IRC-Galleria

-Yonna-

-Yonna-

aka lady of the house

SielunlintuMaanantai 19.12.2005 19:56

Syvällä, syvällä sisällämme on sielu.Kukaan ei ole sitä vielä nähnyt, mutta kaikki tietävät, että se on olemassa. Eivätkä pelkästään, että se on olemassa, vaan myös, mitä sen sisällä on.

Sielun sisällä, aivan sen keskellä seisoo yhdellä jalalla lintu. Sen nimi on Sielunlintu. Se tuntee kaiken, mitä mekin tunnemme.

Kun joku loukkaa meitä, Sielunlintu alkaa hyppiä sisällämme sinne tänne joka suuntaan. Siihen sattuu kovasti.Kun joku rakastaa meitä, Sielunlintu alkaa pomppia pienin, iloisin hypyin eteen ja taakse, edestakaisin.Kun joku suuttuu meille, Sielunlintu käpertyy kyyryyn vaiti ja surullisena.

Mutta kaikkein tärkeintä on kuunnella lintua tarkkaan. Muuten voi sattua, että Sielunlintu kutsuu meitä, mutta me emme kuule. Se on paha juttu, sillä lintu tahtoo kertoa meille meistä itsestämme.

On ihmisiä, jotka kuuntelevat lintua usein. On ihmisiä, jotka kuuntelevat lintua harvoin. Ja on niitä, jotka kuuntelevat sitä vain kerran elämässään.

Siksi kannattaa vaikkapa myöhään yöllä kun ympärillä on hiljaista kuulostella tarkkaan Sielunlintua, joka on syvällä, syvällä meidän sisimmässämme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.