IRC-Galleria

joku vois jo sanoa et oon iha älyttömän huono kuvaaja ku kuvat aina sumeita :DDD. Pakko oli päivittää vähän et mul on kaks ihkua lastaki!!!! :) vaikak ne onki ollut nyt toosi sairaana pitkään.

ja ps. en oo enää vapailla markkinoilla... niilleki jotka tuossa pari päivää sitte päiväkirjamerkintääni ei ymbännyt.. :D jok uvoi tuumaa et oon nopea yms. mut tää ihminen ei liity millää tavalla eroon. tuo ero on jo vanha juttu... siinä oli nii paljon kaikkea miks miks ja miks. tää ihmine nei tod liity siihe ollenkaa ja en tahdo kenenkää nii ajattelevan! piste ja loppu! :) ja jos ei usko ni lukekoon mun aikaisempia pvä kirja merkintöi... :D se selvittää millane tuska vuos sitä on ollut! *huhhuh* vihdoin seki ohi!! Ei voi sanoa ku et täydellinen vuosi tulossa!! :D *nauraa onneissaan*

ei oo enää kauaa ku pääsee täält talost veks.. eikä tarvi enää tuon exä kaa nii usein olla tekemisis. vaikka hyvillä mielin erotaan. ja ollaan saatu aikuistettua, ettei tarvi toiselle olla v.mäinen. täytyyhä meidä kahde pystyä lasten edessä fiksuina olemaan. :) onneks tää on koht kaikki ohi. onneks onneks onneks!!!

Sit pääsee elää omaa elämää, aika ihanaa sellast *luulen ja toivon* :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.