IRC-Galleria

Absynthia

Absynthia

*~...we are all searching for someone whose demons play well with ours...~*

Selaa blogimerkintöjä

Sonata Arctica - The MiserySunnuntai 30.09.2007 23:44

:'''( </3

sitä se kahvin puute tekee...Sunnuntai 30.09.2007 03:33

Ecliptica | Spring Nicht sanoo:
*apua, soittakaa kah...siis valko...pan...siis takit!!!!!!!*
Hiustyyli:

Tuulitukka
Jahuu, ja taas mennään! Tuulitukka ei tyydy vähän ja hänen huumorinsa määrä voi olla pelottavan suuri. Tuulitukan kanssa ei filosofisia keskusteluja harrasteta; sen sijaan retki pilailuvälinekauppaan voi olla paikallaan. Ailahtelevainen tuulitukka näkee ja kokee elämässään kaikkea mahdollista - ja nauttii joka hetkestä.

Jumalatar:

Persephone, Ikuinen neito, Manalan Kuningatar
Tärkein ominaisuutesi on sitoutumattomuus. Olet sisimmältäsi villi ja vapautta kaipaava. Ikuinen tyttönen, joka tarvitsee vaihtelua ja kyllästyy helposti. Olet vaikutuksille altis, mutta avoimuutesi valloittaa.

Miessuhteissasi sorrut helposti olemaan lapsinainen, joka antaa miehen olla vahvempi ja suojella häntä.

Persephone-arkkityypin vaarana on kehittymättömyys. Saatat myös olla taipuvainen masennukseen.

Lue lisää jumalatar-arkkityypeistä Helmen artikkelista

Teini:

Hissukka.
Pieni ja hiljainen - lähes näkymätön. Hiljaisella on muutama luottoystävä, joilta ei niiltäkään aina liikene aikaa. Hissukka menee muiden mukana, ja jättää bileet väliin, jos isi kieltää, koska vihaa riitelyä. Hiljaisen suurin haaste on hön itse - miten pääsisit ulos kuorestasi ja vapautuisit vähän? Älä pelkää virheitä, ne tekevät sinusta inhimillisen - ja se, joka nauraa virheillesi, ei ole ystävyytesi arvoinen.

Soitin:

Syntikka.
Syntikka, tuo bändin sooloilija. Pilittely kuuluu oleellisesti tyyliisi, ja taidat improvisoinnin. Et hätkähdä yllättävissä tilanteissa vaan heittäydyt mukaan. Olet näppärä ja kekseliäs, ja luonnollisesti nopeasorminen! Syntikka ei ole turha hienohelma, vaikka se onkin usein monimutkaisempi ja -syisempi kuin muut soittimet.

Sisäinen maisema:

Hiljainen talvitie.
Ujo ja herkkä. Ei päästä lähelleen; toisaalta suree, kun kukaan ei lähesty. Ahdistuu helposti eikä tahdo olla huomion keskipisteenä. Nauttii pienistä, rauhallisista iloista ja huomionosoituksista. Syyttää itseään herkästi, ja saattaa toimia syntipukkina. Ei uskalla panna vastaan tarmokkaasti, haluaa olla mieliksi jotta kaikilla olisi mukava olo.

Tuntemattomille saattaa esiintyä jopa kylmästi. On kuitenkin syvästi tunteva ja kokeva, mahdollisesti taiteellisia taipumuksia omaava. Nauttii kahdenkeskisistä keskusteluista, joissa saa olla oma itsensä.

Uni analyysi:

Inspiraatiounet.
Unet ovat sisimmän viesti valvetilalle, siksi niitä kannattaa kuunnella tarkasti! Useimmiten toistuvaksi elementiksi Sinun unissasi nousivat inspiraatiounet. Syvä yhteys ympäröivään maailmankaikkeuteen, yhteenkuuluvuuden tunne ja nautinnollinen fyysinen kosketus kertovat unien kielellä siitä, että sisimpäsi tuntee olevansa vapaa materian kahleista ja innostaa sinua tutkimaan tarkemmin elämän suuria salaisuuksia.

Lentäminen avaa sinulle aivan uuden perspektiivin katsella maailmaa ja omaa elämäsi. Unesi kannustavat sinua ottamaan avoimemman asenteen myös valvetilasi tapahtumille. Ratkaisu saattaa olla yllättävän yksinkertainen, jos luovut siitä, miten aina ennen on tehty. Tie on nyt auki taivasta myöten, jos vain uskallat olla valveilla yhtä vapaa, kuin mihin unissasi ulotut.

Myös rakkauselämälle inspiraatiounet lupaavat hyvää. Paratiisimainen luonto, kohtaaminen eläinten kanssa ja kukkien puhkeaminen kukkaan kertoo siitä, että olet löytänyt todellisen rakkauden, jolle kannattaa antautua ehdoitta!

