IRC-Galleria

Melkein huolestuinTorstai 03.04.2008 11:57

Siis itsestäni! Näin kolme yötä peräkkäin painajaisia, joihin liittyi kuolema, pakeneminen ja ahdistus. Varsinkin toi kuolema järkyttää mua syvästi, en ole KOSKAAN ennen nähnyt unta, jossa joku kuolisi (siis en ainakaan sitä muista). Olin eilen koko päivän ihan tolaltani ja uni palasi mieleen pitkin päivää, siis häiritsi ihan toden teolla.
Joissakin lähteissä väitetään, että kuolema unessa on "syntymä" tai että jotain hyvää on tulossa... Mutta mulla oli kyllä niin pahaenteinen olo niin unessa kuin valveillakin, että en kyllä mitenkään voi uskoa, että tuollainen uni enteilisi jotakin hyvää. Ihan sama enteileekö se mitään, mutta ainakin mulle tuli vaino olo. Häiritsevintä on, että tunnen unessa menehtyneen henkilön, hän ei tosin kuulu ystäväpiiriini, enkä koskaan ole varsinaisesti jutellut hänelle, satuin vain näkemään hänet muutamaa päivää ennen tätä unta ensimmäistä kertaa vuosiin.
Miksi tämä uni häiritsee minua? Koko kuolema tapahtui muutenkin jotenkin todentuntuisesti (joitakin aukkoja lukuunottamatta), niinkuin nyt unissa tuppaa tuntumaan.

Viime yönä en nähnyt painajaista, tietääkseni! Silti toissaöinen painajainen kummittelee...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.