännittömän pääsiäisen!
En siis tipatonta, parina iltana join muutaman, mutta hiprakan paremmalla puolella pysyttiin.
Jeah. Onkin aika freesi olo.

Torstaina menin IKEAan äidin ja Annan kanssa, sieltä tulikin roimasti tavaraa, mm. uusi lamppu olohuoneeseen! Hiulihei! Meillä oli vähän porukkaa Teemun seurana. Kävin kaupassa ja Meeri tuli käymään, olimme nuupahtaneita, mutta iloisia. Kun porukka kaikkosi, niin vetäydyimme Teemun kanssa nukkumaan, mulla olikin sitten aamulla mummolaan lähtö. Iskä haki mut ja köröteltiin pari tuntia Ristiinaan. Mummi ja vaari tarjoilivat kilpaa ruokaa, karkkia ja kahvia. Niin ja harkitsivat kannettavan ostamista, se kuulosti hauskalta. Lähdettiin vähän ennen kuin alkoi hämärtää ja masu täynnä nukahdin tyytyväisenä takapenkille.
Kotona ei ollut ketään, mutta pian Teemu ja Tomi tulivat. Myös Hevi-Ville tuli ja myöhemmin myös Tiina, Jori ja Marko. Loppuilta menikin aika sekavaksi kaiken Xbox räiskinnän sun muun epämääräisen takia. Painuin yön hämärässä pehkuihin, jo seuraavan päivän Helsinki-seikkailuun henkisesti valmistautuen.

Hiivin hiljaa aamulla, mutta kyllä ne pojat vähän sätki, toinen sohvalla ja toinen sängyssä vieressäni murruten. Join vähän tsuffea ja söin, sitten isä Harjula a.k.a Narttu & Tanja hakivat mut ja menimme Suomi Soffan kautta Helsinkiin. Käytiin sielläkin ensin kahvilla ja söin samalla jättiläissuklaakeksin, joka oli niin tuore, että suklaa oli vielä nestemäistä... nam. Siitä hipsin forumiin ja kolusin kaikki mielenkiintoiset kaupat, siirryin Kamppiin ja sama siellä, lopuksi vielä stokkalle. Ostin mm. uuden kevättakin ja äidille äitienpäivälahjaksi jauhosiivilän :D. Ei tarvitse sitä stressata toukokuussa. Sitten siirryin taas iskän ja Tanjan seuraan ja mentiin syömään Nepalilaiseen ravintolaan... Se oli mielenkiintoinen kokemus! Hyvää ja erikoista leipää ja tosi täyttävä annos. Siitä hypättiin taas autoon ja Porvoo siinti taas horisontissa. Kotona oli Teemu, Mette ja Lasse. Juotiin muutamat, myös Liisa ja Toni tulivat ja tyttöjen kesken pelattiin Quacklea muutamia kierroksia. Hevi-Villekin tuli ja taas pelasivat sitä räisk räisk pum pum. Toni ja Liisa lähtivät jatkamaan muuttopuuhia ja myöhemmin Hevi-Ville vei Meten ja Lassen näsiin. Jäimme taasen Teemun kanssa kahden, jutusteltiin pari tuntia, kunnes uni vei mennessään molemmat.

Sunnuntaina pikapikapika siivous ja pian iskä & Tanja olivatkin jo peremmällä. Toivat Kodin Onni -kasvin ja pullaa. Sekös jo Leksankin paikalle sai. Juotiin kahvia ja syötiin pullaa, tietysti tv:stä jotakin hassua tuijotimme. Tulikohan sitä asuntoakaan nyt kovin hyvin Tanjalle esiteltyä, ei varmasti kun hääräsin kahvin, pesukoneen ja rätin kanssa, voih. Kun porukka oli saatu hiillostettua ulos, niin teimme spaghettia ja jauhelihakastiketta, söin hyvin mielin! Otinkohan tirsatkin, en tiedä, mutta aika lensi seitsemään, jolloin menin Neste Quick Shoppiin ja Tiina tuli sinne tarkoituksella myös. Ostin sipsiä ja dippiä.... yam. Tultiin meille, seuraksemme saimme myös Jorin, Markon ja Sinin, sekä Jannen (joka viihtyi Teemun kanssa makkarissa pelaamassa xboxia...). Jossain vaiheessa Teemu & Janne hipsivät Jussile, joka olikin juuri saapunut takaisin till Borgå från Uki. Yhden aikaan yöllä herra mönki postiluukusta sisälle. Sipsit meni ja tuli, kello oli taskulamppua vaille aasinniska ja jäätiin Teemun kanssa kahden, kun Tiina, Jori ja Marko kaikki lähtivät kertarysäyksellä. Sini lähti jo aiemmin paariin.

Maanantai meni torkkuessa. Kävimme myös siwassa, eikä siellä ollut yhtään ruuhka, toisin kuin Uusimaa väitti! Toisaalta, Uusimaan toimittaja oli siellä juuri puolenpäivän jälkeen ja me vasta lähemmäs neljää, jolloin se oli menossa kiinni... Mutta valittiin hyvä aika kuitenkin. Saatiin evästä ja kotona Teme teki herkkuleipiä! Voi namnam. Illalla katsoin Huippumalli Haussa ja Täydelliset Naiset. Kiitos siitä.

Nyt on arki taas, mutta luojan kiitos kukaan ei vie meiltä kahvitaukoja.

Niin ja Haaga-Helian haut alkoivat.
HUHHUH PUUH PUUH

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.