Nyt on laajentumisen aika!

Viettelijä: (kaksi)

Unelmien täyttymys.
Sinä olet jokaisen miehen unelmien täytymys. Muotoaan muuttavan fantasiahahmon tavoin tarjoat jokaiselle mielikuvan hänen unelmiensa naisesta. Ei siksi, että olisit täydellinen, vaan siksi että olet taiturimainen kameleontti. Vaistoat käsittämättömän herkästi toisen toiveet ja osaat esittää itsesi juuri sellaisessa valossa, että matto lentää vinkuen valloituksesi jalkojen alta ja polvet kieltäytyvät kantamasta.

Osaat imarrella niin taitavasti, ettei sitä edes huomaa, vaan mies sulaa sormiisi ja tuntee itsensä satujen sankariksi. Viiden lapsen isä unohtaa perheensä ja miljonääri luopuu omaisuudestaan saadakseen olla edes hetken rakkautesi kohteena. Ja jotenkin onnistut säilyttämään illuusion niin vahvana, että jälkeesi jättämät ihmisrauniot haaveilevat vielä pitkään - jotkut lopun elämäänsä - yhteisestä tulevaisuudesta kanssasi.

Ongelmaksesi muodostuu kuitenkin se, että muuttuessasi valloituksesi unelmien täyttymykseksi unohdat - kerta toisensa jälkeen - omat unelmasi. Niiden jäädessä täyttymättä, et itse jaksa kovin kauaa jatkaa yhden naisen showtasi. Sisäinen tyhjyys ajaa sinut ennen pitkää seuraavan uhrin eteen. Kierre pysähtyy vasta, kun kohtaat omat unelmasi - ja annat jonkun toisen toteuttaa ne. Uskalla tulla rakastetuksi sellaisena kuin olet, niin voit lopettaa esittämästä sitä, jonka luulet toisen haluavan.

(sekä)

Herttainen Luonnonlapsi.
Vaikka itse ajatteletkin, ettet ole viettelijä ollenkaan, ovat viettelytaitosi aivan huippuluokkaa. Salaisuutesi on siinä, että flirttisi ja valloittamisesi ovat niin luonnollisia, ettet itsekään tajua viehätysvoimaasi. Olet syntynyt viettelemään, sillä viaton iloisuutesi ja sammumaton optimismisi ovat juuri niitä aseita, jotka vievät miehen polvilleen eteesi.

Sinä hyppelet kuralätäköissä ja naurat perhosen siiven keveydellä. Olet onnellinen auringonsäteestä ja syleilet elämää kaikilla soluillasi. Kuka sitä voisi olla rakastamatta? Levität iloa ympärillesi, ja mies hakeutuu seuraasi vain saadakseen rentoutua.

Otteesi elämästä on niin lapsenomaisen aito, että herätät aikuisen miehen sisällä asuvan pienen pojan, ja saat hänet taas uskomaan ihmeisiin. Viattomuutesi herättää myös hänen suojelunhalunsa. Voikin olla, ettet kovin kauaa enää kulje vapailla markkinoilla - olet juuri sellainen tyttö, jonka mies tahtoo kokonaan omakseen.

Suutelija:

Romanttinen suutelija.
Suutelet vain silloin kun tunnelma on oikea ja sinusta tuntuu, että olet rakastumassa. Joku voi pitää Sinua vanhanaikaisena, mutta suudellessasi näet tähtiä. Yksi suudelma Sinulta saa kenet tahansa koukkuun loppuelämäksi!

Et ole mikään siveyden sipuli, mutta seksi on sinulle rakkauden osoitus, etkä syöksy siihen suinpäin, etkä koskaan ilman syviä tunteita. Sinulla ei ole kiirettä minnekään, olet huomannut että ajan kanssa asiat vain paranevat. Paljon todennäköisemmin löydät itsesi kultasepän liikkeestä ostamasta kihlasormuksia kuin jonkun tuntemattoman vuoteesta!

Sika:

Hampshire-sika
Olet omaperäinen ja veikeä Hampshire-sika, joka kulkee omia polkujaan ja poikkeaa massasta. Osaat arvostaa lättisi muita jäseniä, etkä juurikaan kumartele kuvia. Olet itse erilainen, ja osaat siksi arvostaa originelleja emakoitakin. Ruokakaukalollasi sinulla on peräti herrasmiehen elkeitä, ja saatat vallan hurmata niin porsaittesi emän kuin pienet possutkin.

Elämä rinnallasi ei ole koskaan tylsää, mutta ei sinua myöskään noin vain saparosta vedellä. Tiedät arvosi, ja osaat röhkiä tunteesikin esiin niin, että lätin pienet konfliktit saadaan painumaan unholaan viimeistään yhteisissä mutakylvyissä.

