IRC-Galleria

Akhnaten

Akhnaten

Towards the pantheon.

MattiLauantai 20.02.2016 15:01

Miksi elämme juuri siinä yhteiskunnassa jonka olemme ansainneet?

Sijoitetaanko tuotteisiin vai ihmisiin. Ihmiskunnan primääri tuote on ihminen ja tässä itseään kehittyneempiin ei sijoiteta - poikkeuksetta. Helppo esimerkki on lapset, he ovat aina laadukkaampaa erää kuin vanhemmat ja mitä tehdään, aikuiset kertovat mitä heidän pitää tehdä ja osata - ei toisinpäin.

Ihmiset polkevat paikallaan koska eivät ymmärrä olevansa evolutiivisessa kilpailussa jossa kaikki eivät voi voittaa sijoittamalla teknologiaan. Sukupuolitutkimusten seuraava aalto profiloi internetin käyttäjien kognitiivisten ja psyykkisten taitojen eroavaisuuksia poimien heitä joihin kannattaa sijoittaa

https://www.youtube.com/watch?v=2-aWEYezEMk

Naisille ja yrityksille tätä valtaa ei selvästikkään voi enää luovuttaa. On ennakoitavissa että ihmisten maineet yhdistetään globaaliksi liikkeeksi jotka arvottavat selaajia jotka tekevät jatkuvuudelle olennaisia kysymyksiä, omaavat perimän ja aatteiden jaloutta joita kannattaa jatkaa. Motiivi nykyisten subversiivisten yhteiskuntasuunnittelun toimien taustalla toimivat median, kuluttajuuden, pääomasijoittajien sotien, turvaottomuuden lisäämisen takana. Ekleesisen, altruistisen sielu-yhteisön, hivemind optimointi tulee mobiiliohjelmistojen myötä saavuttamaan 0-talouden sukupuolia tukevaa ohjausta. Käsittelemme informaatio eri näkökulmista, niiden yhdistäminen samaan tietoon tai sen oppimiseen on tärkeä elementti jaetuissa tulevaisuuksissa.

https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.