IRC-Galleria

-Räkä-

-Räkä-

Oman elämänsä Nasaretilainen.
Facebook (vai oliko se Assbook?), tuo itsetuntemuksen (vai oliko se itsepetos?) ja antisosiaalisuuden kehto on tullut pelastamaan kansakunnan oikeilta ihmissuhteilta, liikkunnallista aktiviteeteiltä ja töissä oikeaan työntekoon käyttettäviltä tunneilta. Naamaraamattu kertoo sinulle mikä väri olet (luuserin värinen), mikä kasvi olet (vihannes) ja kenen kanssa sitä nyt sitten kannattaa lyödä hynttyyt yhteen ja kiroilla kun kaikkia kodinkoneita ja muita tavaroita on kaksi, paitsi lakanoita ja ruokailuvälineitä joita on 176 000 miljoonaa.

Lärvilehtisen (ja tietysti tohtori Philin) innoittamana päätin luoda oman persoonallisuustestin, joka opettaa sinullekin taas jotain itsestäsi ja meille muille sen, kuinka kaukana sinusta on syytä pysyä(aika vitun kaukana). Joten annahan palaa.
______________________________________________________________________________

MILLAINEN IHMINEN OLET - application

- Vastauksesi julkistetaan netissä, radiossa, kympin uutisissa ja hautakivessäsi
- -Räkä- ei ota vastuuta testin mahdollisista mukanaan tuomista haitoista kuten avioeroista, työsuhteen loppumisista, prostituutiosta tai mielenterveyden romahtamisasta
- Vastauksesi eivät katoa ikinä Internetistä, vaikka poistaisit Galleria-sivusi, Windowsisi tai itsesi

Hyväksyn säännöt: Kyllä X Ei (Oho, tästä ei enää ollutkaan paluuta)

1. Pomosi ylentää työpaikkasi vittumaisimman perseennuolijan ohitsesi kakkoskannen laivasiivojasta neloskannelle. Kuinka reagoit?
A) Olet hieman pettynyt, koska äpärälapsellesi jää nyt entistä vähemmän tyhjiä pullojasi vietäväksi kauppaan, mutta osaat iloita siitä, että ystävällesi Pedro Luigi Mohammedille jää nyt enemmän rahaa ostaa herskaa.
B) Vedät ensin esimiestäsi ja sitten Pedro Luigia lekalla naamariin, jonka jälkeen käyt työstämässä molempien vaimoja ja lopulta päädyt Kakolaan jäähylle.

2. Unelma-ammattisi oli lapsuudessa:
A) En tarvinut unelma-ammattia, koska isäni oli sheikki ja äitini merenneito ja sain rajattoman rinnakkais- Visan kastelahjaksi hyvältä haltijakummilta. Väitän joka kevät lukevani lääkiksen pääsykokeisiin, mutta loputtomat laskettelumatkat Pohjoisnavalle ja surffimatkat Etelänavalle sotkevat pahasti lukuaikataulua.
B) Kaivinkoneenkuljettaja, mutta unelma karsiutui noin 4-vuotiaana kun jouduin erityispäiväkotiin väkivaltaisuuteni takia. Peruskoulu kesti 11,5 vuotta, kunnes ymmärsin luovuttaa naapurin Pete Perusnistin kerrottua, että sossusta tienaa paremmin kuin monelta muulta alalta.

3. Kumppanisi lähtee viettämään iltaa ilman sinua. Miten reagoit?
A) Tulee hieman ikävä omaa hanimussukkapuppelisokerilientä, mutta toisaalta ihanaa saada aikaa itselleen. Teet itsellesi kasvonaamion, josta saat ihottumaa ja soitat hyville ystävillesi ja siemailette muutaman (päin helvettiä valmistetun) Cosmopolitanin, koska olette niin vitun carriebradshaweja. Suhteenne perustuu luottamukseen, eikä nallesaatananpuhisi ikinä kuolaisi sen isoryntäisen Eerikan perään.
B) Huorissahan tuo on käynyt jo useamman vuoden. Luultavasti elämäni rakkaus tulee ensi viikon tiistaina kotiin hepatiitilla höystettynä seitsemän promillen humalassa, laattaa matolle ja sammuu jo valmiiksi murtuneen kätensä päälle. Hyvä jos vältän selkäsaunan.