Siis jos sinua joku kutsuu siaksi, voit tyynesti todeta, että jos ei saparon asento miellytä, lätttiä voi aina vaihtaa, mutta pelkkiä sikoja löytyy muualtakin. Sinä sentään edustat sikailua varsin originellissa ja rennossa muodossa.

Tanssi:

Paso Dople
Olet kiihkeä paso doble! Elämä on sinulle arvoitus, jonka olet päättänyt ratkaista. Tiedät mitä tahdot, ja menet sen saadaksesi vaikka läpi harmaan kiven. Intohimosi tuo joskus naarmuja nahkaan ja suruja sydämeen, mutta elämä kanssasi maistuu todelta.

Mutta jos kuvittelit, ettei sinusta olisi tanssijaksi, erehdyt. Paso doblen intohimoisista rytmeistä voit vihdoinkin löytää todellisen minäsi. Siis tule tanssimaan tähtienkin kanssa!

Mies:

Romanttinen mies.
Romanttinen mies, tuo naisten haaveiden keskushahmo! Sinusta ei bodaria saisi tekemälläkään. Tuot kukkia, tai vaikka kuun taivaalta. Romanttisessa leffassa saatat heittäytyä tunteelliseksi, ja silloin kaivetaan nenäliina esiin. Hemmottelet naistasti ja olet aidosti kiinnostunut siitä, mitä hänelle kuuluu.

Romanttinen mies ei sovi naiselle, joka haluaa miehekkään miehen - sinusta ei testosteroni-teemua tule tekemälläkään!

Lelu:

Pehmolelu.
Pehmoinen, pörröinen ja aina valmis halaukseen. Lapsen ja ystävän paras lohduttaja, joka ymmärtää ja kuuntelee. Iloitset muiden onnistumisista ja olet vilpitön ja innokas kannustaja.

Empatiaasi arvostetaan ja olet seurassa pidetty ja luotettu ystävä. Muista kuitenkin huolehtia myös omasta hyvinvoinnistasi ja uskoa taakkasi jollekin.

Ammatti:

Malli.
Poseeraamisen ammattilainen, jonka päätä eivät suhteellisuusteoriat vaivaa! Elämässäsi suurinta iloa tuottaa hyvältä näyttäminen, mikä karkottaa tehokkaasti seurastasi turhat kirjaviisaat. Eikä se haittaa; kuka jaksaa kuivaa analyysia ihmiskunnan tilasta tunnista toiseen? Nautit kehosi huolehtimisesta ja pidät itsesi kondiksessa.

Railakas ja tyylikäs mannekiinin työ on omiaan sinulle. Muista kuitenkin, että mallina oleminenkin on toisinaan kovaa työtä!

Ötökkä:

Hämähäkki
Hämähäkki tuntuu olevan aina ryntäilemässä ympäriinsä, mahanalus jalkoja täynnä. Vilkas ja vikkelä tyyppi, joka ei anna elämän pienien esteiden häiritä kulkuaan.

Tyyppeinä hämähäkit jakavat ihmisten mielipiteet: toiset rakastavat heitä ehdoitta, toiset eivät taas voi sietää hämähäkkejä ollenkaan. Hämähäkki itse suhtautuu muihin ihmisiin varsin pelottomasti ja onkin varsinainen verkostoitumisen mestari. Yleensä hämikset ovat myös melkoisia kädentaitureita.

Luotettava:

22.
Pistemääräsi on alueella 15-30, mikä kertoo vastuuntuntosi olevan keskimääräistä korkeammalla tasolla. Voit siis hyvällä syyllä olla tyytyväinen itseesi - sinuun voi luottaa. Mitä lähempänä kolmeakymmentä pistemääräsi on, sitä tunollisempi ja luotettavampi olet. Tosin huippupisteisiin saattaa liittyä myös lievää estyneisyyttä ja pakkosuorittamisen makua - ethän vaadi itseltäsi liikoja?

Sinä harkitset ensin, ennen kuin ryhdyt toimeen - onhan hyvin suunniteltu jo puoliksi tehty. Niin työssäsi kuin ystävänäkin olet uskollinen ja luotettava. Annathan kuitenkin itsellesi joskus luvan myös rentoutua?Osataan Salaatin kans. :'DDLauantai 29.09.2007 03:33

piristi iltaa. xD

päivän älynväläys:Lauantai 29.09.2007 01:58

Cleopatra | Ikävänkantaja sanoo:
sun oletuskuva on ihan sairaan nätti.... o.o oon varmaan sanonukki jo :p

Ecliptica | Spring Nicht sanoo:
mikä mun oletuskuva on..

