IRC-Galleria

Dilemma: Konemetsä vs. IlosaariKeskiviikko 21.05.2008 13:22

Mua vammattaa tämä aihe erittäin paljon. Menen siitä täysin VAMMAISEKSI. En kykene ajattelemaan, en puhumaan, kaikki ilon rippeet kaikkoavat minusta ja muutun rusinaakin kurttuisemmaksi ja sitruunaakin happamemmaksi.

Mennäkö siis Konemetsään, jonne poikaystäväni aka avomieheni on menossa vai mennäkö Ilosaareen, jonne hyvinhyvinhyvin läheinen ystäväni on menossa?

Konemetsä:

Menemisen puolesta:
Musiikki, meininki, ihmiset, korpi, Teemu!
Teemua ei voi jättää yksin, piste. Teemu ei syö, huolehdi itsetään, ole vastuullinen aikuinen. (Tämä siis koskee humalatilaa, joka on metsässä välttämätön!)

Menemisen vastaan:
MESTA ON NIIN NÄHTY! Kolme vuotta metikköä takana (-05, -06, -07) ja viime kesänä jumputukseen jo turtui. Joka vuosi kaupallistunut enemmän, lössiä enemmän ja lössin laatu paskempaa ("JEE ME OLLAAN HUUMEHÖRHÖI JA VEDETÄÄ KAMAA TAPPIIN ASTI!", "ÄÄK MÄ OON TEINI NAAPURIKYLÄSTTTT!1!111!") Eli ei kiinnostais kompuroida ihmisten tipahtaneiden vartaloiden seassa.
Esiintyjät lähes samat kuin viime vuonna, paitsi paras artisti jäänyt pois.
Lipun hinta noussut.
Telttailualue vaihtunut.
Parkkimaksu 20 e.

Ilosaari:

Menemisen puolesta:
Meeri, + muut hyvät ystävät, uutuudenviehätys, esiintyjät (ASA ASA ASA), Joensuu.

Menemistä vastaan:
Teemu konemetäs :(, hurjasti ihmisiä (siis kymmeniä tuhansia, ahistaa ahistaa), vain muutama hyvä artisti, kaukana muttei edes korvessa, kalliimpi, työläämpi päästä.

Joten totesin näin Teemulle tänään:

"vittu päätän olla kohta menemättä mihinkään ja jään lilluu porvoonjokeen kumiankan kanssa ympäripäissää ja laulan ite ne laulut jotka haluun kuulla. PISTE"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.