IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

Supisuomalainen PyhäinpäiväSunnuntai 06.11.2005 03:58

Kone otti ja pimahti kesken blogituksen tossa äskettäin. Oli tekstiä ainakin 3 aanelosta että ei, en suuttunut. Ny tulee sitten referoitu versio.

Sateinen perjantai.
Käytiin Jaakon (Astraali_Laama) ja Kain (Hoof-Bite) kanssa kaupungissa katsomassa hassu Johnny Deppin tähdittämä romanttismelankolinen musikaalihtava animoitu Corpse Bride. Oli ihan hyvä, lisäksi kankaalla näkyi minulle ensimmäinen hiustyyli joka erehdyttävästi muistutti roikkuvia kivespusseja (niitä tuli tarkastella 180 asteen kulmassa mukavilta promenadisalien penkeiltä).

Ennen leffaa käytiin syömässä/piereskelemässä hesessä. Sieltä selviydyttiin Iso-Karhuun shoppailemaan Euroihmeeseen sekä Tiimariin jossa sovitimme hienoja Halloween härpäkkeitä. Sitten jumitimme kauppakeskuksen lasiovien taakse sillä olimme liikkeellä sulkemisaikaan.

Elokuvan loputtua läksimme tylsyyttämme tallustamaan kohti tuntematonta ja sen yli. Bussinodotteluaikaa oli jäljellä puolisentoista tuntia, ja päädyimme lopulta Tikkulan ABC:n kautta SAMK:in pysäkille seuraamaan paikallisten nilviäisten yöelämää. Nämä rietasta seksiä harrastavat onkilierot sateisesta kelistä kostuneina hykertelivät ja lauloivat iskelmä-taivaan kuumimpia hittejä ylittäessään vaarallisen näköisesti ja valtavissa laumoissa öistä maantietä. Varhainen lintu madon nappaa. Tästä viisastuneena nokki Jaakko limalieroja nieluunsa minkä sienestykseltään kerkesi. Hänen oli ripuli seuraavana päivänä johtuen joko ruokatottumuksistaan tai siitä tosiasiasta että hän katsoi yöllä koneeltaan Prätkähiiriä.

Kai muuten huomasi juuri että tämä galtsun kalenteri on vähän kesä-ajassa. Näyttää että nyt olisi maanantai 6.11.2005 ja viikonpäivät puuttuvat kalenterista. (EDIT: nyt klo. 14.37 se näyttää että olisi 1. tammikuuta 1970 ja tostai :D Back in the seventies!) (EDIT2: Näyttää sen päivän väärin ainoastaan tässä kirjoitusmoodissa)

Halloween-lauantai.
Ihastuttava ja ah-niin-arkinen aamuni alkoi kun vähäisiin hepeniin kietoutunut saksalaissyntyinen vaaleaverikkö kantoi sänkyyni aamupalan lempeästi Paranoidia lauleskellen. Siis näin yleensä. Valitettavasti lauantai oli poikkeus.
Kopkop. Ryms. Poks. Kaboom, crash, aargh swosh, honk honk.
Jaakko ja Kai tulivat viihdyttämään minua. Naama norsunvit*lla ja silmät kuin rautakusiaisella koitin paeta tilannetta sänkyni uumeniin sukeltamalla ja hokemalla "Find a happy place" mutta ei. Jaakko iski päälle täydet valaistukset ja siirtyi esittämään minulle omistettua uutta itsesävellettyä balladia, joka nerokkaasti toi esille hänen (yhä) piilevät musiikilliset kykynsä. Kai keskittyi lähinnä Sampopankin hakkerointiin sun muun d@t@iluun. Henkka (^Luato^) tuli pian töllöttämään mtv:tä ja soittamaan sähkökitaraani. Pukeuduin ja söin ja lähdimme ulos. Minä aloin tiedostamaan itseni ja ympäröivät objektit -> heräsin.

Sitten iskeydyimme yllättäen leikkipuistoon keinumaan. Se oli tosi kivaa pitkästä aikaa. Keinuimme Jaakon kanssa mm. hämppyäkin. Luulen että jaakolla seisoi.

Sitten sain nerokkaan idean. Hernerokkasumun peittämä kostea, syksyinen Reposaari joka itseäni lainaten muistutti 1300-luvun Lontoota oli aika tylsä itsessään vaikkakin tarkoitus oli juopotella. Suuntasimme hyvin varusteltuina Henkan, Jaakon ja Kain kanssa Lontoon kallioille grillaamaan makkaraa ja kaljottelemaan. Aika perussuomalainen tapa viettää Halloweenia, väittäisin. :)

Seuraamme illan aikana liittyi mm. Löffi (tupla_murtaja) ja Joonas ([uuuh]) sekä myöhemmin Erno ja Juho. Oli ihan nastaa, otettiin kuviakin.

Loppuilta pelattiin Jaakolla wanhan kunnon Mariota. Sitten alkoi sataa.
End of story.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.