IRC-Galleria

-iilimato-

-iilimato-

Jännä juttu kyllä juu

Kesän parhaat jututSunnuntai 02.09.2007 01:12

-Katrin pääsykoepäivä Joensuussa, odottelin yliopiston nurmikolla ilta-auringossa kokeen päättymistä, ei ollut kiire minnekään, istuin männyn alla ja katselin ruohikossa mönkiviä ötököitä ja pääsykokeista tulleita ja toivoin, että joskus saisin itse opiskella siellä ja tuntea ne ihmiset.

-Katrin kanssa suoritettu epämääräinen möyriminen juna-aseman ruohikolla, kun kaikki normaalit (tai tylsät) ihmiset oli nukkumassa.

-Isoserkun luona hyvässä seurassa syödyt voissa paistetut muikut. On talvella makaronin ääressä jotain parempaa muisteltavaa.

-Annen ja mun mökkihöperöt jutut, joita ei voisi kukaan muu keksiä, outo aatamienbongausveneily, Pisangin nautiskeleminen ja laiturilla tuntikausia löhöily. Ja Nessun haliminen!

-Siskon kanssa vietetty viikonloppu Virenojan auringossa. Miksi kaikki ihanimmat ihmiset ovat aina niin kaukana?

-Erään sunnuntaiaamun työmatkapyöräily, aurinko paistoi, ihmiset jossain muualla ja ainoa vastaantulija hymyili mulle. Silloin kaikki tuntui tarpeeksi hyvältä.

-Aamulenkit Lahden keskuspuistossa. Joensuu ja sen asiat niin kaukana, vain aurinko, minä ja keskittyminen juoksemiseen puolitutussa ympäristössä.

-Stam1nan keikka Pellavassa. Parasta. Musiikki pelastaa aina.

-Elokuun illat yksin mökillä, ikkunoista näkyi vain mustaa (ja ties kuka siellä rämeikössä liikkui...) ja minä kökötin katsomassa telkasta Sinkkuelämää.

-Kesän lopussa niiiiin odotettu muutto pois H-kadulta omaan kämppään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.