IRC-Galleria

||MaMa

||MaMa

pienen pojan onnellinen äiti.

[Ei aihetta]Maanantai 30.06.2008 00:31

Ou jee.. oltii äskö kalas koko poppoo Janii lukuunottamatta.. Oli kivaa.. Ja saatii kalaaki.. tai kaikki muut sai paitsi minä.. mä sain vaan semmosii räkäkiiskii vai mitä ne ny oli.. ja sit yks viel pasko mun käsille kurapaskat!!!

huh..Sunnuntai 29.06.2008 16:36

MEE ÄITI PERKELE PÖYKKÄS MUN LUO "YÖKYLÄÄN" eilen illalla.. Tosin se oli tuhannen tuubassa ja loppuillasta itkeskelikin jo sitä että hän oli jättänyt Eppun ja Essin yksin mee isän kanssa kotiin, jotenka lähdettiin siittä mun tyköö puol 12 yöllä taksilla musaan.. oi voi voi voi.. Ko päästii musaan, alko sen päivänen tappelu.. mut siit selvittii kohtuu hyvin.

Joka tapauksessa aika rumbaa oli, ei kiitos enää ikinä yllättäviä yövieraita mun luo! xD

Voi jee, huomen kaupunkii, Jorma lupas ostaa mulle kirkkaan punasen hiusvärin et saan vaaleet raidat ja tyvikasvun piiloon<3
Sit mitä luultavimmin huomenna tulee taas uusia mahakuvia, mikäli Jorma on yhteistyökykyinen/-haluinen.. Niin ja sit varmaa tulee kuvaa myös uusimmista tatuoinneista.. xP

Mä Haluisin Kovasti Jo MuuttaaPerjantai 20.06.2008 20:45

Ens kuussa kun on kolmas ultra ja samalla lääkäriaika, aletaan kattelee meille isompaa kotia kuukkarin, käppärän tai vähärauman alueilta.. kuukkari olis kyl kiva, mut se on vast ens kuun loppu puolella, enkä millään jaksais odottaa.. vissii kauhee pesänrakennusvimma vai mikä tää nyt on mikä pitäs olee luonnollista raskauden aikana.. mut suurin syy siihen että haluan muuttaa nyt, on se et rupeen turpoo jo niin paljon etten sukkia kunnolla saa enää jalkaani ni olis kiva saada ittekki tehtyy jotain ettei vaan seiso ja kattele ko muut tekee puolesta.. Ja haluisin mielellään itse sisustaa kotini.. Mut.. pitää olla tyytyväinen siihen mitä saa, sossusta oltais annettu mulle täydet tuet isompaan kämppään vasta syyskuussa, MILLON OON VIIMISILLÄNI!! neuvolassa ja äitiyspoliklinikalla oltiin ihan samaa mieltä tästä asiasta ku minä, aika perseestä.. mut saapahan sossutäti kyytiä ÄPKL:lla kun sen pitää tulla sinne kans juttelee asiasta sairaanhoitajan kanssa että mitäs peliä tää tämmönen on!! BUAHHAHHAH!

Voi fakta minkä teit..Torstai 29.05.2008 16:09

En haluakkaan että meen äiti tulee synnytykseen.. perkele!! MTV3Fakta näytti eilen jotain niin kamalaa ohjelmaa, et meinasin oikeesti hyökätä ruudun läpi suoraan jenkkeihin tappamaan jonkun tytön äidin. ohjelmassa näytettiin synnytysvideoita, jossa yhdessä 17 vuotias tyttö makas synnytyspöydällä jäätävissä kivuissaan pyörien ja huutaen apua.. sit tulikin vaihe jossa olis pitäny ponnistaa, mut tyttö oli niin väsynyt ja kivuissaan ettei kyenny tekee mitään, ja eiku tytön äiti pöykkäs paikalle ja alko haukkuu sitä tyttöö näin: " sä et osaa tätä, susta ei oo mihinkään, sun olis pitänyt ponnistaa, mäkin kestin tän ni sunkin pitää kestää jne.." Kaiken kukkuraksi tyttö ei ollut ottanut ÄITINSÄ pyynnöstä mitään kipulääkkeitä vaan ihan naturellisti synnytti.. varmaan oli tosi varma olo silläkin tytöllä..

