IRC-Galleria

Absynthia

Absynthia

*~...we are all searching for someone whose demons play well with ours...~*

Selaa blogimerkintöjä

löysin vain nämä:

The standard cut-offs are as follows:
0–9 indicates that a person is not depressed,
10–18 indicates mild-moderate depression,
19–29 indicates moderate-severe depression and
30–63 indicates severe depression.
Higher total scores more severe depressive.

--
0-9: ei masentunut
10-18: lievä masennus
19-29: keskivaikea masennus
30-63: vaikea masennus
Enenmmän:
Erittäin vaikea masennus

... MUTTA MIKÄ ON SE MAKSIMIPISTEMÄÄRÄ?
Päävärini:
Lila ihminen on täynnä unelmia, fantasioita, enkeleitä, keijuja ja muita satujen ja tarujen ihmeolentoja. Lila ihminen elää unelmien maailmassa ja saattaa seikkailla internetin ja tosielämänkin roolipeleissä paljon sujuvamin kuin arjen askareissa. Hänen sisällään elää mahtava taikuri tai uljas ritari, eikä todellinen elämä tunnu tarjoavan hänelle mahdollisuuksia näyttää toisille todellista kauneuttaan.

Lilan ihmisen mielikuvitusmaailma on todellisuutta paljon kauniimpi ja puhtaampi. Siksipä hän mieluummin elääkin mielikuvissaan kuin oikeasti omassa arkisessa ja kalpeassa ruumiissaan.

Herkkä lila on unelmoija ja tuulihattu, jonka on vaikea tarttua arjen rutiineihin. Hän mieluummin pakenee päiväuniin kuin ottaa vastuuta sen enempää itsestään kuin toisistakaan. Rahan ansaitseminen ja säännöllinen töissä käyminen on vastenmielistä tälle kauneuden palvojalle, joka mieluummin yrittää löytää viimeisiä viattomuuden rippeitä unelmistaan. Niistä voi tehdä runoja ja lauluja, mutta sekään ei ole lilalle niin kovin tärkeää - hänen ei tarvitse saavuttaa mitään konkreettista ollakseen onnellinen. Hän haluaa vain olla rauhassa ja seikkailla mielikuvituksensa loputtomissa aarreaitoissa ja satujen lumotuilla saarilla.

Yhteentörmäys todellisuuden kanssa onkin lilalle joskus väistämätön, sillä toisten on vaikea ymmärtää tätä ²haihattelijaa², joka ei osoita minkäänlaisia vastuuntunnon merkkejä. Lilaa on kuitenkin turha yrittää muuttaa, tai edes ymmärtää. Hän kulkee omia polkujaan ja saattaa tiputtaa jälkeensä hyppysellisen tähtipölyä, jonka ansiosta toisetkin hetken aikaa oivaltavat elämän todellisen kauneuden.

Aurassasi voimakkaita:
violetti;magenta;oranssi;sininen;kristalli;

Derbyshire Fairy O__o'''Perjantai 26.09.2008 22:17

Subject: Do Fairies live at the bottom of your garden?

Maybe not anymore, but a recent discovery would suggest that they probably did. What appear to be the mummified remains of a fairy have been discovered in the Derbyshire countryside.

The 8 inch remains complete with wings; skin, teeth and flowing red hair have been examined by anthropologists and forensic experts who can confirm that the body is genuine. X-rays of the 'fairy' reveal an anatomically identical skeleton to that of a child. The bones however, are hollow like those of a bird making them particularly light. The puzzling presence of a navel even suggests that the beings reproduce the same as humans despite the absense of reproductive organs.

The remains were discovered by a local man, who wishes to remain anonymous, while walking his dog along an old Roman road situated between the villages of Duffield and Belper.
kuka tulee laulaa? 8')

(toistaseks ei oo karaokelevyjä, eikä mikkejä, mut ei se mitää, ei keskitytä pikkuvikoihiN!)
simahti taas eilen -,-(kerran käyny jo tohtorilla)
jos se ei ala iltaan mennessä toimia ni -,-''


ei siinä mitään, se ei harmita että viestit menee,,, okei, on sielä muutama tärkee....
...ei perkele, sielä on muutama numeroki mitä en oo tallentanu simille O___O''''''

mut se mikä ketuttaa eniten... sielä on kalenteris KAIKKI mun menot -,-''''

Reflexion - Army of Broken Hearts Perjantai 26.09.2008 18:38

Syksy <3

"What did the bird say?" 8DPerjantai 26.09.2008 05:07

JESSUS MÄ EN SOITA ENÄÄ IKINÄ PARANOIDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *puistatus*
Viime vuonna sain jo tarpeekseni, ja ei, tänää piti ränkyttää sitä taas X___x'''

Sitte raiskattii kans Joutsenlaulua<3, EI EI KAHTA RUMPALIA, eteenkään kun toinen heistä ei osaa soittaa persettäkään -,-''''''' toinen on kyll tosihyvä :)))

--
JA SE UUS SYNTIKKA<333 Korg M3<3 (iskä sano että mun pitää joku kerta omalla ajalla tutustua kunnolla tähän yksilöön x'''') *<p0rn>* XDD<3)

ja khähä x) kiva hjomma, khähä xD<3

Varjoteatteri Anni & Salla Presents:Perjantai 26.09.2008 00:46

Tänään ohjelmassa
Salla: Napoleon, Darth Wader ja puutarhatonttu.
Anni: Stondis ja taikasieni

edit://

Napoleonilla oli korvikset!

mikä on? :oKeskiviikko 24.09.2008 23:38