IRC-Galleria

^santtu_

^santtu_

Nothing Compares to you<33

Uusimmat blogimerkinnät

kaikkee mahollista..Keskiviikko 20.09.2006 20:38

Nii teholeiri meni ihan hyvin. Lauantaina ekalla tunnilla oli vaan puomeja, menin Dantella.
Toisella tunnilla sit jo ihan hypättiinkii. Menin pietrolla. Se tais hypätä jopa 80-70cm! En nyt muista tarkalleen kumpi se oli mut kuitenkii. Siinä tunnilla tais MElu ponny heittää ratsastajansa pari kertaa selästään kieltäytymällä. Ne oli aikas hauskan näkösiä lentelemisiä! :D Eipä siinä sit sen kummempia. Essikii tuli sille tunnille hyppelemään Empulla. Tais peräti metriäkii hypätä! Eikä Emppu ees hionnu kovin paljoo niinku yleensä..
Kolmannella tunnilla menin sit Melulla. Ei menty kovin korkeita. Oisko korkein ollu vaan jotain 60cm. En enää muista.. Mut se tais mennä kaikkien osalta ihan hyvin.
Sunnuntaina sit halusin ekalle tunnille Ruutin. Ja sillä myös sain sit mennä. Ihan hyvin meni, ei ees kovin paljoo kaahottanu. Välillä vaan meinas menna vähä turhan kovasti esteitten välillä ku ei askeleet mahtunu. Ku hypättiin semmosta sarjaa..
Toisella tunnilla menin Vienolla. Tais korkein olla 80cm. Yritin kyllä 90cm mut ei se Vieno jaksanu nii korkeeta hypätä. Mut yritti kuitenkii! Se oli muuten eka kerta ku menin ees Vienolla. Ja taas kerran oli Essikii oli siinä samalla tunnilla Empun kanssa. Nyt ei vaan Empulla ollu nii hyvä päivä, ku se meinas aika usein kieltää.
Sit ne kisat menin Vienolla ku se oli nii ihana sillä ekalla tunnilla. Mut nyt se ei sit ollukaan nii ihana ku se yritti kieltää aina yhellä esteellä, jo lämmittelyssäkii. Meille tais tulla yhteensä 17 virhepistettä. Mut voitettiin silti ku muut sai vielä enemmän. Ja Kirsi ei voinu osallistua ku se tippu Danten selästä aika pahasti siinä lämmittelyssä. Muuten se ois varmaan voittanu.
Mutta kuitenkii kokonaisuudessaan teholeiri meni hyvin.
Sit myöhemmin illalla ku kaikki muut kerkes jo lähtee nii menin vielä Satun kans köpöttelee pellolle silleen että heposet sai syyä. (tai siis heppa ja poni..) Menin Melulla ja Satu meni Pietrolla. Kivaa oli!! :)

Sit maanantaina oli vakkari tunti. Mentiin siinä ilman satulaa. Menin Ruutilla ku kukaan muu ei sitä jostain kumman syystä halunnu. Ja se kuitenkii piti ottaa tunnille. Ihan hyvin meni kaikkien osalta. Kukaan ei tippunu ja Ruutikii maltto ihan hyvin kävellä ja ravata nätisti! Oli nii kivaa että vois olla useemminkii tommosia tunteja. :)

Menen ehkä niihin laukkoihin Empulla jos Paula ei ite jaksa. Ku ei sillä Melulla enää voi oikeen sinne mennä ku sillä on se vaavi masussa. Eikä tullu mieleen sillon aikasemmin se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.