IRC-Galleria

-raipe

-raipe

poetic enough for you ?
Tänään on ihana päivä. Heräsin aamulla vähän liian myöhään, mutta sekään ei voinut pilata sitä iloa että oli tullu LUNTA.

Voisin sanoa olevani 90 % talvi ihminen. Tietenkin kesä on ihanaa aikaa ja on lämmin etc. mutta talvella kun sataa lunta ja on valkoista ja ihana pieni pakkanen palelluttaa. Saa toppautua vaatteisiin ja käyttää villasukkia, olematta outo. Ja talvella myös pitkät kalsarit on sallittuja ! Vaikka joudun kyllä ikäväkseni ilmoittamaan etten käytä. Käyttäisin kyllä, jos mulla sellaset olisi, mutta kun ei ole niin täytyy vaan olla ilman. Voisinki muuten tänää ostaa itselleni pitkät kalsarit, ihan vaan talven kunniaksi.

Oltii Toosan kanssa ihan high tänää. Ei meinattu pysyä housuissamme ku kateltii ikkunoista ulos. Täytyy sanoa, että toi lumi saa yhtä sekaisin 17 vuotiaan kuin 8 vuotiaankin.

Tehtiin Essin kanssa paperilentokoneita matikan tunnilla. Niistä tuli makeita. Kunnes koitettii heittää niitä, eikä ne toiminu. Sit tuli Väinö, ja se teki nopeesti yhen ja se lens ainaki 6 metriä ! Tuli iha EVO olo kun oltii väsäilty niitä meidän ainaki 20 minuuttia !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.