Ecliptica | Spring Nicht sanoo:
*menee kattoo*

*~.....DARK PASSION PLAY.....~*Lauantai 29.09.2007 00:52

*~...The Poet And The Pendulum...~*
- Tästä ei tullut muuta kuin kylmät väreet, ja aika rankka hajoaminen eräässä kohdassa. Upea kappale kyllä. Ehkä olisin jossain vanhassa suuressa rakennuksessa yksin, löydän sieltä joitain vanhoja kuvia, muistelen kaikkea mitä on tapahtunut.


*~...Bye Bye Beautiful...~*
- Oon yksin tilassa, kaikki menee päin persettä, viskon tavaroita ympäriinsä, kukaan ei välitä minusta, tiiän ettei muu auta ku kuolla.


*~...Amaranth...~*
- Matka ilman halki, läpi vuoristojen, merien, yötaivaan, välillä nopeammin, välillä hitaammin, jotta voi keskittyä katselemaan mitä näkyy.


*~...Cadence Of Her Last Breath...~*
- Juoksen, en pääse pakoon - mitä? en tiedä, mutta pakko on vaan paeta.


*~...Master Passion Greed...~*
- Tapaan jonkun ei-kivan ihmisen, se alkaa heti ilkkumaan.
Oon huoneessa, oon tosi vihanen, tavarat lentää ja itkettää, eikä jaksa yhtään mitään enää.


*~...Eva...~*
- Talvi, kävelen tietä, lunta sataa, yksin, tiedän että oon aina yksin.


*~...Sahara...~*
- Ihan ku olisin ollu keskellä hiekkamyrskyä ja uponnu vaa syvemmälle sinne.


*~...Whoever Brings The Night...~*
- Vampyyrin kaappaamana korkealla vuorella, sidottuna kuin "noidat" vainojen aikana roviolla, ja se vampyyri olisi tanssinut ja ilkkunut siinä ympärillä.


*~...For The Heart I Once Had...~*
- Joku(Anette) laulaa tätä laitumella, istuen kivellä, valkosessa puvussa. Ympärillä on lampaita joita Anette paimentaa. Välillä käydään metsässä jossa lampaiden tilalla on susia, ja joku(Tuomas) istuu kivellä.


*~...The Islander...~*
- Laiva saapuu satamaan, Timo Kotipelto on vastassa, se ottaa kädestä ja lähtee viemään keskelle metsää, siellä on nuotio, sen ympärillä on ihmisiä istumassa, kohta siihen tulee tanssimaan intialaisia ja kiinalaisia - kummatkin oman maansa tansseja.


*~...Last Of The Wilds...~*
- Seison purjelaivan kannella, aivan kärjessä, tuijotan merelle, "lempeä myrsky" keinuttaa laivaa ja aallot puskee sinne kannelle päälle, mutta ei niin vahvasti että sieltä tipahtaisi/laiva kaatuisi.


*~...7 Days To The Wolves...~*
- Sudet juoksee metsästä aavalle alueelle, Lohikäärmeet lentää yhtämatkaa niiden kanssa, yhtäkkiä ne kuitenkin kääntyvät, mutta sudet jatkavat matkaansa, kunnes tulevat vuorelle ja nousevat sinne ja ulvovat kohti kuuta.


*~...Meadows Of Heaven...~*
- Haltiat/henget lentää talviyössä, vie mukanaan ilman halki kylään, vaan muutamissa näkyy ihmisiä, lähinnä vanhoja, ja heidän kanssaan aivan pieniä lapsia, joille vanhat kertovat tarinoita, matka jatkuu, kunnes tullaan aavalle alueelle ja henget "tanssii" ilmassa.


Sain siis viimein tänään Nightwishin Dark Passion Playn, ja noita ajatuksia syntyi ku kuuntelin ensimmäisen kerran.
Istuin yksin huoneessa omalla sängyllä, luin sanoja samalla, puhelin oli kiinni kokonaan, musiikki hemmetin kovalla, keskityin täysin kuuntelemiseen, annoin vaan ajatusten kulkea musiikin mukana, ja nuo syntyi.

Mahtipontinen levy ainakin, ei muuta voi sanoa.
Musiikki mieletön, mutta en vaan voi sille mitään, en osaa vielä kuunnella Nightwishiä Anetten laulamana. Jospa tähän pääsisi kunnolla sisään, ja sisäistäisin/hyväksyisin Anetten.
MUTTA UPEA LEVY! kun syvemmältä kaivaa mielestä. Kylmät vääreet tuli ja itkinkin.

mua ette sinne takas saa.Perjantai 28.09.2007 01:22

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 01:34

I knew it
Cards told me
You'd never be mine
I'd never hold you near me

Tears mixing to falling water on my face
I fall to hard and cold floor
I don't feel it
I don't feel nothing but the emptiness inside me

That little thing
Tick - that's the way the thing touched me
Crash - that's the way my heart brake into million pieces
Silence - that's what is now inside me
Plip - that's the sound when tear falls into water on a floor

I hope You're happy now..</3