IRC-Galleria

Absynthia

Absynthia

*~...we are all searching for someone whose demons play well with ours...~*

Selaa blogimerkintöjä

Taas kainuussa..Perjantai 22.01.2010 15:37

HUOMENNA OULUUUUUN


Kaikki kynnelle kykenevät; REFLEXION & GOTHAM O.D @ Nuclear Nightclub, liput 6e!

XANTHINE OVERDOSE JACKETMaanantai 18.01.2010 00:01

ILMESTYY 17.2Perjantai 15.01.2010 16:21


Reflexion’s third album will be shortly and compactly called “Edge”.Here is the short introduction from label’s site:

With album number three, Finnish Dark-Alternative-Metal band Reflexion is delivering quite a smasher! Thudding tribal drums and massive, deep guitar riffs infuse the band’s dark melodic hit tunes with a refreshing kick that pleasantly distinguishes itself from the over produced kitsch that most of their fellow countrymen are sporting. This time around Reflexion are playing it rough, spiffing up even their slow songs with Sabbath-esque doom riffs and toying with complex song structures that often border on Prog Metal, but without ever losing track of the catchy, often gloomy melodies that have made their first two albums nearly impossible to resist. “Edge” is reveling in dark atmosphere and hit qualities but will probably cause some serious head banging attacks with Metal veterans as well, due to a much harder approach.

Track listing:
1. Morning Sickness
2. Moscow Nights
3. Written on My Skin
4. Unbreakable
5. Generation Kill
6. Couldn’t Care Less (The Cardigans cover)
7. On This Dawn
8. No Roots on the Ground
9. Undress the Beauty
10. The Cage
11. Blind for Tomorrow
12. I’ve Burned Everything I’ve Got

Release dates: Finland 17.2.2010 / Europe 19.2.2010.

korjattu ja päivitetty!Torstai 14.01.2010 22:26

kuurankukkia<3Maanantai 11.01.2010 17:50

PAIDAT&HUPPARI ENNAKKOTILATTAVISSA!Lauantai 02.01.2010 20:38

time to rise from your razor bedPerjantai 25.12.2009 02:15

Tiedätkö miltä tuntuu menettää ihminen jota oikeasti rakastaa? Ystävä, perheenjäsen, poika-/tyttöystävä.. Rakkaimpansa menettäminen on ihmiselle tuskallisinta. Jos rakkaasi lentää taivaaseen, et halua jäädä katumaan sitä,ettet koskaan sanonut hänelle, kuinka paljon häntä rakastit. Et halua surra sitä, miksi et halannut häntä viime kerran kun näitte. Mielessäsi pyörii vain tuhat ajatusta mitä olisit voinut tehdä toisin..
Sen vuoksi, ettei tarvitsisi katua, kerro ystävillesi, poika-tyttöystävällesi, perheellesi ja muille tärkeille ihmisille, kuinka paljon heitä rakastat. Muista osoittaa välittämisesi heille tarpeeksi usein. Sillä koskaan ei tiedä, mitä voi tapahtua. Paras ystäväsi voi joutua huomenna auto-onnettomuuteen ja menettää henkensä, mitä vain voi tapahtua.
Mutta tärkeän ihmisen voi menettää myöskin toisellakin tapaa. Ystäväsi voi yhtäkkiä kääntää selkänsä, jättää sinut. Rakkautesi voi lausua vain kaksi sanaa "jätän sinut" ja se kaikki olisi ohi.
Miltä tuntuisi, kun yhtäkkiä ystävä, jolle kerroit kaiken, joka olit ainut johon luotit, ei enää olisikaan vierelläsi? Tai kumppanisi, jonka kanssa jaoit kaiken, jota oikeasti rakastit, hylkäisi sinut? Tässä maailmassa ihmisiin ei voi luottaa.
Ihmiset pettää, jättää, puukottaa selkään, eikä koskaan ajattele seurauksia. Mutta älä sinä tee niin. Ole luottamuksen arvoinen, jos joku kertoo sinulle jotakin, älä kerro siitä muille. Jos olet seurustelusuhteessa, älä koskaan koske toisiin. Rehellisyys on kaikista tärkeintä, sillä jokainen meistä tekee virheitä, mutta harva meistä niistä uskaltautuu sanomaan. Jos teet väärin,kerro siitä. Pikku jutut tekevät sinusta paremman ihmisen.
Lupaa yrittää miettiä tekojasi.. Yritä olla hyvä ihminen.. Siitä sinut palkitaan.

Jos tämä teksti yhtään pisti sinua ajattelemaan asioita, lisää tämä päiväkirjaasi.

hyvät joulut kaikilleTorstai 24.12.2009 01:24

!

Moscow NightsKeskiviikko 23.12.2009 19:39

http://www.myspace.com/reflexionmusic

Reflexionin uusi kappale kuultavissa.