IRC-Galleria

Rälläkkä laulaa ja ruopii töissä hyvällä tahdilla, joskin alun hankaluuksien jälkeen eteen on iskenyt uusi mutakuoppa. Kuuma. Tuolla hallissa läkähtyy. Tänään puuskutti ihan urakalla ja piti pari kertaa käydä vetämässä henkeä ovella.
Myös pesutupa on viimein löytynyt tiedustelun ja kerrostalokyttäyksen voimin. Koneetki toimii.

Ja muihin asioihin.

Minua ei ennää vituta ihan naamattomasti joka päivä. Tähän olemiseen on jo oppinut uudelleen ja rentoa on. Yhden työkaverin kaa ehdin käymään bilettämässäki ja kattomassa Pelle Miljoonaa Vastavirrassa. Tällä hetkellä murhetta tuottaa enempiki vaan Piru. Se perhanan elikko protestoi hankalasti yksinäisyyttään ja tylsistymistään. Heti kun tulee kotiin, alkaa vonku ja huuto, leikkiä pitäisi ja jos en leiki, se perkele kusee lehtilaatikkoon. -.- Kiva, kiitos.

Että jos jossain ois noin vuoden ikänen kollikissa vailla kotia niin mä voisin ottaa tänne.

EDIT:
Soittelin yhden kissan perään, joskin sain romuttaa haaveeni karvattomasta kissasta. Sivustolla oli hinta merkitty väärin. Ei oikein ole 500-600e yhtäkkiä kissaan pistää, joten tämä rotukissa-haave siirtyy. Taidan tyytyä johonki maatiaiseen, kunhan löytäis edes sellaisen jostain. -_- Harmittaa ihan vietävästi. Musta kolmivuotias kolli. Amadeus. Olisi ollu aivan ihana. Äh. Joskus myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.