IRC-Galleria

Koirien pahoinpitely thaimaassaTorstai 29.06.2006 15:32

Kun tota kuvaa kattoo hetken ton sällin/koiran silmii, niin tajuu miten pahaolo sil on :/ kokeileppa tuijottaa sen silmiä vaikka vain 10sek. kylnatsaa .
http://koti.mbnet.fi/n-fani/angst.swf

I prefer Oscar Wilde:Maanantai 26.06.2006 19:01


A man can be happy with any woman as long as he does not love her.

Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.

Anyone who lives within their means suffers from a lack of imagination.

Arguments are to be avoided; they are always vulgar and often convincing.

Consistency is the last refuge of the unimaginative.

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six
months.

I think that God in creating Man somewhat overestimated his ability.

Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will
tell you the truth.

One should always play fairly when one has the winning cards.

Selfishness is not living as one wishes to live, it is asking others to live as
one wishes to live.

WTF???Maanantai 26.06.2006 18:24

Kirjoita tunnuksesi...

...nenällä: qi899h
...kyynärpäällä: akmon
...kielellä: akion
...leualla: az<,mklon
...varpailla: aaakioon
...silmät kiinni: akion


löl xd noob omfg ihq säläääx...

-.-

no salee osaan nenäl... parhaite meni silmät kii ku osaa näppiksen ulkoo, ja kielel mut oli ällöö ku mul o spermaa mun näppikses 3v ajalt :E

ÄLÄ VAAN LUE!Maanantai 05.06.2006 11:50

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja Toma sota balcu

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

IsyystestiKeskiviikko 24.05.2006 00:43

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

Euroviisut = ALASTI!Sunnuntai 21.05.2006 15:23

Jees eli eilen kun seurasimme euroviisuja, sanoin kavereilleni että, jos Lordi voittaa niin juostaan sitten Töölöön lahti ympäri alasti.

Mites kävi. Lordi voitti. Ja sit lähettiin Töölöön lahdelle ja riisuttiin vaatteet ja lähettiin ensin juoksemaan mutta sitten aloitettiin kävelemään. Vastaantulijoita oli monta mutta ei se mitään, Matka JATKUU!

Tulimme takas aloituspisteeseen ja Oopperan edessä seisoi Securitaksen vartija.

S: No nyt on töölöön lahti juostu alasti...
V: Jep, Huomasin. *Virne*
S: Eh -.^

S= Santi
V= Vartija

Juoksussa mukana: Konni Mandy Santi
Juoksun sponsoroi: Lordi, Karjala, Viru Valge 40%, Haribo karkit
Juoksun kuvat tulevat kohta nettiin ^________^

ps. HIENO VIRHE EUROVIISUILTA... LUKEKAA TARKKAA LOPPUOSA:

> http://www.eurovision.tv/english/2469.htm

SAATANA JOSSET KERRO!Tiistai 16.05.2006 14:44

Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan!!

LaivareissuTiistai 25.04.2006 19:04

Elikkä 23.4. lähettiin Viikkarille risteilylle minä samu (black_mamba) sami (nasseboi) ja sitten äitini serkkuni sekä kummitätini. Risteily alkoi ihan kivasti, otettiin ensiksi vähän kaljaa ennen buffettia 20:30 sitten mentiin sinne syömään, Sami oli jo siinä kunnossa ettei kyvennyt syömään melkein mitään... Samu oli ihan normaaleissa, tyytyväinen siitä että oli käynyt ostamassa kaikki ostokset tax freestä jo valmiiksi ettei paluu matkalla sitten ole rahanpuute kun pitää ostaa. Meni noin tunti ja Sami oli laataamassa kaksi kertaa vessassa ruuat ulos kun vatsa ei kestänyt. Otettiin sitten lisää kaljaa ja lähettiin Club 7:aan. Noin tunti ehdittiin olla siellä kun itse lähdin alas päin hyttiin koska mahaan tuntui aika kivasti, sitten 4kertaa pääsin ökäämään ruokaa ulos. Sen jälkeen lisää kaljaa ja sitten jatkui biletys. Minä ja Sami pokattiin jotkut jyväskyläläiset tytsyt ja sitten kun oltiin menossa illanpäätteiksi hyteille päin. Kysyin: "Meille teille vai eri teille?" Mun "poku" sanoi että "Kyl miulle maistuis mutta ko mie oon varattu." Noh ei se mitään, pakit jes! Lähettiin sitten Samin kanssa bilettämään lisää Samun kanssa kun tytöt lähtivät takas hytteihinsä juomaan limua ja nukkumaan siinä 21:00 maissa ;)
Biletys jatkui aika myöhään noin 06:00 maihin ja sitten mentiin nukkumaan hetkeksi. Sami meni 05:00 nukkumaan, minä 06:00, ja Samu päätteeksi siinä 07:00 maissa.