4. Minkälaisia harrastuksia sinulla on?
A) Lukeminen (anteeksi mutta mikä harrastus se on), lenkkeily, facebook, sulkkis, kössi, facebook, golf, purjehdus, facebook, koripallo, agility (itse, ei koira), baletti, facebook,kulttuuri, matkailu, facebook, hyväntekeväisyys, lisääntyminen, facebook, ooppera, facebook, käsityökerho (ei 'sellainen' käsityökerho) sekä facebook
B) tupakointi, hengittäminen, pullojen palautus, hikoilu, paskalla käynti, runkkaus, nettiporno, uhkailu, vittuilu, facebook.

5. Millaisia unia näet?
A) Vaaleansinisiä ja vaaleanpunaisia. Unelmoin rakkaastani, perheestäni ja ihanista hetkistä rannalla.
B) Haista sinä -Räkä- nyt jo vittu.

Nyt lähetä tämä testi kaikille 148 lähimmälle ystävällesi eli niille kahdelle kaverillesi ala-asteelta joiden kanssa et ole puhunut sitten vuoden '95, eikä sinua voisi vittuakaan kiinnostaa mitä heille oikeasti kuuluu sekä sille toissa kesän hoidollesi, joka haukkui sinut huoraksi viime tapaamisellanne. Saat vastaukset kun olet printannut tämän ja jakanut sen rappuusi ja olen henkilökohtaisesti saanut vastaukset kaikilta naapureiltasi ja kamoiltasi.

Valmista? Hyvä. Kusetin. Oikeasti arvotut tulokset on odottanut profiilissasi koko ajan. Sucker! Oma vitutuksesi on pientä verrattuna Anna-Kaisa Ala-astekaverin vitutukseen, jolle tykität äplikeissoniä toisen perään suoraan silmien väliin. Anna-Kaisa on luultavasti äärimmäisen otettu siitä helvetin akvaariosta jonka lähetit kolmeen kertaan. Paina nappia, ruoki kala. Ei tarvi enää lähteä Prismaan hakemaan neon tetroja ei.

No niin, siis takaisin asiaan. Alla olevat tulokset ovat järkkymättömiä totuuksia ja saattavat sisältää voimakkaita kohtauksia.


Eniten A vastauksia: Olet kaunis ja rohkea, täydellinen ihminen. Muut kadehtivat upeaa ihoasi ja terävää älyäsi. Olet one fucking SOCIAL BUTTERFLY, jonka kyljessä kaikki haluavat hinkata päivästä toiseen ja useimmat alasti. Olet myös itsevarma (=ylimielinen paska), reilu ja rehellinen äiti theresa varustettuna Jenna Jamesonin vartalolla ja tämä kaikki johtuu vain ja ainoastaan siitä, että valehtelit vastauksissa. Laskelmoiva iljetys. Try again later.

Eniten B vastauksia: Itsetuntosi on poljettu maahan luultavasti jo kohdussa. Et ole erityisen kaunis sisäisesti etkä varsinkaan ulkoisesti. Saatat tuntea voimakasta vetoa saatanaan. On todennäköistä, ettei puolisosi pidä sinua juuri minään. Hän on kanssasi joko rahojesi tai silikoniesi takia. Mikäli hänellä ei jo ole toista, niin hän ainakin etsii sitä kiihkeästi. Ja syystä. (Toim.huom. muistutuksena; tämä on tiukkaa faktaa. Jätä kumppanisi tai vedä ainakin törkeä perhekriisi ja riko rakkaasi Audin ikkunat. Ja polvilumpio.) Mikäli joku pahaa aavistamaton on palkannut sinut töihin väärrennetyn CV:si perusteella, olet kiusattu ja evääsi usein katoavat taukotilan jääkaapista. Tämä kaikki johtuu vain ja ainoastaan siitä, että olet vastannut kysymyksiin rehellisesti, koska et raukka osaa edes valehdella.

Eniten C vastauksia: Päihteiden käyttösi on karannut pahasti lapasesta. Mene hoitoon.

______________________________________________________________________________

Hakemaasi sivustoa ei löytynyt. Yritä myöhemmin uudelleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.