IRC-Galleria

-raipe

-raipe

poetic enough for you ?

Liikuntapäivä. Valitan.Torstai 05.03.2009 23:19

Käveltiin, käveltiin, käveltiin, käveltiin.
-> Polvet on kuolemaks.

Mulla on varmaan joku kevät masennus ! En tee muutaku syön ja nukun, nukun ja syön. hohohooo. oiski.

Viikonloppu yksin himassa, ei rahaa eikä mitään tekemistä. No kaipa plussaksi lasketaan että kaupasta on kannettu sipsiä, poppareit ja karkkia mun ilokseni. Ainiin, tonnikalaherkkusieni pasta aineetki.

Tänään mua on ottanu kaikki asiat päähän. Oon liian saamaton, En edisty missään, Mikään ei mee niinku toivoisin, Oon laiska, pitäis laihduttaa, pitäis lukea kokeisiin ja ottaa itseäni niskasta kiinni opiskelun suhteen, pitäis nähdä vaivaa asioiden eteen, olla omatoiminen jne. Tätä listaa vois jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Erityisesti yhdessä kahden asiassa edistymättömyys on täysin sietämätöntä. Mun silmiä on särkeny koko päivän, ne on kuivannu auttamattomasti eikä piilolinssit oikein auta asiaan. Päinvastoin.

Mut nyt loppu valitus ja itku, koska täytin tänään kurssivalintoja ja huomasin et TÄTÄTÄTÄTÄÄÄ, mulla on ens vuodelle 13 kurssia. Vuuhuu. Sain otettuu myöskin matikan ylimääräset kurssit pois, joten Huhtikuussa loppuu tän neidin lukion lyhyt matematiikka ! Jouduin kyl ottamaan terveystietoa sen tilalle, mut se nyt ei ookaa nii kamalaa. Äidinkielestä jäi 7. kurssi ottamatta, ihan suosiolla, puheiden pito kun ei vaan ole sitä mun ominta alaa. Samalla iski pieni paniikki, kohta alkaa KIRJOTUKSET hengittää niskaan. Yhyy.

Mut sen vaan sanon että onneks Huhtikuussa alkaa melkein loma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.