IRC-Galleria

||MaMa

||MaMa

pienen pojan onnellinen äiti.

väliaika tiedot... =)Torstai 27.03.2008 17:58

Ultra..

Voi hän on niin iso jo!
Kauheesti veti voltteja, potki ja sätki, vaikka olikin vaan refleksejä, silti.
Vauvelilla näky nenä ja korvatkin jo ultrassa..

Sikiö on nyt 10cm pitkä ja noin 40g painava.. niskaturvotusta ei onneks ollu (jonka tarkistin hoitajilta 3 kertaa).

Ajattelin että rupeen poraa ku nään mun pikkusen ensimmäistä kertaa, mut ei, oltiin jorman kans vaan haavit auki, ihan hiljaa vaan ja hymyiltiin.. mut illalla.. kattelin asukin kuvia, ja yhtäkkii tuli poru! On niin ihana tunne nähä oma laps ensimmäistä kertaa, et ei sitä voi kokemattomat käsittää miten hienoa se on!

Maha kasvanut pirusti, Jutta jo epäili ennen ultraa et siel on kaks, onneks ei ollu, olisin ollu helisemäs niitten kans! ^^ Mitkään vaatteet ei mahu päälle, tai jos mahtuu, ne on ku makkarankuoret.. xD

Ja sit vielä.. Ihmiset höpöttää mulle miten hienoa aikaa odotusaika on.. Mä en oo kyllä samaa mieltä! Mahassa vääntää, nippailee ja polttaa kun kohtu kasvaa.. Etoo ainakin mulla melki kaikki ruoka mistä ennen pidin, oksettaa, pyörryttää jne. ei kovin häävii, mut sekin odotus ja kärsimys palkitaan myöhemmin ^^

Kuulemiin =D

JEEEII!Lauantai 15.03.2008 19:27

Pikkasen eilen oli huisii! En olis ikinä uskonu viihtyväni niin hyvin baarissa selvinpäin!

Kiitos Jorma, oot rakas. <3

(Vaikkakin meinasit munata koko illan olemalla niin tuhannen tuubassa ettet päässy ees baariin enste sisälle xDD Mut onneks sekin sit onnistu kulmakrillin herkkujen jälkeen ko sait koottuu ittes. Muistuuko mieleen? =DD)

Niin ja mikä parasta, saan tänään kolmen päivän odottelun jälkeen värin päähäni ^^

ou jee!!Perjantai 14.03.2008 22:58

Tänää kinoo jorman kans.. Ja jotta ihmiset ei sais taas juoruilun aihetta, menen juomaan alkoholittomia juomia tai en mitään, ja bailaamaan.

MÄ TURPOON MUODOTTOMAKS KASAKS LÄSKIÄ JA MAITORAUHASIA!!

Vetäkää siitä huumoria.

HUISIA!! xDDDKeskiviikko 12.03.2008 19:14

Liisan sanojen mukaan:
"on hienoa miten olet käyttänyt ihmisiä hyväkses tullakses raskaaks" - hmmm... En muistaakseni ole raiskannut Samia tai mitään pakottamista seksin suhteen ei koskaan tarvinnut olla, kyl hää osas tän homman aika kiitettävästi itsekin xDDD Että eiköhän seuraukset ole ihan molempien vastuulla sen jälkeen, yleensä. :D

Tais osuu arkaan paikkaan mun viime kommentit lissulle ku poisti kuvansakin, samapa tuo silti xDD

Ja jälleen Liisan sanojen mukaan:
"on jännä miten samalla hetkellä kun tietää olevansa raskaana tulee niin aikuinen" - en tiedä miten sä ottaisit uutisen että sulle tulee lapsi, varmaan sulle ihan sama ja jatkaisit biletystä ja muita niinkuin ennenkin lapsesta huolimatta ja siitä mitenkään välittämättä.. minä taas.. tuuuaa.. oli vähän pakko aikuistua ja alkaa ehkä pikkasen miettii tulevaakin.. lapsi kuitenkin on lievästi sanottuna kohtuu iso muutos elämässä, jotkut ei vaan ymmärrä mitä on vastuu ja muukin rahan meno kun kaljottelu ja baareilu.. mut se on ihan ymmärrettävää kun ottaa huomioon et 19v typyn ei oo koskaan ollu pakko huolehtia velvotteista, kuten nyt esimerkiks vaan vuokra, jääkaapissa on muutakin ku valo, laskut ja jos on vaikka auto perseen alla, sekin kuluttaa aaaika paljon xDDDD