Ihmisten kehoja ei perkele voi verrata toisiinsa, eikä myöskään lapsia ja synnytyksiä, kaikki kehot, lapset ja synnytykset on erilaisia vaikka kuinka olis jumalauta sukua! En kiellä sitä etteikö vois olla samantapaisia, mut eroja löytyy, ja kenenkään ei kuulu huutaa ja morkata vieressä kenenkään synnytystä tai tapoja synnyttää!!! Helveta helvata mut oli raivostuttava akka!

Hyvää Syntymäpäivää Suski!! xDKeskiviikko 28.05.2008 15:02

Voi katkis..Maanantai 26.05.2008 16:42

Kävin ultrassa.. Lapsi on terve ja kaik ok.. I`TS A BOY!! <3 :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.05.2008 05:48

Tunnetko hänet oikeasti?

1. Kuka hän on? - Jutta
2. Mikä on hänen toinen nimensä? - Anneli :D
3. Hänen äitinsä nimi on? - hui, nyt pistit paha!
4. Isän nimi? - sama juttu..
5. Jos hänellä on sisaria tiedätkö heidän nimensä? - Joo..
6. Mikä on hänen lempivärinsä? - valkone, punane, musta ja harmaa on aika kovii..
7. Millainen on hänen musiikkimakunsa? -nooh, Jutta tykkää semmosist bailubiiseist.. kaikki käy melkee mitä vaan voi tanssii.. ja sit kaija koo on iha ykköne kans.
8. Kuka on hänen paras ystävänsä?- Minä tietysti.
9. Seurusteleeko hän? - juu on avoliitossa.
10. Onko hän aidosti rakastunut? - jees, minuun..
11. Mitä hän vihaa? - tyhmiä ihmisiä ja hämähäkkejä.
12. Mitä hän rakastaa? - syömistä ja perhettään..
13. Mikä on hänen tämänhetkinen olinpaikka? - tämänhetkinen?? no nyt se on bilettääs viikihelmes.
14. Mitkä on hänen lempivaatteensa? - farkut ja joku kiva toppi/t-paita
15. Syökö hän mitä tahansa? - Syö.
16. Mikä on hänen lempiharrastuksensa? - ristipistotyöt :D
17. Osaako hän laulaa ? - ei :D
18. Mitä lehtiä hän tilaa? - aku ankkaa ainaki..
19. Mikä saa hänet raivostumaan? - monikin asia, en jaksa kirjottaa niin paljoo :D
20. Osaako hän kutoa? - ei kai :D
21. Mitä lemmikkejä hänellä on? - kaloja vaan..
22. Mikä on hänen lempiruokansa? - krilliruoka on jees.
23. Jos sinulle itsellesi tulisi kauhea rahapula, auttaisiko hän sinua? - montakin kertaa jo auttanut :D
24. Voisitko kuvitella että hän löisi jotakuta? - Olen jopa ollut paikalla :D jutal menee hermot joskus kännispäi tyhmii ihmisii..
25. Jos sinä joutuisit sairaalaan, olisiko hän ensimmäisien joukossa katsomassa vointiaisi?- olis.
26. Mikä on hulluin muistosi joka liittyy häneen? - niit on niiin paljon, en jaksa miettii hulluinta niistä.
27. Uskaltaako hän itkeä jos sinä olet näkemässä? - joo
28. Oletko ikinä ollut hänen kanssa samalla luokalla? - no jutta on pikkasen vanhempi.. :D
29. Missä tapasitte? - tos noi naapuris.
30. Onko hän ujo? - ei!!
31. Mikä on hänen lempi ohjelmansa tv:ssä?- Salkkarit, csi, bodies jne jne
32. Miksi hän pitää sinusta? - koskamä vaan oon niin kiva =)
33. Osaatko hänen numeronsa ja osotteensa ulkoa ? - Osaan tietty
34. Oletteko käyneet yhdessä ravintolassa syömässä? - no lähinnä heses..
35. Mikä on hänen lempiasentonsa sängyssä? - tä?? mistä helvetistä mä sen tiedän, en oo kysässy... =/
36. Mikä on hänen mielestä tärkeintä seurustelukumppanissa? - rehellisyys, huumorintaju ainaki
37. Minne hän haluaisi matkustaa? - lämpöön.
38. Syökö hän epäterveellisesti? - no ehkä pikkasen :D
39. Antaako hän sinulle anteeksi jos petät lupauksesi hänelle? - antaa, mut ei koskaan unohda.. se sano niin itte...

