IRC-Galleria

ei ei ei ei...Tiistai 22.09.2009 23:08

ja vielä kerran EI

Muutoksia tietyst voisi galleriaan tulla kuten esim.

- tykkää nappi kuviin
- mahdollisuus julkasta ketkä kaikki on kaverilistalla
- mahdollisuus valita kaikkia sivuja myöten väriskaalasta mikä olisi käytössä, ei siis niin rankka tyyli kuten modaus, vaan mitä värejä käytetään
- saisivat valita mitä etusivullansa näkyy.. kuten poistaa "Nyt-blogi" merkinnät tai lisätä. yksinkertainen numero valinta eri tiedoista että montako näytetään.

Käyttäny hetken tuota uutta ulkoasua ja pakko kyl sanoa et en tykänny ens silmäyksellä siitä enkä käytönkään jälkeen.. muistutti liikaa tusinatuotteita (kuten kuvake tai ii2) joista on tullu lähdettyä jo aikoja sitten.. miksi pitäisi toimivaa fixata noin radikaalilla muutoksella? melkein siitä saakka kun olen galtsun nähnyt (siis paljo ennen liittymistä) tää tyyli on ollu aika samanlainen, tietyst tiettyi muutoksia mut ei nyt mitää noin radikaalia..

lisäks... oon nyt lukenut kun jotkut nurisevat että nykyisiä VIP ominaisuuksia pitäisi laittaa kaikille, tai puottaa VIP maksua... pötypuhetta sanon minä.. jos ei voi 10€ vuodessa satsata galtsun tukemiseen niin aivan hyvin voivat olla ilman mitää ylimääräisiä hilkkeitä, jättävät pennut 2 askia tupakkaa ostamatta niin saavat galtsuu vipit vuodeks.. sanoisin et siin on rahalle vastinetta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.