Mut joo, onnea tulevalle Liisa, pärjäät varmasti hyvin äitis ja isäs helmoissa :DDDDDD huisii!!

asukki...Tiistai 11.03.2008 23:37

Pian saa ottaa masukuvia, vatsa kasvanut aivan hillittömästi vaikka vasta kolmannella..

väliaikatieto tutuille.

...Tiistai 11.03.2008 22:35

ehkei syytön meistä kumpikaan oo
muttei tää nyt vaan mun vika oo
ku tahallas ärsytät mua sil tavalla
et varmaan menis hermot kelt tahansa
näät sä jo mihin johtaa joka kerta ku pää hajoo
ku et kuuntele puhetta ja huudat vaa lujempaa
oon ollu radalla, oon huonos jamassa
ja on menny rahat ja ollu iha paska
ei tollast jaksa mä teen parhaani
sä vaa mollaat mua akka
meil on ollu retkemme, muistamme
meil on ollu hetkemme, muistamme.

"Jos sä voisit tulla vielä kerran takaisin
Niin mä lupaan että kaikki oisi paremmin
Eikä sun tarvii olla peloissasi enää
Koska ilman sua mulla ei oo syytä elää"

Aina ei mee nallekarkit tasan.

no ohhoh.Sunnuntai 10.02.2008 21:04

Aika monella ihmisellä näyttää olevan jonkin sortin ongelma mun raskaudesta. Tai suurin ongelma siinä toisille on vaan se että miks just TÄMÄ henkilö on lapsen isä. Minäpä kerron teille jotka ette nyt tajua.. oon halunnu lasta jo jonkin aikaa, ok, mut en silti etsinyt ittelleni mitään "uhria" tualt kartsalt ja valitse sieltä lapseni isää, ei, tätä lasta ei mitenkään suunniteltu, niin vaan kävi, ja ihan molemmin puolinen päätös oli että se pidetään.. ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön, näin se vaan menee. - älkää siis vaivatko päätännä asialla mikä ei teille ulkopuolisille kuulu, kuten ihmiset jotka eivät tule osallistumaan lapsen tai yleensäkään meidän elämään millään lailla, vaan antakaa asian olla.

MÄ OON RASKAANA!!!!!! <3Tiistai 05.02.2008 23:41

Olen testin mukaan hämähäkki! Pthyi!Perjantai 11.01.2008 17:25

Hämähäkki tuntuu olevan aina ryntäilemässä ympäriinsä, mahanalus jalkoja täynnä. Vilkas ja vikkelä tyyppi, joka ei anna elämän pienien esteiden häiritä kulkuaan.

Tyyppeinä hämähäkit jakavat ihmisten mielipiteet: toiset rakastavat heitä ehdoitta, toiset eivät taas voi sietää hämähäkkejä ollenkaan. Hämähäkki itse suhtautuu muihin ihmisiin varsin pelottomasti ja onkin varsinainen verkostoitumisen mestari. Yleensä hämikset ovat myös melkoisia kädentaitureita.

oi boi!!Perjantai 28.12.2007 15:31

Oltiin jorman kans vähä rällästääs, oli huisii, mut meni kaikki rahat, jotka olis voinu käyttää johonki muuhunkin, kuten vuokran maksamiseen.. mut ei se mitn.

Ei oo ruokaa kaapissa, eikä rahaa, ei tupakkaa... mulla menee siis kohtuu hyvin ! xD

Turvallista uuttavuotta.. (tappakaa ittenne)! me mennää jorma kans ryyppää ittemme ojaa :D