IRC-Galleria

Done!Maanantai 20.07.2009 02:09

Keikka hoidettu! Hitto siellä oli hauskaa! Lauantaina värjättiin tukat, sompailtiin pahemmin eksymättä Kulosaaresta Suutarilaan ja vietettiin mukava ilta Sikkan luona Buffy the Vampire Slayerille hysteerisenä hihittäen.

Sunnuntai aamulla homma alkoi pyöriä kahdeksalta ku painuttiin ovesta ulos ja ajettiin takas studio Kaj Kalliolle hommiin. Kampaukset oli/on aivan tolkuttoman hienoja ja näyttäviä! Meow yllätti taas. Meikkaaja Eki teki taas hienoa jälkeä pienillä kikoilla, sai silmät kasvamaan koon suuremmiksi ja kasvonpiirteet ihmeellisen selkeiksi. Antti oli ihana assari ja apukäsi kaikessa, oli se oikean siveltimen etsimistä pakista tai miekan ojentamista kuvauspaikalla. Malleina oltiin Vekin ja Maijan kaa. Siri toi itse tekemänsä komiat puvut ja kimonot, ne sopi aivan tolkuttoman hyvin teemaan ja oli ihanaa olla nokkosmekossa, keviä ja hengittävä ku mikä, kunnon helvetin ikkunat. ;) Lindalle suurkiitos kuvaamisesta, tyyli on hiano ja ei kyllä yhtään harhalaukausta löytyny sillä tsekkauksella mitä paikan päällä kerettiin kattoa. Roihuvuoren japanilainen puutarha oli aivan täydellinen paikka ja sitä pitää hyödyntää ehtottomasti myöhemminkin.

Nyt ei tahdo malttaa purkaa kampausta kun se on koria ja korkia. Pinnejä on varmaan toistakymmentä ja yksi tuppura kans. Irtoripset piti ottaa jo hiljalleen pois, ihanaa omistaa nyt sellaisetkin. <3 Ainaki lainata jos Eki tahtoo ne takas joskus. Hienoa kuitenki, että tukka edestä on kämmenen verran pystyssä, eikä siihen ole käytetty lisuketta, ihan täysin omaa hiusta koko setti. Ja tää on keviä. Ei tunnu yhtään siltä ku olis juhlakampaus laitettuna, liikkua voi vapaasti ja autossakaan tarvinu pahemmin ihmetellä mihin päänsä tukki ku takas ajo.

Huomenna lisää kiirettä ja hommaa, joten hiljalleen kohti petiä kunhan saa härpäkkeet irti ja paapottua yksin olleet kissapojat mamman mussukoiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.