IRC-Galleria

Aichmeria

Aichmeria

“Tonight, once more, life sinks its teeth into my heart.” — Simone de Beauvoir

Selaa blogimerkintöjä

Juhannus valvominen! (:Lauantai 26.06.2010 08:36

Anni sanoo:
*repes* juha tapio laulaa: "...minä olen valvonut pitkän yön." XDDDDD


= Kello on 5:32!!!

Ja näinhän se sitten meni. Otin tavoitteeks valvoo tän yön ja siinä onnistuinkin! Siiderin join ja popcornia päivällä söin - muuta en oo ottanut. :'DDD oli kyl ihan TÖÖTTTT olo kolmen aikaan, mut näköjään pääsin yli ja nyt ei väsytä yhtään. Kävin jopa ottamassa äsken kuvia ulkona. On ollut vitun tasokkaat jutut ihmisten kanssa - Kiitti Kisuli, kestit johonkin kolmee, kiitti Pessu, vaikka lähit neljält ja kiitti ANNI, sä oot valvonut mun kaa tähä mennes koko aika kiitti kiitti kiitti seurasta oot rakas tytsy. <3 Ollaan kyl oltu nii järkevää yöl.

Eilisen puolel viel lähettiin porukoiden kanssa ajelemaa ja käytii Ellivuores kattomassa kokkoo, jumalauta että oli valtava. x'DD ei näe joka juhannus nii komeita kokkoi. Tultii varmaa kahdelta takasi ja palasin dataamaan. Saatiin laitettua aamulla muovikin tuonne. Eilinen meni ku sillee, että menin nukkumaan neljältä yöllä ja heräsin kymmeneltä, joten.. Vähän ehkä ihmettelen, ku ei väsytä, tosin hartioihin sattuu. Tänää tulee sit päivällä sisko ja nyt oottelen, että vanhemmat heräis ku lupasin keittää niille aamukahvia. Ihan rattosasti aika on mennyt, kun Tokio Hotelin live ja Voice soineet taustalla. ^______^

Ja joo seurasinpa 'eilen'tänääJussina Adan ja Ansun roolejaki. <3 Kivoi pikkusia rooleja. Peräti äksöniä sain niille kannustettua, hahaa! XD Oon nii ylpee.

hehee, että juhannuskin taas sitten mennyt tässä. :'DDDDD pitäis kyl varmaa pistää joskus illalla tai päivällä nukkuu, että jaksais ees jotai tänää sit yöl.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.