IRC-Galleria

|Tigon|

|Tigon|

Mä näytän sulle taivaan - jos uskallat
Perjantai-ilta ja mä olen yllättäen töissä. Yhdentoista jälkeen sitten baariin parille riikan tai matin kanssa. Jos riikan kanssa niin sitten möljään, jos matin kanssa niin sitten x-ittiin.
Systeri ja sen avomies tuli tänään meille. Ne on joulun yli ja lähtee sit Ranskaan - eli ne on yli viikon meillä. Olin tänään ollut viisi minuuttia kotona ja saatiin jo riita aikaan. Siskot on kivoja sillon, kun niiden kanssa ei tarvitse asua. Nyt mulla on siis kaksi syytä lähteä karkuun jouluna: se mun perinteinen jouluahdistus ja totaalinen hermojen menetys systerin kanssa. Oishan mulla se mökki Keski-Suomessa, mutta siellä voi vaan tulla vähän kylmä yksinään asustella ilman vettä ja sähköä. Ja autonkin tarttis, että voisi sinne mennä. Hassuinta tässä on se, että äiti ymmärtää ihan täysin sen, etten halua viettää joulua ainakaan kotona perheen kanssa. Se tietää ettei se ole henkilökohtasta ketään kohtaan, vaan ihan mun oma angstini. Se on vähän verrattavissa siihen, kun jotkut pelkää hammaslääkäriä kuollakseen. Kai mäkin sitten pelkään joulua =) oon aina ihan kauhuissani koko jouluaaton ja sit lopulta päädyn juomaan saunakaljaa ja valkoviiniä niin, etten sit enää pelkäis, vaikka mut heitettäis käärmeitten keskelle. Tässä tämä selvisi - mä pelkään joulua.

Tänään oli vaan yksi potpuri keikka ja sekin vaan tynkäpotkuri jollekkin opetusvirastolle tms. Kovat kehut saatiin ja ne tuntu tykkäävän, mutta ei se ole sama asia heittää kunnon show 20 ihmiselle kun 200+ ihmiselle. Hannu ei ollut edes paikalla, joten kukaan ei ollut johtamassa meitä ja joka biisin väliin tuli typerä tauko, kun kukaan - paitsi toinen pianisti - ei vissiin tiennyt biisilistaa, joka oli siis lyhennetty versio.
Täytyy kyllä sanoa, että oli kamalaa palata takasin kouluun. Ja tänään sain sen mun nelosen sitten mustaa valkosella =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.