IRC-Galleria

juu lainasin.. mut oikeesti..Tiistai 17.03.2009 21:25

Miehet ottakaa opiksenne!

Miehet! Ei noin tehdä vaikutusta.

Nainen sanoi:

Koin yhden elämäni kamalimmista kokemuksista viime yönä baarissa ollessani. Eräs tyyppi yritti (omasta mielestäni) iskeä kaveriani, jonka kanssa oltiin viettämässä baari-iltaa. Hän kutsui meidät kaikki kolme tyttöä pöytäänsä ja ajattelin, että hän haluaa tutustua kaveriini tai siis päästä pukille. Emme kuitenkaan hyväksyneet kutsua vaan lähdimme tanssimaan. Myöhemmin sama tyyppi esittää kysymyksen uudestaan ja menemme hänen pöytäänsä. Hänellä oli yksi kaveri mukana ja tietty siinä sitten istuskelin oikeastaan yksikseni kun tyypit juttelevat kavereilleni. Lähdimme tanssimaan, koska oli 15 minuuttia aikaa ennen kuin baari menee kiinni. Tanssilattialla tämä kaveriani iskenyt tyyppi haluaakin yhtäkkiä tanssia minun kanssa. Eikä sitä todellakaan voinut kutsua tanssiksi vaan paremminkin hinkkaamiseksi, koska tyyppi oli ihan kiinni minussa. Yritin tanssia selkä häneen päin, mutta voimalla hän aina käänsi minut. Pelottavaa oli myös, että hän tanssi välillä kädet kaulallani, josta tuli olo että hän voisi kuristaa minut! Yhtäkkiä tyyppi ottaa kovan otteen kasvoistani ja tunkee kielensä kurkkuuni. Voiko olla mitään epäseksikkäämpää kuin tuo?
Siispä MIEHET: Mikä h******i teitä vaivaa? Kaikki naiset ei ole sellasia hutsuja, että kuka vaan ja koska vaan kelpaa. Itseäni ei kiihota mies, joka käy vain kiinni ja alkaa tunkemaan kieltään kurkkuuni. Se on vain oksettavaa ja varsinki jos pitää kuolata koko naama niin että meikki melkeen valuu. Hyi h******i ku tuon kokemuksen ajatteleminenkin oksettaa ja etoo.
SEKÄ se että te miehet kommentoitte (varsinkin täällä kuvakkeessa) naisia yhdellä sanalla: namu, sexy, kaunis, nätti jne. Onhan se kiva kun kehutaan mutta miten siihen voi vastata? En minä ainakaan jaksa jokaiselle kommentoijalle kirjoittaa yhtä sanaa takas "kiitti (:". Voiko olla tylsempää kommenttia? Ei ihmisestä saa minkäänlaista käsitystä jos kommentoi VAIN yhden sanan, eikä sellaiseen huvita vastata. Itseeni tehoaa huumorintajuinen ja kekseliäs kommentti, ehkä hieman salaperäinenkin ni kiinnostus saattaa herätä. Joskus komeatkaan miehet ei jaksa kiinnostaa, koska kommentit ovat tylsiä. "Rumilta" tyypeiltä taas saattaa tulla niin mukavaa ja hauskaa kommenttia, että he kiinnostavat enemmän vaikka naama ei vastaakaan sitä "unelma miestä".
Yhteenvetona MIEHET hankkikaa luonnetta ja olkaa kekseliäitä, naiset tykkää enemmän (tai ainakin itse kuulun siihen ryhmään).



Yksi mies vastasi:

Tiätty nyt pitää pyytää miesten puolesta anteeksi, mut tällaisia läskipäitä me joskus ollaan vartti ennen sulkemiwta kun pitää päästä iholle edes sekunniksi. Jätämme pikakommentteja siksi että voimme levittää kiinnostuksen siementämme mahdollisimman tehokkaasti. Pahoittelemme tätä välttämättömyyttä, mutta maailmassa on vielä paljon kattolamppuja ja verhotankoja kiinnittämättä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.