IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Absynthia

Absynthia

*~...we are all searching for someone whose demons play well with ours...~*

Selaa blogimerkintöjä

olipa päivä. x.x'Perjantai 23.11.2007 23:28

heräsin ja laittauduin, lähettii sit kahen junalla kajaaniin Sallan kaa.. olipas jutut taas. x.x
Sit käytii tsiikaan se uus kauppa<3__<3 SIELLÄ OLI NIITÄ PEEVEESEEHAMEITAJATOPPEJAJOTAOONKUOLANNUMORTICIASSA<3 ja kaikkee muuta kivaa..
no sit kierreltii kaupungilla siin
Sit mulla alko laulutunti, salla jäi kaupungille ja mä menin sinne
EI pärkel, pitää Italiaa opetella ku se yks piisi on italiaks mitä ruetaa työstämään seuraavana. :DDD no se tunti meni mite meni. :D

Sit käveltii kaupungilt junalle Sallan kaa käsikkäi/tai sillee ku se toine ei pysyny pystyssä nii piti sit mun käsivarresta kiini. xDD pari ehkä korkeintaa 12v poikaa huutaa meiän perää: "LESBOJA!" mä huudan takas: "TURPA KIINNI!" lähtivät karkuun juoksee. :'dd olis pitäny huutaa niille: "no me palotellaa ja raiskataa tollaset homot ja uhrataa Saatanalle!!!!"

Sit ootettii Junaa siin sit ruettii miettii; "mitä jos joku kysyis sua että tulisikko töihin strippibaariin" JA SIITÄHÄ SITÄ JUTTUA SIT LÄHTIKI. :'DDD Eli näillänäkymin me jätetää koulut kesken ja mennää strippareiks helsinkii tai berliiniin. x)) xDDDDD

Sit juna lähti ja jotku ampu tosi hienoja raketteja siellä<33 :'>nyt sit vähä paskempi fiilis... :///

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.