IRC-Galleria

Aldaron

Aldaron

Jonni Lehtiranta

MatkakuumeTorstai 05.01.2006 18:46

Huomenna tähän aikaan seison varmaan Helsinki-Vantaalla jossain jonossa lentolippu kourassani. Pitäisi kai valmistautua jo, käsipestä alusvaatteita ja silleen. Rinkka on jo ovela ja yksi vaatekasakin lähes valmiina pakkautumaan. Mitä tuonne pitäisi ottaa mukaan? Ajankulua ja aurinkovaatteita?

Hyvä paeta tässä välissä. Mut torjui jo uusi kiinnostuksenkohde ja sydämeni valittu perui tapaamisen joka olisi ollut tänään. Ollaan sitten kokonainen kuukausi täysin erossa paria irkkisessiota lukuunottamatta. Toisin sanoen, ilman tuota matkaa olisin ihan angstisolmussa. Hassua miten vahvasti sitä voikin tottua, rakastua ja sopeutua, kiinnittyä.

Tänään tapahtui kyllä erinomaisen piristävä teelläkäynti.

Vuodenvaihteen jälkeen olen saanut sentään huolehdittua asiani kuntoon. Tai siihen kuntoon missä ne voivat olla. Kevään opinnoista on jokin käsitys ja budjettikin yhä pystyssä vaikka pahasti horjuukin. Ei ole paljon olla kahden kuukauden aikana 35 tuntia töissä. Hahaa, optimismi iski! Keksin ainakin olla iloinen siitä että budjetti kestää tuollaisen - olen siis hoitanut asiani tähän asti oikeinkin hyvin! Vaikka Thaimaanmatka on siis opintolainalla ostettu, tää noin tonnin tulonmenetys ei tunnu missään. Tai, ei siis tietenkään tunnu sydämen menetykseen verrattuna, mutta se ei edes kaada mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.