IRC-Galleria

Reset?Torstai 17.04.2008 14:14

Viikonloppu oli hehkeen letkee! Perjantaina istuttiin Meten kanssa meillä ja hipsittiin kybän jälkeen Lasselle. Sen jälkeen oli mukavaa silmäillä Metteä ja hymyillä, hmm, tuli sellainen tyttö-meillä-on-yhteys -olo. Pelattiin trivialia, joka jäi kesken ja syötiin Lassen metsästämiä hamppareita. Teemulla oli töitä seuraavana päivänä töitä, joten lähdettiin kotiin. Teemu kyytsäsi mua ja mentiin lujaa, puristin Teemua vyötäisiltä ja silmäni valuivat vettä kun oli niin kylmä viima.

Lauantai aamu RISE AND SHINE! Teemu lähti aikaisin töihin ja minä siivosin kämpän putsplank siistiksi parissa tunnissa. Leivoin mokkapaloja kookoshiutaleilla ja sitten Meeri, Jussi ja Teemu tulivatkin samaa aikaa. Meeripieni täytti 21! Jussi ja Meeri olivat leiponeet herrrkkuja, kaksi eri kakkua, lakupullia ja suklaamuffinsseja! Én ymmärrä miksi, mutta aina kun leivon, niin ei tee yhtään mieli leipomuksia... Söin mokkapalan varmistaakseni, ettei se aiheuta hampaidenpesu refleksiä kellekään ja raikasta tuorejuustokakkua maistoin myös. Seuraavana päivänä olo oli taas hieman hylkivä, mutta onneksi Meeri jätti meille rääppiäisiä ja maanantaina sain herkutella :). Takaisin lauantaihin! Paikalle tulivat Jori, Tiina, Mette, Lasse, Janne, Liisa, Toni, Niina, Jenni ja Mandi. Pelattiin peliä, jonka nimeä en enää muista, mutta se oli samantapainen mafioso-leikin kanssa. Se oli tosiaan enemmänkin leikki kuin peli, hmm tai olihan siinä kilpailuhenkeäkin! Suosio kasvoi niin, että pelattiin sitä läpi illan ja kun Jenni ja Mandikin tulivat aika myöhään ja alkoivat vasta innostumaan, niin mä ja Meeri oltiin jo aika kypsiä koko peliin loppuvaiheessa :D. Pelin aikana Janne oli koko ajan epäilyttävä, vaikka olisi ollut ihan syytön, minä keskityin melkein enemmän Meerin synttärisangriaan kuin peliin ja yleisesti vainoharhaisuus alkoi vallita kun piti koko ajan väkisin epäillä jotain ystäviään syylliseksi murhaan :D. Liisa ja Toni lähtivät jo aiemmin kotia kohti, Jorikin joutui lähtemään ihan alkuillasta töihin ja Niinakin lähti baariin kymmenen aikoihin. Porukalla oli tosi erilaisia fiiliksiä, mutta lopulta hajaannuimme täysin! Meeri ja Jussi jäivät nukkumaan, Tiina ja Teemu lähtivät Jorin seuraksi Waltersiin, Lasse ja Janne menivät Doningtoniin ja Mandi, Jenni, Mette ja minä lähdimme Onnelaan ;D. Yritys oli ensin Bepoppiin, mutta ikäraja sai meidät onnelan ovelle... Ja hyvä niin, koska siellä näin taas Niinaa, Netteä, Veeraa + tyttöjen poikaystäviä! Mukavaa kun tytöt tervehtivät niin iloisesti, tuli todella hyvä mieli :). Tanssittiin rutkasti, vaikka pian Mette jo lähtikin Lassen matkaan. Jäätiin Jennin ja Mandin kanssa juomaan tequilaa ja bilettämään entistä rankemmin! WUHUU! Mandi sai huomiota ja oli tosi söpö :). Kolmen aikaan päätettiin lähteä ja samaan aikaan Teemukin jo soitti... Se oli ihana! Se pyysi mua ulos, oli juuri matkalla kotiin, menin ulos ja siellä se seisoi ruusun kanssa! Voi mikä mörri! Oltiin ilmeisesti aika hitaita kävelemään kotiin, kun Mandi tuli vastaan (oli hakenut pyöränsä meiltä) :D.

Sunnuntai aamu oli... no sunnuntai aamu. Heräsin liian aikaisin, enkä saanut aikaiseksi auttaa Meeriäkään siivouksessa... Juotiin kahvit ja sitten Meeri ja Jussi lähtivät bussille päin. Päivä lipui ohi kuin laiva tyynessä vedessä. Aika tuntui olevan pysähtynyt ja pian sitä heräsikin taas arjen rutiiniin, töihin. Toivottavasti ensi sunnuntai on tehokkaampi, kun aion olla juomati :)

Eilen käytiin Jennin kanssa vähän juNppaamassa, bodycontrollia ja sen kyllä tuntee taas reisissä. Vastassa ei mitään, mutta kurtistuneet reisi- ja selkälihakset mojottavat. Onneksi pääsi saunaan, myös Teemu ja Lasse saunoivat, sitten hengailtiin raikkaina ja katsottiin Vesihemmo subilta. Yhdeltätoista raajani lakkasivat liikkumasta ja menin nukkumaan. Teemu oli mukava aamulla, seura taisi tehdä hyvää, ettei vaan mökkihöperöidy mun kanssa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.