IRC-Galleria

PISSIS BILEET TÄNÄÄN!Lauantai 08.12.2007 23:41

Ulkonäkö pojat

pro pissalasse dokaa tuplasti kapasiteetinsa yli, bommaa koulusta syyhkityillä kalvotusseilla ja tuntee kuumimmat kissat. miespuoliset pissiksiksiä ei voisi metroseksuaaleiksi kutsua, mutta tyttöjen lailla myös he panostavat pissismin kanssa harmoniseen olemukseen: vaatelook on tyylikkään rento ja casual, funktionaalinen sekä muista edukseen erottumaton. .

1. päähine
lippis on kova sana kaikkina vuodenaikoina: mieluummin tumma ja yksinkertaisella kuvalla (esmes NY-logolla) varustettu. talvella paalupaikasta taistelee perusvärinen/kuosinen snoukkapipo. ja koska tunneilla ei -..ttu- pipoa/lippistä voi niiden horomaikkojen takia pitää, hätätapauksissa päälaen peittää paidan huppu.

2. asusteet
hopeaiset keskipaksut ketjut ranteisiin ja kaulaan, hikinauhat, urponnäköiset policelasit kännissä, karhu(ym.)siksin pahvista tehdyt kännihatut, kamerakännykät, mp3soittimet, käpit, rassit ja röökit.

3. torso
pro lassen vaatekaapista pitäisi löytyä mahdollisimman monta perusväristä ja isolla hupulla varustettua hupparia, skedeaiheisia t-paitoja, ski-eksposta syyhkitty snoukkatakki sekä muutamat vitunkalliit / vitunfeimit tummat farkut. lisäksi mielellään yksi tumma dokaustakki ja syvillä taskuilla varustetut dokaus-housut (vai mihin muualle sä sen kossupullon ajattelit tunkea?). vaatteissa tärkeintä on funktionaalisuus - syvät ja tilavat taskut, pitkät syyhkyhihat ja isot peittävät huput.

4. alusvaatteet
söpöt satiiniset tai eläimellisellä tekstillä (esim. jätkä on eläin!) varustetut ihqt kalsarit, joita voisi sitten kännissä esitellä tytöille.

5. kengät
hyvin hintavat skedekengät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.