IRC-Galleria

-Räkä-

-Räkä-

Oman elämänsä Nasaretilainen.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Osa 4: ChatitTiistai 10.11.2009 06:21

TV-chatit ovat raivostuttavan nerokas tapa nyhtää idiooteilta viimeisetkin Kelan myöntämät etuudet. Lähetysajat ovat suunnattu työttömille, sairaille, mummoille ja opiskelijoille, joten loppujen lopuksi sinä maksat kaikki "Nelli lähe kaville t Kake 58v Ranualt"-viestit, jotka sinne lähetetään ja jotka kiinnostavat kansaa yhtä paljon kuin äänestäminen. Juontajat puolestaan ovat poikkeuksetta BB-talon edellisiä tai tulevia asukkaita. Sairaslomaviikko numero 12 on saattanut allekirjoittaneen tilaan jossa olen alistunut seuraamaan muutaman chat-lähetyksen alusta loppuun. Tosin joudun yleensä kyseisen itsemurhan jälkeen juomaan noin 1,5 litraa punaviiniä saadakseni verisuoneni aisoihin. Noin 176:n päivittäisen chatin joukosta voi jokainen etsiä oman pohjattoman kaivonsa, jonne sijoittaa perintönsä.

- BB-chat: Juontajana toimii joku menneiden vuosien asukki, joka keskittyy kertomaan kuinka paljon parempi yhteishenki heidän kaudellaan oli. Yleensä tällaisen henkilön nimi on Niko sukupuolesta riipumatta. Tyypillisimmät katselijoiden kommentit:
1. " Nyt äänestetään toi feikki Kätlin takas Viroon. Haluaa vaan huomiota ku liikuskelee koko ajan bikineis." Anteeksi, mutta mitä aitoa on tilanteessa, jossa 14 umpihullua alkoholistia suljetaan lukkojen taakse kaksioon harrastamaan orgioita tai vaihtoehtoisesti viinan ja tupakan tilapäisesti puuttuessa uhkailemaan toisiaan vieroitusoirehalluissaan? Ja kun Kätlinillä nyt sattuu olemaan parempi vartalo kuin yhdelläkään suomalaisella niin onhan se nyt huomattavasti mukavampaa katsella sitä kuin esimerkiksi peiliin.
2. " Esa A. ulos! Luulee olevansa Mensan jäsen. Ei menis Suomen mensal hyvin jos olis. FEIKKI! Lähetin sille 60 miinusta viime viikol" No sinäkö sinne Mensaan kuuluisit sen 60 euron puhelinlaskusi kanssa?

- Se Oikea- tyyppiset treffi-chatit, jotka eivät millään tavalla liity sen oikean etsimiseen. Ensimmäiset 20 minuuttia juontaja yrittää maanitella viestejä, joita on tasan kahta laatua, poikkeuksena vain kirjoitusvirheiden paikka. Asiakaskunta koostuu lähinnä brenkkua kiskovista keski-ikäisistä turkulaismiehistä.
1. "Niko sä oot homo ja imet munaa." Sitä Niko ei varmaan vielä ole itse oivaltanut.
2. " Juontaja näytä tissit." No aivan varmasti näyttää. Runkkari.

- Päivächatit, jotka ovat niin luokattoman räikeää kusetusta, että hampaat irtoo. Juontajana toimii joko Nelli tai blondi, joita saattaa olla useita, mutta näyttävät aivan samalta ja ovat yhtä viisaita kaikki. Tänään juontaja oli askarrellut julkkiksista kuvia, joista oli osa peitetty ja katsojien piti lähettää arvauksia viesteillä euron per laaki. Tästä hyvästä juontaja jakoi pisteitä; 3 ensimmäiselle oikein arvanneelle, 2 toiselle jne, jos muisti laittaa oman nimimerkin viestin perään. Siis mitä vitun pisteitä?! Minkäänlaisia palkintoja ei ohjelmassa jaettu, mutta nimimerkit bb ja pieru keräsivät molemmat 9 pistettä ja saivat juontajalta aplodit. Ei jumalauta. Hyvä,hyvä,hyvä tunnistit Anita Hirvosen neliön takaa. Yleisimmät kommentit:
1. "Oon kipee =(" Ei kiinnosta. Kuole.
2. "Meille tulee huomenna koira hoitoon <3" Ei kiinnosta. Pääsee karkuun kuitenkin kun on eka syöny sun kultakalat.
3. "Huomen kokeet! Kääk!" Ei kiinnosta. Isona oot anyway kortistossa.
4. "Vilkuta mulle" Vilkutan sua klyyvariin.

-Voita 30 000 euroa-chat. "Ota se puhelin käteen ja lähetä suomen läntisin kaupunki tekstiviestillä studioon niin voit voittaa 30 donaa puhtaana räpylään. Ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa haaveet. Linjoilla on hiljaista, nyt kannattaa juuri sinun osallistua. Arvonta suoritetaan vain kolmen vaivaisen vuoden kuluttua. Juuri sinä voit olla voittaja." Et voi. Paras tapa voittaa chatistä rahaa on katkaisemalla sim-korttinsa ja heittämällä telkkarilla talkkaria.

- Paras chat ikinä- chat eli astrologi-chat. Helvetin pelottavan näköinen noita-akka kertoo mitä vapaus tarkoittaa eri horoskooppimerkeille. Kaksoset ja jousimiehet tahtoo jörniä kaikkia ja ravut tarvii terapiaa. Tälle Milla Magialle voi soittaa suoraan lähetykseen edukkaalla 2 euron minuuttimaksulla + pvm ja kysyä mitä itselleen kuuluu. Tämän jälkeen saat tyhjentävän lausunnon luonteestasi: " Vaikuttaa siltä, että neitsyt on auringossasi ja kauris kuussasi eli olet luultavasti kokenut joskus vastoinkäymisiä, mutta selvinnyt niistä." Tämän jälkeen Kanerva Liedosta laskee hieman alleen ja huutaa " Niin olenkin! Aivan totta! Tämä kuulostaa juuri oikealta" Onneksi olkoon Kanerva. Olet nyt huomattavasti köyhempi, mutta sitäkin naurettavampi.

Ei muuta kuin kännykkä käteen ja sijoittamaan.

Linkit: www.hetilainaa.fi
www.pikavippi.fi
www.vippi24.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.