Ruotsiin kun sitten aamulla päästiin niin oltiin hieman sumeassa, kaverin piti tulla hakemaan meitä siitä autolla mutta meni hieman ristiin parin ongelman takia joten sitten 30min odotuksen jälkeen lähdettiin kävelemään vanhaankaupunkiin ja siitä jatkettiin General Onyxiä etsimällä kaupunkiin päin. Kävimme Speedwayssä ostamassa uudet kaulakorut ja sitten jatkettiin nälkäisinä matkaa Burger Kingiin.. Ainut joka jaksoi syödä koko aterian oli Samu. Siitä sitten napattiin taksi ja lähettiin kohti satamaa jo ja kello oli vain n. 14:00 ja laivahan lähti sitten vasta 16:45 eli mentiin aika aikasin jo sinne. Mentiin sitten kannelle ottaa aurinkoa ja juomaan lisää kaljaa.

Kaljat alko jo loppua niin käytiin ostaa sitten uusi lava ja jatkettiin sitä kittaamista. Kitattiin siihen noin 23:30 asti ja lähettiin siitä sitten Club 7:aan taas ja DJ soitti noin 3tuntia trancea eikä mitään muuta, kävi siinä noin tusina porukkaa valittamassa että vaihdas jo kun disco oli aivan tyhjä kun kukaan ei jaksanut sitä niin pitkään, jopa reivaajat lähtivät menemään heti 1,5h jälkeen. Mentiin sitten tanssimaan sambaa mummojen kanssa sinne toiseen mestaan ja tultiin takas kun musiikki genre vaihtui. Tanssittiin ja eipä oikein mitään erikoista sitten tapahtunut. Menin pahan mahan kivun takia nukkumaan jo 4:än maissa ja sitten Samia alkoi tympimään joten hän päätti lähteä hakemaan naisia ja valvoi sitten koko yön ja aamulla sain kuulla Samin kivasta 2on1 reissusta :D Samusta en tiedä mitä hän teki yön :D Muistan vaan että kävi hakee kaljaa lisää mun hytistä sille ja Samille.

Nyt kotona. Paha olo vieläkin. Eikä oo kaljaa. EvvvM. Musta tuntuu että paha olo tullu siitä kun vetänyt liikaa nikotiiniä Skrufilla ja muilla tuotteilla. ;SALEE

EilinenMaanantai 17.04.2006 15:31

Joo eilen mentiin sitten Jontahan Samuel Joonas Tomi Cankut Sami porukalla Club Volumen K-16 iltaan ja sieltä sitten iskettiin tytsyjä kilo kaupalla ja sitten lähdettiin sieltä "mega jatkoille" tai ainakin niin sanottiin. Eli Korsoon suunnattiin, kun tulimme paikalle niin huomasimme että se oli joku pesutupa jossa kaikki istui ja jotain keittiö kaappeja oli lukittu abloy lukoilla. Sitten RickyMartin alkoi kännissä repimään niitä ovia rikki ja sen jälkeen lähettiin aika äkkiä läksimään pesutupa06 bileistä.

Sitten kello oli ehkä ~3 ja alettiin miettiä miten pääsis jo takas hesaan päin... Seuraava juna: 4:51 voi v*ttu... Sit alettiin vaan venaamaan ihan kiva siinä kylmässä oli venata, sitten kun vihdoin päästiin junalla stadiin niin steissiltä ei kulkenut enää bussin bussia eikä metrotkaan vielä kulkeneet, kello oli n. 5....

Kun metrot alkoivat kulkemaan 6:30 niin pääsimme Herttoniemeen ja sieltä oli tarkoitus ottaa 93 bussi jota venasimme 5min mutta ajoi ohi joten jouduimme taas venaamaan kulkuvälinettä 20min ja sitten Roihuvuoreen tytöille nukkumaan ja sitten NYT HIMAAN!!!

PäivänTiistai 07.02.2006 00:55

Kuva... vähä ois ihq mä haluun -.-

koht alkaa synttärit lähestyy, ens viikolle muutto roihuvuoree. huomen työhaastattelu magneettoon... hyvi menee...

-s