40. Arvostaako hän vanhuksia? - no ei ainakaa liikenteessä..
41. Kuinka kauan olette nyt kaikenkaikkiaan tunteneet? - ei kauaa, joku pikkase yli vuosi..
42. Oliko tapaamisenne "rakkautta ensi silmäyksellä"? - tuskinpa.
43. Jos olisit/olet vastakkaista sukupuolta, voisitko ajatella meneväsi hänen kanssaan naimisiin? - voisin, mut vaan jos olisin mies !

rv 19+3Keskiviikko 14.05.2008 17:52

On vaan niin ihana tietää että tämä katkarapu saa nyt jo niin paljon rakkautta kaikilta ihanilta ihmisiltä et meinaa hukkuu, saankohan pitää vavvelia lainkaa itse hyvänä ku tää pönkee ittes ulos? o_O

No en valita kuitenkaan, hyvä että on tukia ja turvia aina ku tarttee ja vaik ei tarttiskaa.. Kiitos siittä enkelit ^^ <3

Täytyy myöntää, et yksin on kiva olla..tai yksinhuoltaja ja yksinodottava xD.. ei tarvii hoivata, lelliä ja palvella kahta yhden sijasta.. naisten ainaki pitäis tietää mitä tarkotan?? Ja sitä paitsi, saan päättää nimet, kummit ja kaikki muut ihan itse, ei tarvii kysellä kenenkään mielipiteitä jatkuvasti tai kerjätä rahaa vauva-juttuihin.. Saan laittaa rahani just siihen mihin huvittaa, jotka tietty menee suurin osa vavvajutskuihin, mut niit on kiva shopata =)

Ai niin, rahan törsäämisestä tulikin mieleeni.. Otin jälleen uuden tatskan ^^ tuli hiiieno.
kuva tulee myöhemmin varmaa tänää. Se oli sit seitsemäs, mut pitää ottaa jutta kii, sil o 19 xDD
ei kai...

<3Tiistai 29.04.2008 00:10

rv 17+1 menossa ja vavveli potkii jo hurjasti, eipä sitä vielä muut kädellä kovin helposti tunne, mut itse tunnen kyllä, ja potkiiki sit niin pirun lujaa et tuntuu siltä niinku koko värkki lähtis. :D Vieläkään en ymmärrä ihmisten kommentteja: "odotusaika on ihanaa".. onhan se, niin kauan ku ei mistään kolota ja ahista. Mitkään vaatteet ei sovi päälle, kaikki puristaa, jopa äitiyshaalarit, vatsaa pistelee, kaik närästää, ahistaa ja puristaa.. noh, tästä selvitään, mut enpä ole niin varma synnytyksestä enään.. saattaa olla aaika rankka juttu, koht seki edessä kuitenkin, aika menny äly nopeesti ja bötsi VALTAVA!

Paljon on hankittu ja paljon on vielä hankittavaa pikkuselle.. On yhdistelmävaunuu, syöttötuolii, tuttipulloo, matkasänkyy, hoitopöytää, paaljon vaatteita, leikkikehää ym ym ym. Viel tarvis löytää kuukkarista tai käppärästä sopivan kokonen kämppä meille kahdelle.. mmm.. tai kolmelle.. mut sen ehtii sitten, ja onhan mulla kaik ihanat haniböööö ystävät jotka auttaa mua, lav ya <3 pus.

sii juu..

ou jee ou jee!!! x)))Perjantai 04.04.2008 20:50

Tänään Jorma lupas ottaa masukuvia ja sit mun ultrakuvista kuvat ettei vaan haalistu ja mee pilalle.. varmuuskopiot niistä xD Pian on taas mitä luultavimmin toinen ultra, ei kaua mee ko pääsen rakenneultraan.. <3<3