IRC-Galleria

ADRENALIINIA!Maanantai 25.05.2009 03:14

Aivan uskomatonta millaisen sykkeen, energiapiikin ja ajatuksen lennon kunnon adrenaliini-purkaus saa aikaan! Eikä puhuta mistään, hups ku vähä säikähin! vaan aivan julmetusta 'taistele tai pakene'-adrenaliinista. Pahiten jännitti ja sydän hakkas ku odotti pehmeän pampun ja käsivarsisuojuksen kanssa Stefun hakevan Shadown autosta. Tärinä oli melkonen ku tiesi mitä on tulossa. Shadow heilutteli ilosesti häntää hihnassa ja oli ihan leikki mielellä siihen asti, että sai ensimmäisen komennon, jolla mut osotettiin sille, sitten meni haukulla työvaihde päälle. Se 30kiloa pelkkää lihasta ja voimaa jysähti eka ohi käsivarresta, näykkäs kämmentä, nappas toiseen käteen (yritti saada pamppua), väännettiin tovi, sitten sain tyrkytettyä vasta suojuksen hampaisiin ja päästiin kunnolla repimään keskenämme. En ees huomannu, että kädelle muka kävi jotain. Paidasta läks kidan kokonen palanen. Irrotuskäskyä joutu karjaseen jokusen kerran, mut sit luovutti irti ja kirmas takas isäntänsä luo. Äkkiä suojus ja paita pois, keppi maahan.

Siitä päästiin jokseenki heti samalla adrenaliinilla leikkiin pidätystilannetta ja pojat sai karjua mut maihin raudotettavaks. Eipä niiden ihan liian nätisti saanu antaa mennä ni piti vähän venkuroida vastaan. Päädyin sitte ihan jaloista asti kantoon ja ilmaan. Oli hauskaa, joskin paljaat käsivarret otti hyvin osumaa.

Vasta maahan päästyä aloin kattoa tarkemmin miten kävi ja totesin vähän vuotavan. Adrenaliini jytäs aivan täysillä päässä, oli sellanen olo ku ois voinu spurtata ihan mihin tahansa suuntaan justnytheti! muttei tohtinu ku pelkäs polvien alkavan lyödä loukkua jos tekee äkkiliikkeitä. Aivan mahtava fiilis! Alku pelotti hetken aikaa, mutta saman tien ku hampaat oli kiinni kädessä se hävis. Luotan sen verran Stefuun ja Shadowiin, että tiesi hampaiden irtoavan kyllä heti jos mä päästän pienenkään merkin, että riittää. Ei tarvinu. Leikittiin vielä Shadown kaa ja kinnattiin lelua keskenämme. Pakko ottaa joskus uusiksi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.