IRC-Galleria

-Räkä-

-Räkä-

Oman elämänsä Nasaretilainen.

PROSESSIMaanantai 16.02.2009 21:16

PROSESSI ei terminä lupaa koskaan mitään hyvää. Kun joku puhuu PROSESSEIsta, tarkoittaa se lähes poikkeuksetta sitä, että tämä joku yrittää hitaasti salamurhata sinut. PROSESSEISTA tulee ensimmäisenä mieleen masennuksesta ja kroonisesta itsetuhoisuudesta kärsivä kansalainen, jota ei ole näkynyt duunipaikalla seitsemään kuukauteen, koska käy läpi henkistä PROSESSIA. Henkistä PROSESSIa voidaan myös kutsua nimellä vitutus. PROSESSI on yleensä lähtenyt käyntiin jostain ylivoimaisesta esteestä elämässä. Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi työpaikkakiusaaminen, rumuus ja Texasin Summer Sun. Työpaikkakiusaaminen esiintyy usein seksuaalisen häirinnän muodossa. Roosa Prozac tuntee itsensä häväistyksi ja kääntyy lesboksi kun talousosaston Mäkeläinen on unohtanut ylimmän paidan nappinsa auki. Työkyvyttömyyttä jatkuu kunnes toipumisPROSESSI päättyyy joko elinikäiseen lääkekuuriin tai uurnalehtoon. PROSESSI on myös oiva tekosyy kaikkeen. "Mulla on yx prosessi kesken niin en pääse sun häihin." Tämä ei käytännössä ole edes valehtelua, koska kaikki toiminta on PROSESSIluontoista. Esimerkiksi paskalla käynti on PROSESSI.

Tähänastisen elämäni eli elintoimintojenylläpitämisPROSESSIni karmein yksittäinen PROSESSI on ollut opinnäytetyöPROSESSI. Opinnäytetyö on pahuutta kirjallisessa muodossa. Kyseinen viriketoiminta lähes ajoi muuten niin tasapainoisen Räkäliinan pakkopaitojen sovituskoppiin. Jotta saan seuraa valkoiseen huoneeseen, tahdon kuvata tämän saatanasta lähtöisin olevan PROSESSIn myös teille. Prosessi alkaa kolmen vuoden orientaatiolla. Orientaatiojakso käsittää 195 opintopistettä maailmankaikkeudelle täysin turhaa soopaa. Olen tullut siihen tulokseen, että näiden kurssien tarkoitus on sosiaalialalla osoittaa, että sinulla on vähintään kolme eriasteista persoonallisuushäiriötä, vaikea isäsuhde ja vanhempasi ovat tuhonneet mahdollisuutesi normaaliin elämään antamalla sinun katsoa Tomia & Jerryä pienenä. Tällä aivopesulla eli omantahdontuhoamisPROSESSIlla pyritään murtamaan vastarinta, jotta opiskelija on valmis aloittamaan neljännesvuosisadan kestävän opinnäytetyöPROSESSIn vain todetakseen sen turhuuden. OpinnäytetyöPROSESSIn seuraava vaihe on aiheen valinta. Sinänsä aivan tarpeeton vaihe, koska ketään ei kuitenkaan kiinnosta. Kaikkein vähiten opiskelijaa itseään. Aiheen valitsemisella ei kuitenkaan kannata liikaa itseään vaivata sillä kukaan ei tule koskaan lukemaan työtäsi, ellei joudu modernin kidutuksen uhriksi. Ei niin etteikö "Kromogeenisten maljojen käyttö virtsaviljelyssä" tai "Sytosentrifugivalmisteiden Papanicolaou-värjäyksen optimointi" olisi aiheena kasvattavia. *hamuilee dosettia* Anteeksi nyt vain tekijät. Voitte aloittaa tästä kommentista oman henkisen PROSESSInne.

Aiheen valitsemisen jälkeen tulisi määrittää tutkimusasetelma. Tutkia voi esimerkiksi sitä, onko maito nestemäistä tai sitä kuinka usein naapurin runkkari keskimäärin varastaa Hesarisi kuukaudessa. Vastauksen tiedät joka tapauksessa jo etukäteen tai sitten luotettavaa tulosta on täysin mahdotonta saada. Teorian kirjoittamisPROSESSI on suositeltavaa tehdä parin kanssa tiiviinä yhteistyönä. Näin varmistetaan se, ettei parille tarvitse päättöseminaarin jälkeen puhua enää koskaan ja että kirjoitusasu on mahdollisimman monipuolinen ja vivahteikas, kuten kunnon tutkimuksissa kuuluu olla. Aikamuotoja on suotavaa sekoittaa vapaasti jopa lauseiden sisällä ja oikeinkirjoitus kannattaa jättää opponenttien korjattavaksi. Lähteistä parhain on Wikipedia. Lähteitä voi myös keksiä tai viitata itseensä. Kun sitten olet suorittanut tieteellisen PROSESSIn nimeltään copy-paste ja saanut teorian valmiiksi voit siirtyä aineiston keruuseen. Tuhannesta kohderyhmään sopivasta henkilöstä, joista kukaan ei siihen oikeasti sovi, vastaamaan suostuu yksi ja hänkin vain siksi, että on tehnyt sinut. Haastateltuasi sairaanjoitajaäitiäsi Java-koodin obfuskointiPROSESSIsta voit kirjoittaa tulokseksi "kysymys oli liian haastava vastaajalle" ja ohjaava opettaja, joka ei ole vastannut yhteenkään kysymykseesi koko PROSESSIn aikana hyväksyy sinut seminaariin ohjauspalkkion toivossa. Tässä vaiheessa olet jo menettänyt kaikki ystäväsi, hiuksesi ja toimeentulosi. Päättöseminaarissa ohjaajat, opponentit ja yleisö heittelee sinua risoilla pulloilla ja kyseenalaistavat ihmisarvosi. Kypsyyskokeessa vielä mitataan oletko oikesti jo tarpeeksi kypsä koko opiskeluun ja yleensäkin elämään. Jos ranteissasi on vielä voimaa kirjoittaa vastaus, se hylätään.

Otteita Räkän opinnäytteen arvioinnista:

Negatiiviset:
- Rakenne oli täysin väärä
- Teoria liian suppea eikä sopinut tutkimuskysymykseen
- Tulokset eivät olleet uusia eivätkä merkittäviä
- Aikamuotoja on käytetty sekaisin
- Innovatiivinen ja erilainen, mutta ei toimi

Positiiviset
- Sinällään tärkeä aihe, josta olisi voinut tehdä hyvän.

Joka tapauksessa selvisin hengissä PROSESSISTA, johon ei kenenkään soisi joutuvan. Nyt voikin heittäytyä opintotukienpalautusPROSESSIIN, opintolainojenmaksamisPROSESSIIN, ja kuinka -selviytyä -sosiaalialan -palkoilla -kahdesta - edellisestäPROSESSIIN.

PROSESSOIDEN: Kimi Räikkönen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.